بچه ها این بازی رو امروز گرفتم،
چه جوری باید بازی کنم؟
میشه یکم راهنمایی کنین؟
بچه ها این بازی رو امروز گرفتم،
چه جوری باید بازی کنم؟
میشه یکم راهنمایی کنین؟
شما دو نفر که دارید حالشو میبرید نباید یه کرک بزارید تا ما هم از این حالت خماری بیاییم بیرون؟![]()
قسمت Tutorial بازی اموزشهای لازم را میده ،امتحانش نکردی یا کردی و بازم متوجه نشدی؟
کرک داخل dvd خودم razor 1911 هست برات سرچیدم اینا رو پیدا کردم ببین کار می کنند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نهایت تا 70 درصدش رفتم. بازم با استراتژیک مشابه برم ببینم چطور میشه...این مرحله ی اخره ،باید از ارتیفکت دفاع کنید تا 100 درصد شارژ بشه
از انرژی نوا هم وقتی جمعیتشون زیاد شد استفاده کنید
من در دو طرف ارتیفکت اینطور خط دفاعی ساختم
ولی بازی فوق العاده بود انصافا
کرک سالمش که دیگه همه جا هست. همین پست بالایی... مشکلتون چیه؟!شما دو نفر که دارید حالشو میبرید نباید یه کرک بزارید تا ما هم از این حالت خماری بیاییم بیرون؟
ممنون از کمکتان
اما دو تا از لینک ها خراب هستند دو تا دیگه مسدود و همچنین نمیشه دانلودشون کرد
بازی هفته ی پیش تموم شد . ولی نتونسم بیا P30
انصافا یکی از بازی هایی بود که تنوع مراحلش شدیدا بالا بودیعنی تقریبا هیچ مرحله تکراری نداشت .
ولی این تضمین فوق العاده بودن بازی نیست
بعضی مجلات و سایتا که دیگه نوستالژیشون فوران کرد ! این بازی رو استراتژیک عصر ما نامیدنولی بعضیا باز کمتر
ولی کلا بازی اونقد که تعریف شده بی نظیر نیست ( این نظره منه ! ) درسته تنوع مراحل بالا هست . ولی گاهی همین تنوع شدیدا رو اعصابه ! کنترل بی نقصه . صدا گذاری همچنین . داستان هم فقط واسه یه بازی استراتژیک خوبه ! ( گرچه بازی های جدید کلا داستان رو بیخیال شدن) گرافیک هم خوبه . دمو ها جالبن
ولی بازی بی نقص هم نیست . باور کنید من 1 بار به دلم موند بتونم قشنگ با خیاله راحت یه ارتش بسازم ، راه بیوفتم سمته بیس دشمن ! گاهی تا آخره بازی فرصته استفاده از یه واحد رو پیدا نمیکند !
اما بعد از اومدن اون روبوت ها ، به کل توازن فرتخیلی قدرتمندن . بیش از حد . جوری که دیگه نیاز به ساختن بقیه واحد ها احساس نمیشه !
در کل ، من نمیخوام بخاطره بازیه اول یا اسم بلیزارد یا ... به این بازی نمره بدم ( کاری که بعضی منتقدای گل مجلات کردن)
ولی در کل بازیه خیلی خوبی بود. پایانش هم جالب بود . فقط نفهمیدم این صحبت کردن با آدمای تو سفینه که هیچ تاثیری نداشت ! پس به چه درد می خورد ؟
9/10 ! این امتیازه من به این بازی ! همین دیگه![]()
از رپید باز استفاده کن
یه دونه قندشکن هم برات فرستادمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مطمئنم با درجات سختی پایین بازی رو تموم کردین. چون اگه با درجه سختی HARD می رفتین دیگه این صحبت ها رو نمی کردین و مجبور بودین از همه نیرو هاتون استفاده ببرین.
Normal !حسه Hardنبود
عجب . فعلا که وقت نیست . ایشالا بعدن رو Hard هم یه امتحان میکنم![]()
هر چی فکر کردم نفهمیدم این جمله یعنی چیولی گاهی همین تنوع شدیدا رو اعصابه !بالاخره تنوع خوبه یا بده ؟ بد که نمی تونه باشه چه برسه روی اعصاب بودن
اگه RUSE رو بازی کرده باشی تازه می فهمی تنوع داشتن چقدر چیز خوبیه
داستان شاهکار بود دوست منداستان هم فقط واسه یه بازی استراتژیک خوبه ! ( گرچه بازی های جدید کلا داستان رو بیخیال شدن)
همین بس که شخصیت پردازی و داستان سرایی این قسمت باعث شد کریگان ، دارث ویدر رو شکست بده ! (به سایت گیم اسپات سر بزن، نظر سنجی گذاشته بود برای آدم بد های بازی ها، که فینال بین کریگان و دارث ویدر بود و کریگان با اختلاف 60 به 40 اول شد)
خیلی از خفن ترین بازی های امروزی هم نمی تونن در این حد داستان بگن، تازه این یه بازیه استراتژیه
شخصیت ها با همین دیالوگ ها پرداخت میشن دیگه، این طوری بهتره که می تونی باهاشون صحبت کنی یا این که مثلا این همه آدم توی سفینه بود ولی با هیچکدوم نمیشد حرف زد ؟ولی در کل بازیه خیلی خوبی بود. پایانش هم جالب بود . فقط نفهمیدم این صحبت کردن با آدمای تو سفینه که هیچ تاثیری نداشت ! پس به چه درد می خورد ؟![]()
هیچ چیز بی نقص نیست توی این دنیا، ولی استارکرفت 2 بدون شک بهترین استراتژی تاریخه که تا حالا عرضه شده، در این شک نکن دوست من
Last edited by ali_ranger22; 30-09-2010 at 23:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)