تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 255 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 2548

نام تاپيک: قرار ملاقات کاربران در تهران

آخر فروم باز Lovelyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    همین دورو برا!

پيش فرض

الفين جان كجا اينا بودن 12 نفر ديگه كه هم بودن كه هيشكي اسمشون رو يادش نيست! D:
    راستي همه ي بچه ها جاي اميد و امين و (نخ سوزن) مهران«مافيا» رو خالي كردن ديگه آخرش از بس زمين و كنديم تا جاتون خالي شه كه الان يه گودال 1 در 1 كيلومتر تو پارك بوجود اومده!!!

پروفشنال navid_mansour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    جایی که عاشقاش زنده ان....

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض گزارش دومین قرار ملاقات بچه های شیراز

سلام
    دومین قرار بچه های شیراز به فاصله یک هفته از قرار اول در ساعت 17 روز پنجشنبه مورخ 3/6/85 در باغ ارم شیراز برگزار شد.
    افراد حاضر:
    Mohammad Modarresi
    mshiraz.2006
    gladiatorshiraz.2006
    mohsen khan
    vast_vision_office
    lord_theone
    + خودم

افراد غایب:
    masoud85

البته چهار نفر از دوستان هم غیبت موجه داشتن!
    خوشبختانه من 10 دقیقه به 5 رسیدم چون تاکسی اصلا نبود!
    گویا همه دوستان بجز محسن عزیز و Lord(مسعود) قبل از من اونجا بودن.
    هر چی ایستادیم دیدیم خبری نشد.کسی جلو نیومد.از اونجایی که گفته بودم در حال مطالعه هم هستم بچه ها بین من و یه آقای 30 و اندی ساله به شک افتاده بودن!!!
    خلاصه محسن عزیز که 5 دقیقه به 5 اومده بود دل رو به دریا زد و آشنایی داد و بقیه بچه ها هم که منتظر این اتفاق بودن یه دفعه هجوم آوردن و منو محاصره کردن.
    بعد از آشنا شدن با هم منتظر موندیم تا بقیه هم بیاین.مسعود هم دقیقا ساعت 5:8 دقیقه اومد.
    جالب این بود که هر چی بچه ها خودشون رو معرفی می کردن 2 دقیقه بعد دوباره فراموش می کردیم کی کی هست و مثلا مسعود می گفت بابا برقی هم نیومده!در صورتی که کنار هم ایستاده بودن!
    تا 5:15 دقیقه منتظر ایستادیم و بعدشم وارد باغ شدیم.
    محمد مدرسی عزیز شروع به گرفتن آمار بچه ها کرد.
    گرچه Vast Vision-mshiraz-mohsen khan و gladiator اکثر مواقع ساکت و شنونده بودن.حدس می زنم جز حفاظت اطلاعات انجمن باشن!
    خلاصه همینطور که بحث می کردیم کل باغ ارم رو زیر و کردیم و بالاخره موفق شدیم آخر باغ ارم رو پیدا کنیم تا بعضی از دوستان به آرزوشون برسن!
    بعد از سر زدن به ناکجاآبادهای باغ دنبال جای پارک نه ببخشید جای نشستن گشتیم.در این بین بحث برنامه های Recovery داغ بود.
    تا بالاخره یه جایی برای نشستن پیدا کردیم گرچه مزاحم دوتا مرغ عشق شدیم!
    نشستیم و در مورد مسایل مختلف که اکثرا حول انجمن دور می زد صحبت کردیم + یه کم بلوتوث بازی!
    در این وسط حتی زنبورها هم فهمیدن محمد مدرسی عزیز چقدر دوست داشتنیه!
    خلاصه مسعود و محمد مدرسی عزیز اجزا سخت افزاری مختلف رو مورد نقد و بررسی قرار دادن و بقیه هم استفاده می کردیم.
    شهریار عزیز هم که بنابه دلایلی نتوسته بود بیاد زنگ زد و احوالی از بچه ها پرسید.البته جاش رو خالی کرده بودیم چون بغل دسته من یه جای خالی بود!
    با گروه های زیادی اونجا برخورد کردیم ولی کنجکاوی بچه ها برای کسب اطلاعات بیشتر به جایی نرسید!
    بعضی ها گرچه ظاهرشون خیلی شیطون بود ولی من که فهمیدم باطنشون خیلی خوبه! تازه یه نمایندگی هم برای فیلم های روز پیدا کردیم با تخفیف پی سی ورلدی!
    اصلا متوجه گذر زمان نشدیم تا اعلام کردن که وقت بازدید تمومه.خلاصه Vast vision عزیز عکسی گرفتن و راه افتادیم.
    موقع رفتن خیلی کارایی که باید انجام می دادیم و انجام ندادیم یاد بچه ها افتاد که مقرر شد دفعه بعد جبران کنیم!
    حدود ساعت 6:30 از باغ خارج شدیم.در این بین همچنان بحث و تبادل نظر در مورد مسایل مختلف ادامه داشت.حدود 30 دقیقه ای هم با هم بودیم و بعدش با جدا شدن مسیر ها از هم جدا شدیم.
    جالب اینکه اسم کوچیک همدیگر رو هم نپرسیدیم!!!!
    جای دوستانی که نبودن واقعا خالی...
    نتیجه اخلاقی قرار دوم:شکست عشقی خیلی بد!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به ترتیب از راست به چپ:خودم-مسعود-محمد مدرسی-محسن خان-م شیراز-گلادیاتور

حـــــرفـه ای OMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایول به بچه های شیراز
    یاد اولین قرارهای تهران افتادم
    شیطونه میگه پاشیم بریم یه بار قرار شیراز
    تو عکس چه به ترتیب قد هم وایسادین

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

ممنون محمد جان زحمت كشيدي
    اميد جان بيا در خدمت باشيم

حـــــرفـه ای Mohsen khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

12 قرار ملاقات بچه هاي گل شيراز

سلام دوستان

اين هم گزارش من درباره بازديد امروز اعضاي شيرازي پي سي ورد

قرار بود كه ساعت 5 بعد از ظهر جلوي باغ ارم باشيم . من هم ساعت 5 دقيقه به 5 به باغ ارم رسيدم .
    طبق نشانه اي كه محمد آقا داده بودن ، قرار بود ايشان با يك كيف مشكي و در حين مطالعه باشند .
    اول كه يك نفر با كيف مشكي را ديدم ، ولي ايشون دور شدن و رفتن.
    بعد يك نفر آقاي ديگر و ديدم كه با كيف مشكي ايستاده بود ، ولي مطالعه نمي كرد !!!!!
    خب من هم دودل بودم كه برم جلو يا نه ؟
    گفتم چند دقيقه اي صبر كنم
    دو سه دقيقه اي گذشت ،‌دل رو زدم به دريا ( غرق نشدم ! نگران نباشيد ) و رفتم جلو و گفتم : ببخشيد شما محمد آقا هستيد ، ايشون هم بله رو گفتن ! و خيال من راحت شد ، در همين حين ديدم كه چند نفر ديگه هم به طرف ما اومدن ،
    گفتم اي واي كه گرفتنمون
    ولي نه ! بچه هاي خودمون بودن
    بعد كاشف به عمل اومد كه دوستان ديگر هم مثل من دودل بودن ولي جلو نيومدن
    و منتظر بودن ببينن ايشون محمد آقا هستند يا خير
    و من هم با از خود گذشتگي اين موضوع را ثابت كردم .

خلاصه بليط خريديم ! نه محمد آقا بليط خريد !!!!! ( اي واي دنگمون هم نداديم) شرمنده محمد جون ! انشا اله دفعه بعد ....
    رفتيم توي باغ ، همين طور راه مي رفتيم و صحبت مي كرديم
    چند نفر از دوستان كه كم حرف بودن مثل وژيون عزيز ! ، م شيراز ! ، دوست جديدشون( گلادياتور ) و ....
    لرد عزيز و محمد مدرسي هم در مورد موبايل فيلم صحبت مي كردن
    در مورد انجمن هم صحبت كرديم ، از اون قديما ( كه من نبودم) و اين جديد ترها
    در مورد انجمن هاي مختلف ، تاپيك ها ، موضوعات ، و........
    محمد مدرسي هم كه دوستان رو از روي آواتارشون مي شناخت .
    محمد آواتارمن هم اينه ( جالبه نه )
    خلاصه از اين در و اون در صحبت كردم.
    يك موضوع جالب اين كه انجمن هاي مختلفي هم در باغ ارم وجود داشتند !!!
    چه انجمن هايي ! خب خودتون دفعه بعد بياين و ببينين.
    حدودساعت شش و نيم ،‌از طريق بلندگو محترمانه اعلام كردن كه ساعت بازديد تمام شده است .
    ما هم مثل بچه هاي مثبت يك عكس گرفتيم و محترمانه اومديم بيرون .

اين بود گزارش امروز من !
    محسن خان

حـــــرفـه ای Elfin-D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

--قرار بعدي:روز 23شهريور ماه ساعت 4 بعد از ظهر
    در محل هميشگي-روبروي مجسمه ي مرحوم ابوريحان-
    منتظر حضور سبزو زرد و ابي شما هستيم!
    ››دوستان عزيز تهرانيمون ،براي كسب اطلاعات بيشتر با پيغام خصوصي بنده و يا با Y!ID:elfin.meeting تماس حاصل فرماييد
    متشكرم

حـــــرفـه ای Babak_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام
    دومین قرار بچه های شیراز به فاصله یک هفته از قرار اول در ساعت 17 روز پنجشنبه مورخ 3/6/85 در باغ ارم شیراز برگزار شد.
    افراد حاضر:
    Mohammad Modarresi
    mshiraz.2006
    gladiatorshiraz.2006
    mohsen khan
    vast_vision_office
    lord_theone
    + خودم

افراد غایب:
    masoud85

البته چهار نفر از دوستان هم غیبت موجه داشتن!
    خوشبختانه من 10 دقیقه به 5 رسیدم چون تاکسی اصلا نبود!
    گویا همه دوستان بجز محسن عزیز و Lord(مسعود) قبل از من اونجا بودن.
    هر چی ایستادیم دیدیم خبری نشد.کسی جلو نیومد.از اونجایی که گفته بودم در حال مطالعه هم هستم بچه ها بین من و یه آقای 30 و اندی ساله به شک افتاده بودن!!!
    خلاصه محسن عزیز که 5 دقیقه به 5 اومده بود دل رو به دریا زد و آشنایی داد و بقیه بچه ها هم که منتظر این اتفاق بودن یه دفعه هجوم آوردن و منو محاصره کردن.
    بعد از آشنا شدن با هم منتظر موندیم تا بقیه هم بیاین.مسعود هم دقیقا ساعت 5:8 دقیقه اومد.
    جالب این بود که هر چی بچه ها خودشون رو معرفی می کردن 2 دقیقه بعد دوباره فراموش می کردیم کی کی هست و مثلا مسعود می گفت بابا برقی هم نیومده!در صورتی که کنار هم ایستاده بودن!
    تا 5:15 دقیقه منتظر ایستادیم و بعدشم وارد باغ شدیم.
    محمد مدرسی عزیز شروع به گرفتن آمار بچه ها کرد.
    گرچه Vast Vision-mshiraz-mohsen khan و gladiator اکثر مواقع ساکت و شنونده بودن.حدس می زنم جز حفاظت اطلاعات انجمن باشن!
    خلاصه همینطور که بحث می کردیم کل باغ ارم رو زیر و کردیم و بالاخره موفق شدیم آخر باغ ارم رو پیدا کنیم تا بعضی از دوستان به آرزوشون برسن!
    بعد از سر زدن به ناکجاآبادهای باغ دنبال جای پارک نه ببخشید جای نشستن گشتیم.در این بین بحث برنامه های Recovery داغ بود.
    تا بالاخره یه جایی برای نشستن پیدا کردیم گرچه مزاحم دوتا مرغ عشق شدیم!
    نشستیم و در مورد مسایل مختلف که اکثرا حول انجمن دور می زد صحبت کردیم + یه کم بلوتوث بازی!
    در این وسط حتی زنبورها هم فهمیدن محمد مدرسی عزیز چقدر دوست داشتنیه!
    خلاصه مسعود و محمد مدرسی عزیز اجزا سخت افزاری مختلف رو مورد نقد و بررسی قرار دادن و بقیه هم استفاده می کردیم.
    شهریار عزیز هم که بنابه دلایلی نتوسته بود بیاد زنگ زد و احوالی از بچه ها پرسید.البته جاش رو خالی کرده بودیم چون بغل دسته من یه جای خالی بود!
    با گروه های زیادی اونجا برخورد کردیم ولی کنجکاوی بچه ها برای کسب اطلاعات بیشتر به جایی نرسید!
    بعضی ها گرچه ظاهرشون خیلی شیطون بود ولی من که فهمیدم باطنشون خیلی خوبه! تازه یه نمایندگی هم برای فیلم های روز پیدا کردیم با تخفیف پی سی ورلدی!
    اصلا متوجه گذر زمان نشدیم تا اعلام کردن که وقت بازدید تمومه.خلاصه Vast vision عزیز عکسی گرفتن و راه افتادیم.
    موقع رفتن خیلی کارایی که باید انجام می دادیم و انجام ندادیم یاد بچه ها افتاد که مقرر شد دفعه بعد جبران کنیم!
    حدود ساعت 6:30 از باغ خارج شدیم.در این بین همچنان بحث و تبادل نظر در مورد مسایل مختلف ادامه داشت.حدود 30 دقیقه ای هم با هم بودیم و بعدش با جدا شدن مسیر ها از هم جدا شدیم.
    جالب اینکه اسم کوچیک همدیگر رو هم نپرسیدیم!!!!
    جای دوستانی که نبودن واقعا خالی...
    نتیجه اخلاقی قرار دوم:شکست عشقی خیلی بد!
    اینم عکس
    به ترتیب از راست به چپ:خودم-مسعود-محمد مدرسی-محسن خان-م شیراز-گلادیاتور
    سلام
    خوب منم تبریک میگم محمد جان که قرار شما دوستان عزیز هم راه افتاد و امیدوارم که قرارها پاربرجا باقی بمونه
    اتفاقا ما بچه هایه کرمان با وجود پراکندگی باز هم قرارمون رو دیروز چهارشنبه عصر ساعته 5 برگذار کردیم دیروز 4 نفر از بچه هایه انجمن در قرار حاضر بودن که :

1.hesam
    2.white rose
    3.دوستم ( عضوه ایدیشو یادم رفته )
    4. خودم

بودیم جاتون خالی اتفاقا به مناسبت عیدو و ... پشته کتابخانه ملی کرمان همیشه این حوالی که میشه جشن برپاست ما هم رفتیم یه ساعتی داخله جشن شرکت کردیمو بعدم رفتیم گیم نت و جاتون خالی یه دسته حسابی کانتر با بچه ها بازی کردیم

از شانس بد مبایل حسام شارژش تموم شد و نتونستیم عکس بگیریم دیگه اینکه جایه دوستان خالی بود مهرداد ( رویای تلخ , Amir_p30 ( که البته فک کنم سیرجان باشه ) و همینطور هادی خوبه و Holy Soshiant) انشالله که اونها هم سره قرارا حاضر بشن

دیگه اینکه امیدوارم همه بچه ها از همه شهر ها همچین قرارایی که باعثه دوستی هایه بیشتر میشه رو داشته باشن
    قربانه همگی-بابک

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

جون بابك يك بار قرار رو پنج شنبه نزارين تا منم بتونم بيام بابا مگه اونجا پنج شنبه چي خيرات ميكنن راستي ديروز ابوريحان به من زنگ زد گفت به بچه ها بگو زياد دور من جمع نشن بزارن باد بياد

آخر فروم باز metal_militia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

من که اگه قراری باشه میدونم حتما از بچه های طرفدار نوکیا کتک بخرم

مخصوصا نینتندو جان که محله هامون نزدیکه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •