سلام میخواستم بدونم روی مادربردهایی که سوکت atx 8پین دارند حتما بایدکانکتور 8پین نصب بشه یا بسته به نوع cpu فرق میکنه؟ممنون
سلام میخواستم بدونم روی مادربردهایی که سوکت atx 8پین دارند حتما بایدکانکتور 8پین نصب بشه یا بسته به نوع cpu فرق میکنه؟ممنون
نه 1230 از هر نظری بهتره . یه پاور داری هرچی هم رو سیستمت ببندی مشکل نداره یه three way SLI بزار GTX 280 حالشو ببر.
سلام دوست من
من الان روی سیستم
3 تا رم بالستیک 512 دارم
با یه دی وی دی رام با یه هارد 320 هیتا چی و دوتا کارت گرافیک 6600gt sli و یه کارت صد و یه مدم و سی پی یو 3800 تک هستی
--
به نظر شما تویه اورکلاک چه جور می شه مشکلی پیش میاید؟
ممنون بابت پاسخ بالاتون![]()
دوستان برای قطعات زیر چه پاوری رو پیشنهاد میدن؟
cpu: e8400
mb: ga-p35-ds3l
vga: 8800gt default
ram: 2g ddr2 800 dual channel
دوتا dvd
دوتا hdd
یه مودم
به مقدار کم جای اورکلاک هم داشته باشه
نظر خودم حدود 500w هست.
مثلا gp530ab از گرین.
اگه میشه کمترین قیمت اون پاور رو هم بدید.
mer30
GREEN GP 580B EPS
به قیمت 80 تومن
واقعا یه همچین پاوری لازمه؟ فکر کنم 480 هم زیاد باشه!
نظر امیر کاملآ فنی و صحیح هست . شما ممکنه اگه بخوای بازاری پاور بخری شاید مدل 380W یه پاور معمولی هم رو این قطعات تصویر بده ، ولی این کجا و اون کجا ..... .![]()
در کل اینجا دوستان ( تیم سخت افزار ) نظر فنی میدن ، دیگه انتخاب نهایی با شخص محترم شماست .
موفق باشی .
سلام دوستان
ببین این پاور بدرد کارت گرافیک 4870 می خوره و CPU E7200و مین p5kse
Cooler Master 650W
و همچین برای اورکلاک چه جوره؟
نگاهش بکنید ببیند کافی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون می شم راهنمایی بفرماییدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اره بابا زیادم هست از نظر توان , ولی اگر بتونی مثلا همین CoolerMaster پاور iGreen 600w بگیری خیلی بهتره البته حدود 120 تومن قیمتشه اگر نمیتونی هزینه کنی که هیچی , این پاور 580 وات گرینم هست همین حدود قیمتشه Active-Pfc هم هست بیتره .
سلام دوست من
همین
Cooler Master 650W
بهتر نیست اخه اصلان دیگه دوست ندارم فعلان پاور رو عوض کن
می خوام یه 650 بگیرم که فعلان خیالم تخت باشه
وبرای هر کارت گرافیکی مناسب باشه ایا این پاور این قابلیت رو داره و شما این رو تزمین می کنید برای هر قطعه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)