تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 79 از 358 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

در آغاز فعالیت amirdd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض ربوده شدن سرجوخه اهل شیلی توسط فرازمینی ها

در 25 اوريل 1977 سرجوخه ارماندو والدوس در برابر چشمان حيرت زده سربازان زير دستش در دل شب ناپديد شد. طبق اسناد محرمانه ارتش شيلي ان شب يک گلوله بزرگ نوراني در فاصله چند ده متري اتش اردوگاه سربازان ظاهر شده بود و انچخ بعد از ان اتفاق افتاد از طرف ازتش شيلي سخت پنهام نگاه داشته شد. حتي سرجوخه ارماندو والدوس و هفت سرباز زير دستش را هم در سرويس هاي ويژه ارتش در جايي نامعلوم تحت نظر قرار دادند و به هيچ وجه اجازه ملاقات و تماس با کسي را نداشتند. در ماه مه 1978 سرجوخه ارماندو والدوس و سربازانش را به محل ان حادثه بردند.ارتش شيلي ورود به منطقه بازسازي شده را ممنوع کرده بود. بالاخره سرجوخه والدوس در 1978 به دلايل نامعلوم از ارتش استعفا داد. و امکان مصاحبه با وي فراهم گرديد. مصاحبه کننده نويسنده کتاب علم و فرازميني ها بود...
    مصاحبه با سرجوخه ارماندو والدوس - محل : امريکاي جنوبي شيلي
    س : سرجوخه والدوس اکنون که 18 ماه از واقعه مي گذرد ايا مي توانيد دوباره انچه به شما گذشته را شرح دهيد؟
    والدوس : يک روز عادي بود که من و افرادم کارهاي معمولي و روزانه خود را انجام ميداديم. حدود ساعت 20-30 بامداد بعد از نيمه شب يکي از افرادم که به همراه سرباز ديگري در سي چهل متري ما مشغول نگهباني بود به سرعت پيش ما امد و اطلاع داد که هم اکنون اتفاقي عجيب در شرف وقوع است. ما ابتدا فکر کرديم که مسئله مربوط به چهارپاياني است که نگهباني از انها را بر عهده داشتيم. من و تمامي افراد حارج شديم و به محل رسيديم.انچه همگي ما شاهد ان بوديم يک نور خيلي بزرگ بود که با سرعت تمام روي تپه اي در 500 الي 600 متري ما پايين مي امد.فکر کرديم با يک شهاب اسماني يا چيزي شبيه به ان باشد. در نگاه اول بيشتر شبيه به اتش بازي بود اما پس از چند ثانيه پشت ان تپه ناپديد شد. اما از اطراف تپه روشنايي درحشنده اي ديده مي شد.
    ناگهان در يک لحظه به فکرم رسيد با يکي از افرادم بروم و اين نور را از نزديک ببينم. هنوز اين فرمان را نداده بودم که يکي از افراد مارا متوجه جهتي مخالف جهتي که جمع شده بوديم - تقريبا سمت چپمان - کرد. انچه ديدم اسباب حيرت و حتي وخشتمان شد. ان موقع هيچ کس نتوانست حدس بزند که ان چيز يک بشقاب پرنده (يک يوفو ) است. نوري بود به قطر حدود 20 متر بيضي شکل که در مرکز درخشندگي بيشتري داشت. به نحوي پيدا بود که اين نور از چيزي به وجود مي ايد ولي از چه نمي دانم. از ان موقع من و افرادم شروع به احساسي مرموز کرديم. گويي چيزي از درون مارا تسخير مي کرد. تاکنون نمي دانيم اين نور چگونه پديد امد ولي مفميديم که مانع از ان شد تا به طرف نور اولي در پشت تپه برويم.
    ان لحظه افراد من کنترل خود را از دست دادند و بدون اينکه بفهميم از کي و چگونه خود را در حالتي يافتيم که همه بازوي هم را گرفته بوديم . فکر مي کنم که من اين فرمان را داده يودم. مدتي طولاني در همان حال مانديم. بعضي از افرادم دعا مي خواندند و بعضي ديگر گريه مي کردند. همه براي خواندن دعا زانو زديم.
    من به عنوان فرمانده دسته مجبور بودم که کاري کنم. اين بود که به طرف نور فرياد زدم و حواستم که خودش را معرفي کند. ولي مي دانستم که اين کار بيهوده است و با کسي طرف نيستم. لحظه اي بعد حيوانات و اسبهاي ان منطقه شروع به رفتاري غير عادي کردند. انها هم مشغول تماشاي نور شدند. سگي که همراهمان بود نيز حود را پشتمان مخفي کرد و به نور خيره شد.ما فکر مي کرديم که با پديده خطرناکي روبرو هستيم چون حتي حيوانات هم ترس خود را نشان داده بودند. بعد از مدتي نمي دانم چقدر دستور دادم اتش را خاموش کنند چون فکر کردم شايد اتش ان پديده را ه خود کشانده است. متوجه شدم اتش به طرز عجيبي پت پت مي کند اما خاموش نمي شود. ايم بود که همگي براي حاموش کردن ان حزکت کرديم و به اندازه فقط چهار پنج قدم و نه بيشتر از هم جدا شديم که در اين حال فکري به حاطرم رسيد.
    نمي توانم توجيه کنم که چرا به طرف نور به راه افتادم فکر مي کنم مي دانستم که چيزي دستگيرم نمي شود اما گويي نيرويي عجيب مرا به سمت نور راه مي انداخت. در اين لحظه ديگر چيزي به خاطر ندارم فقط فرداي ان روز افرادم برايم گفتند که در يک محل ناگهان از نظر انها ناپديد شدم و مدتي بعد درست در همان محل ظاهر شدم و اين زمان 15 دقيقه به طول انجاميد. ظاهرا با حالت عجيبي همراه با تشنج عصبي مدام اين جمله را تکرار مي کردم :?ما دوباره باز خواهيم گشت!
    فرداي ان روز وقتي به حال امدم نمي دانستم که چطور شده که در اين وضعيت قرار گرفته ام. اول فکر کردم شايد خواب ديده ام. اما با به ياد اوردن بعضي چيزها از اين فکر دست کشيدم.
    انچه بعد ها رخ داد داستان طولاني اي دارد : فرداي ان روز در من تحولات عجيبي رخ داد. احساس حستگي جسماني عجيب و درد شديدي در پهلوهايم مي کردم. انگار کار بدني فوقالعاده اي انجام داده باشم. در روز واقعه من ريشم را تراشيده بودم ولي فقط به مدت 15 دقيقه ناپديد شده و سپس اشمار شده بودم ريش بلند ره روزه اي داشتم.نکته عجيب اينکه افرادم هيچ يک از اين نشانه ها را نداشتند . فقط دچار شوک عصبي شده بودند.تقويم ساعتم هم ? روز جلو رفته بود.
    س : ايا چيزهاي ديگري وجود دارد که به ياد اورده باشيد؟
    ج :?خيلي سعي کردم اما چيزي به يادم نمي ايد.
    س : بعد از اين ماجرا ايا اتفاق افتاد با يوفوي ديگري روبرو شويد؟
    ج : خير
    س : بعد از واقعه از شما چه ازمايش هايي کردند؟
    ج : در ارتش انواع ازمايشات عصبي و مغزي و رواني را روي من به عمل اوردند. حتي تست دروغ سنجي
    س :?ايا خواب هاي عجيب مي بينيد؟
    ج بله . ولي ارتباطي به موضوع ندارد. فقط يکبار اتفاق عجيبي براي من افتاد. در کنار هم اتاقي ام خواب بودم که احساس کردم فشار شديدي بر روي سينه و همه تنم وارد مي شود. خيلي سعي کردم تکان بحورم و هم اتقي ام را صدا بزنم اما نتواستم. در همان لحظه فرياد بلندي کشيدم و توانستم از ان نيرو حلاص شوم. هم اتقي ام از حواب پزيد. خيس عرق شده بودم. نمي خواهم ديگر ان را احساس کنم.
    س : ايا شبيه مورد حود را در ديگران ديده ايد؟
    ج : نه شبيه به حودم اما چيزهاي عجيب ديده ام. به عنوان مثال همسر يکي از همکارانم احساس هاي عجيب و صداهاي غريب حس کرده و در خواب از جا بلند شده و معادلات و محاسباتي انجام داده که خودش هم از نتيجه ان معادلات بي حبر است يا طرح هايي کشيده که به هيچ وجه معنايش را نمي داند!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اشکال ندارد ازمطالب شما برای تحقیقاتم استفاده کنم

3. این کاربر از amirdd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    کرمانشاه

13 ربوده شدگان در تسخیر

ربوده شدگان در تسخیر

سالهاست که بسياری از انسان ها با مراجعه به سازمان های تحقيقاتی يا روانکاوان حکايت ربوده شدن خود را توسط فرازمينی ها نقل ميکنند و طی هیپنوتيزم تمام خاطرات خود را طی زمان ربوده شدن به ياد می اورند. ربوده شدگان از مليت های گوناگون هستند اما اظهارات مشابهی ميکنند که بسيار حيرت انگيز است. در اکثر موارد حافظه ربوده شده (از زمان ربوده شدن تا بازگشت) پاک می شود.

حال اگر هر کدام از شما بعضی از اين نشانه ها را در خود ميبينيد. بهتر است به سازمان های مطالعاتی در باره موجودات فرازمينی مراجعه کنيد تا مورد ازمايش قرار بگيريد. بعضی از اين نشانه ها به تنهايی حاکی از ربوده شدن شما توسط فرازمينی ها است و بعضی ديگر نياز مند به وجود نشانه های بيشتری است.ضمن اينکه ممکن است بعضی نشانه ها را کسی داشته باشد اما ربوده نشده باشد. و تنها موارد بيماری باشد.
    بعضی از این نشانه ها ممکن است غیر واضح یا درک نشدنی باشند. که برای توضیح انها باید گفت ان نشانه ها فقط برای کسی که ان را دارد قابل درک است.

1. از دست دادن زمان به مدت يک ساعت يا بيشتر بدون اينکه بتوانيد برای ان علتی بيابيد.
    (برای مثال راننده ای ساعتی را در بی خبری می گذراند و وقتی به خود می ايد خود را مايل ها دور تر از مکان اوليه می يابد.)

2. ايا در رختخواب خود دچار نوعی فلج شده ايد؟ در حالی که احساس ميکنيد موجودی در اتاق تان است؟

3. داشتن زخم ها يا نشانه های غير عادی روی بدن که علتی برای ان نيافته ايد. (برای مثال جای کنده شدگی روی پوست - زخم هايی به صورت خط مستقيم - زخم های مثلثی شکل - زخمی روی سقف دهان يا بيني - جای زخم يا بر امدگی زير يا داخل گوش و ... )

4.د يدن نور های نورانی به صورت نور يا برق های ناگهانی در خانه يا محل ديگر.

5. داشتن خاطره ای از پرواز بالای سطح زمين در حالی که ميدانيد رويا نيست و يا خواب ديدن بيش از اندازه پرواز کردن.

6. داشتن تصويری که ناخوداگاه در حافظه تان است و نميتوانيد ان را فراموش کنيد (مثل صورت يک فرازمينی - فرايند ازمايش بر روی انسان - يک سوزن جراحی - يک ميز جراحی - بچه پوست و استخوانی و لاغر! يا ... )

7. ديدن اشيای نورانی کوچک بيرون خانه تان يا در حال وارد شدن از پنجره اتاق تان.

8. ديدن خواب های زياد در مورد بشقاب پرنده ها - نورهای رنگارنگ و موجودات فرازمينی.

9. ديدن يک منظره جالب و شوک بر انگيز از بشقاب پرنده ها يا ديدن چند باره انها در طول زندگيتان.

10. داشتن نوعی هشياری و اطلاعات زياد در مورد کيهان و عالم هستی و علاقه به انسان شناسی و کنجکاوی در رفتار انسان ها - علاقه به مطالعه محيط - گياه خواری - و داشتن هشياری اجتماعی.

11. احساس قوی در مورد داشتن يک ماموريت يا انجام يک کار بزرگ يا شبيه به اين ها بدون اينکه بفهميد اين اجبار از کجا ناشی مي شود.

12. داشتن احساس مرموز در مورد اينکه شما انسان بخصوص يا يک
    ((انتخاب شده)) هستيد.

13. اتفاق افتادن وقایع غير طبيعی در طول زندگیتان که نميتوانید توضيح دهید و احساس اضطراب پس از ان.

14. داشتن توانايی زياد روحی. برای مثال دانستن اينکه اتفاقی قرار است بيفتد قبل از اينکه ان حادثه پيش ايد.

15. دیدن دو چشم خيره در رویا. مانند چشم حيوانات (جغد - اهو ) يا داشتن خاطره ای گنگ در مورد اينکه حيوانی به شما نگاه می کند و ترس از چشم پس از ان!

16. نمیه شب از خواب پريدن با وحشت و اضطراب زياد.

17. عکس العمل شديد وقتی تصوير يک فرازمينی را ميبينيد. اعم از خوشحالی يا نفرت از ان.

18. داشتن ترس زياد و غير قابل توضيح. (برای مثال از ارتفاع - مار ها - عنکبوت ها - حشرات بزرگ - صداها ی بلند - نورهای درخشنده - امنيت شخصی يا تنهايی)

19. داشتن تبحر در حل کردن مشکلات به تنهايی.

20. ديدن فلج شدن يا بيحرکت ماندن شخصی که کنارتان است يا کنارتان خوابيده.

21. داشتن خاطره از وجود مکان مخصوصی که معانی روحی برای شما داشته در بچگی.

22. بودن شخصی در زندگيتان که ادعا ميکند در نزديکی شما يک سفينه يا يک موجود عجيب ديده و پس از ان شما برای مدتی مفقود شده ايد.

23. قطرات خون يا لکه های عجيب روی ملافه يا بالش تان در حالی که سابقه نداشته.

24. علاقه زياد به موضوع بشقاب های پرنده و موجودات فرازمينی يا مطالعه زياد درباره ان ها.

25. نفرت بيش از حد در مورد موضوع بشقاب های پرنده و موجودات فرازمينی ها بطوری که نمی خواهيد در باره شان بحث کنيد.

26. ناگهان مجبور شده ايد به سمت مکان ناشناخته ای رانندگی - يا پياده روی - کنيد.
    (بعضی از ربوده شدگان اظهار کرده اند تا اخرین لحظات نمی خواسته اند به محلی که ربوده شده اند بروند اما نیرویی انها را مجبور کرده بدون اینکه خوشان بخواهند.)

27. داشتن احساس اينکه تحت نظر هستيد و به مدت طولانی شما را نگاه مي کنند. بخصوص در شب

28. ديدن يک رويا يا خواب که داريد از يک پنجره بسته يا ديوار مايع مي گذريد.

29. ديدن مه يا دود عجيب در مکانی که نمی تواند وجود داشته باشد.

30. شنيدن صداهای عجيب وزوز يا صداهای ضربان دار بدون اينکه بفهميد منشا انها کجاست؟

31. خون دماغ شدن بطوری که قبلا سابقه نداشته يا بيدار شدن از خواب در حالی خون دماغ شده ايد.

32. داشتن مشکل و درد در کمر یا گردن. یا بیدار شدن در حالی که بدنتان سخت شده و قادر به خم کردن اعضا نیستید.

33. داشتن سینوزیت مزمن یا بیماری های بینی.

34. احساس اینکه اطراف بدنتان میدان الکترونیکی دارید که به طرز عجیبی عمل میکند. ( برای مثال وقتی از کنار تیر چراغ برق رد می شوید خاموش میشود. یا وقتی به تلویزیون یا رادیو نزدیک می شوید تحت تاثیر بدنتان قرار می گیرند.)

35. دیدن یک پیکر روپوش دار نزدیک منزل یا کنار تختخواب تان.

36. صداهايی تکرار شونده گاه و بيگاه در گوشتان مي شنويد. بخصوص در يک گوش.

37. داشتن ترس غير عادی از پزشک و خودداری از درمان کردن و مصرف دارو.

38. داشتن بی خوابی يا اختلال در خوابيدن.

39. ديدن خواب و رويا در مورد پزشکان و اعمال انها.

40. سردرد های متوالی و گاه و بيگاه. بخصوص در سينوس ها - يکی از چشم ها يا گوش ها

41. داشتن توانايی های فوق طبيعی مثل دریافت ناگهانی يا داشتن بصيرت.

42. تمايل به داشتن رفتار های اعتياد اور.(تکرار زياد بعضی از اعمال)

43. دريافت پيام های تله پاتيکی از فرازمينی ها.

44. شنيدن صدايی خارجی که از درونتان با شما سخن می گويد. به شما دستور ميدهد يا شما را راهنمايی می کند.
    45. از گنجه يا کمدتان ميترسيد.

46. احساس اين که بايد خيلی هشيار باشيد و یا ((کسی)) شما را خواهد گرفت.

47. خيلی سخت به افراد اعتماد مي کنيد.

48. ديدن خرابی و ويرانی در يک رويا.
    (عده ای از ربوده شدگان اظهار داشته اند موجودات فرازمينی با نشان دادن تصاويری از نابودی زمين به انها هشدار داده اند که انسان ها باید مراقب محيط زيست زمين باشند.)

5. این کاربر از amirdd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    کرمانشاه

13 بررسی موقعیت زمین از نگاه موجودات فرا زمینی!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پنج ستاره شناس در جزایر قناری در اقدامی جالب به بررسی ویژگیهای زمین از نگاه یک موجود فرا زمینی پرداختند.
    به گزارش خبرگزاری مهر، با اعلام خبر کشف اولین سیاره فرا منظومه شمسی، این سوال در ذهن ستاره شناسان به وجود آمد که آیا واقعا اجرام آسمانی غیر از زمین می توانند میزبان حیات باشند.

به همین منظور به تازگی یک تیم پنج نفره از ستاره شناسان موسسه فیزیک نجوم جزایر قناری که نتایج تحقیقات خود را در مجله
    Astrophysical Journal منتشر کردند، بررسیهایی را از نگاه یک رصدگر فرا زمینی که مجهز به فناوریها و تلسکوپهای بسیار پیشرفته است و می تواند تمام اجرام آسمانی که دور ستاره خورشید می چرخند را رصد کند، آغاز کردند.

در حقیقت این ستاره شناسان به بررسی این مسئله پرداختند که این رصدگر فرا زمینی چگونه، از چه زاویه ای و به مدت چندین هفته زمین می تواند زمین را رصد کند و عناصر شیمیایی که اتمسفر این سیاره را تشکیل داده اند، شناسایی کند.

این دانشمندان یک مدل محاسباتی جدید را از نور زمین توسعه داده اند که در مقیاس جهانی می تواند مناطق پوشیده از توده های ابری اتمسفر زمین را اندازه گیری کند.

براساس این مدل، در یک دوره چند ماهه، رصدگر فرا زمینی می تواند تمام جزئیات مربوط به اتمسفر و جو زمین را شناسایی کند و تشخیص دهد که زمین هر 24 ساعت یکبار به دور خود می چرخد.

همچنین می تواند فاصله زمین تا خورشید و سیکل تبدیل ابر به آب و ابعاد زمین را محاسبه کند.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    کرمانشاه

13 فرا زمینی ها

.: مشاهدات سرهنگ گوردون كوپر:
    سرهنگ گوردون كوپر كه يكي از معتقد ترين افراد به وجود بشقاب پرنده هاست يكي از فضانوردان فضاپيماي
    مركوري و اخرين امريكايي كه به تنهايي در فضا راه پيمايي كرد در15 مي 1963 توسط كپسول مركوري به فضا پرتاب شد. قرار بود وي 22 مدار را دور كره زمين طي كند.
    در جريان طي اخرين مدار سرهنگ گوردون كوپر طي تماسي با مركز رهگيري سفينه در
    موچه آ (استراليا) اعلام نمود كه يك شئ درخشان برنگ سبز را كه بسرعت از جلو به كپسول وي نزديك ميشود مشاهده ميكند. اين شئ توسط رادار مركز رهگيري نيز رد يابي شد.
    وقتي سفينه فرود امد به كليه گزارشگران تذكر داده شد كه از پرسيدن هر گونه سوال راجع به بشقاب پرنده بطور جدي خودداري كنند.
    ده سال پيش از ان نيز كوپر در جريان هدايت يك فروند بر فراز اسمان المان غربي يك شئ متاليك
    SabreF-68 جت ديسكي شكل را مشاهده نمود كه قادر بود سريعتر از هرجنگنده اي در ان زمان پرواز كند و مانور هاي اعجاب انگيزي انجام دهد.
    وي در يك مصاحبه ويديويي چنين ميگويد :

طي سالهاي متمادي من با يك راز زندگي كرده ام! رازي كه در قلب تمامي فضانوردان وجود دارد. اكنون ميتوانم فاش كنم كه هر روز در اكريكا رادارهاي ما قادر به ثبت اشيا پرنده ناشناخته اي هستند كه ماهيت انها براي ما نامشخص است....

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اشکال ندارد ازمطالب شما برای تحقیقاتم استفاده کنم
    اون قسمت کوچکی که مطالب بنده اس اگه مدنظره ، اشکالی نداره ... ایشالا با ذکر منبع ...

بدیهیه که هیچ شخصی در موضع مذکور منظور نظر بنده نبوده ; شیئ فوق پیکره یا مجسمه خوانده شده ; [بخش ناقص باقی مانده ای از یک مجسمه ناتمام و یا تخریب شده در اثر حادثه هم میتونه باشه].
    [/FONT]
    برادر ، من که گفتم "شوخی" ...
    هر شیئ حجاری شده , اندازه های مختلفی میتونه داشته باشه. [/FONT][/SIZE]
    عرض بنده این نیست که "از نظر شرعی امکان نداره یه مجسمه 5 سانت ارتفاع داشته باشه" ؛ میگم "اندازه بسیار کوچک، نحوه ایجاد یه همچین شکلی در سنگ رو بسیار ساده تر توجیه می کنه" ... 5 سانت! فکرش رو بکنید ... با در نظر گرفتن جنس این قسمت و بادها و فرسایش ، چقدر قضیه محتمل خواهد بود ...

نکته ای در همین رابطه : آیا کسی عکس سایز اصلی رو دانلود کرد؟ ... همه اش من باید تنهایی در راه علم فداکاری کنم؟(شوخی) ... من نسخه 43 مگ رو در تلویزیون 42 اینچ بررسی کردم و واقعا میگم : بسیار بهتر میشه قضاوت کرد ... راستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم یه عکس خوب دیگه که بریدگی دقیقا پشت سر این قسمت رو نشون میده

*البته یه توضیح منطقی اینه که علایق فرهنگی تمدن مریخی ها به مینیاتوریسم متمایل بوده! - شوخی
    در اطراف محل مورد نظر , هیچ جسمی دیده نمیشه:
    چیزی که وجود نداره , چه سایه ای میتونه داشته باشه؟[/CENTER]

در سمت راست تصویر (تصویر رنگی) محلی که با یک دایره بزرگ مشخص شده به صورت یک فضای خالی است به طوری که میشه خاک و سنگ های سطح مریخ رو مشاهده کرد ، در حالی که در تصویر سمت چپ (سیاه و سفید و البته بی کیفیت!) این ناحیه به صورت یک صخره وانمود شده که سایه اون ، توهم ایجاد یک پیکر انسانی رو تداعی میکنه!

نکته دوم جهت تابش نور افتاب هست که به روشنی میشه از جهت سایه ها اون رو تشخیص داد(فلش های قرمز رنگ) ، با این شرایط در ناحیه ای که با دایره کوچک مشخص شده نمی تونه نور وجود داشته باشه ، به عبارتی نحوه چینش صخره (اگر فرض کنیم که سایه ای وجود داشته باشه) به صورتی هست که نمیتونه چنین سایه چند تکه ای رو به وجود بیاره ...

در مورد بحث سایه : سوال من که بی پاسخ موند رو تکرار می کنم : "چرا سر ایشون انقدر متفاوته ؟" ... از نظر موقعیت و زاویه که فرقی با بقیه بدن نداره .. پس چرا کاملا سایه افتاده ؟ " (هممم ... شاید چون : واقعا سایه اس !)

خوشبختانه از این قسمت چندین عکس وجود داره ؛ من تنه ی سه عکس متفاوت رو crop کردم ؛ چرا اینطوریه ؟ ... چرا فقط سر نور نخورده؟ (و در تمام مدت به این فکر باشید که کل شیء فقط 5 سانته)

---------------------

* این قضیه اوایل سال 2008 در برنامه coast to coast که متخصص اینطور شایعات هست (جناب hoagland هم مهمان مرسومشونه) بررسی شد ... آقای چارلز شولتز که اتفاقا ادعا داره که فسیل هایی در مریخ کشف کرده به این مساله پرداخت و مجسمه بودن این قطعه رو رد کرد .. (همون بحث سایه)

* عکسی ترکیبی از همون نقطه رو ببینید : (برجستگی عجیب بالای تصویر رو ببینید)

نقل قول نوشته شده توسط Avalon1
    منتظر نظرات شما در باره 4 منطقه دیگر در همان عکس هستم.
    قرارمون این باشه که به نمایندگی از یه موضوع به یکی اش بپردازیم و بگذریم ... وگرنه فقط مورد crop circle ها رو در نظر بگیر : میشه تا ابد درباره اش بحث کرد بدون اینکه چیز جدیدی به معلوماتمون اضافه بشه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید که یه نفر تمام عجایب اون عکس رو ردیف کرده تا پدیده pareidolia رو نشون بده – بخصوص اون لاک پشته خنده داره) ... من جای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم به نمونه های مشابه روی کره زمین اشاره کردم (تصاویر بزرگ انسان روی سنگ و صخره) ... چرا هیچ وقت در طبیعی بودن اونا شک نمیشه؟ ... غیر از اینه که در نبود اطلاعات کافی بحث کاملاً نظریه ؟ ...

* بخاطر بهم خوردن ویرایش پست معذرت می خوام
    Last edited by seymour; 10-08-2009 at 16:19. دليل: تگ های بهم ریخته

9. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

با عر معذرت این پست رو من دیروز اینجا دادم اما نمیدونم چرا ثبت نشد . مجبورم دوباره بفرستمش . پست های جدیدتر رو هم الان مطالعه میکنم تا ببینم بحث کجاست . 

اگر روی کلمه الان در جمله خودت در بالا دقت بیشتری داشته باشی , جواب خودت رو دادی عزیز.

به ندرت منظومه ای پیدا میشه که در طول چند هزار سال , شکل و قیافه ثابتی داشته باشه.

""ستاره شناسانی مثل فلندرن مشخص کرده اند که بر اثر برخورد های متعدد , جایگاه تمام سیارات و اقمار در منظومه شمسی به هم خورده .
    پلوتو و شارون از اقمار زحل و نپتون بوده اند که هر کدام به مدار جدایی سوق داده شدند. عطارد یکی از اقمار زهره بوده است و آثار برخورد تکه های تیامات (سیاره از بین رفته مابین مدار مشتری و مریخ) بر روی مریخ و اقمار مشتری و نپتون دیده می شود. در مورد اینکه ماه از کجا آمده دو نظریه وجود دارد : یکی اینکه ماه در اصل یکی از اقمار نیبیرو (یکی از سیارک های بزرگ ابر اورت) بوده است که به دام جاذبه افتاده است. دوم : ماه خودش یکی از قطعات جدا شده از زمین پس از جدا شدن از تیامات است که معتقدند ماه در اصل از بستر اقیانوس آرام کنونی جدا شده بوده.""

سلام ...

راستش زهره خیلی وقته که اینجوری که هست بوده . از نظر آب و هوایی میگم . حتی اگر هم نبوده باشه بازم فرقی نمیکنه چون بازم دماش بالا میمونه بخاطر نزدیکی به ستاره منظومه .

اگه میخواید بگید جابجا میشه که هیچی اصلا این بحث جداییه . مگه به همین سادگیه یه سیاره از اون سر منظومه پاشه بیاد اینجا . یا ماه مثلا از ابر اورت اومده باشه .

گرچه نمیگم غیر ممکنه ، اما در این موراد که شما گفتید خیلی محاله .

امیدوارم که تونسته باشم پیامم رو به درستی منتقل کرده باشم.

من هم یه چیزایی دستگیرم شد از حرفتون ... اما نتونستم خوب تعمیمش بدم به حرفهای seymour .

ایشون یسری دلایل کاملا منطقی رو ارائه کردن که اثبات میکنه برداشت هایی که از یک عکس شده اشتباهه . ایشون و بقیه ی دانشمندا که پاسخی برای این جور موارد دارن کار هیچکدوم ا اون زیست شناس و ریاضیدان و فیزیکدان رو نمی کنن . بهترین روش اینه که شواهدت رو با استفاده از تئوری های درست به اثبات برسونی .و این همونکاریه که seymour عزیز انجام دادن .

اما خوب در مورد بحث جاری یعنی این عکسی که مورد بحثه . من هم نظرمو میگم .

یبزارید مثالی رو بزنم ... اگه یه روز نیمه ابری رو به اسمون واستید و تماشا کنید هیچ وقت نباید تعجب کنید که ابری رو دیدی که شکل یه صندلیه . یا یه چهره یا مثلا شکل برج ایفل یا میلاد و ... . چرا ؟ چون این هم جرو احتمالاته و نمیشه اونو کنار گذاشت .

یه جمله جالب توی یه مقاله فیزیکی شنیده بودم که میگفت : اگه یه ماشین داشته باشیم که بصورت کاملا تصادفی حروف الفبا رو کنار هم بچینه چقدر احتمال میدید که در انتهای کار اون ماشین شما یک نسخه ی از دیوان حافظ رو مشاهده کنید ؟!!!! خیلی عجیبه نه ؟

اما جواب شوال سادست . احتمال این اتفاق دقیقا برابر اینه که این ماشین یک کتاب از کلمات بسازه که هیچ کلمه ای در اون معنا دار نباشه !! .

حالا چه ربطی داشت به بحث ما ؟ ربط به اینه که حالا یه تخته سنگی پیدا شده شکل محسمه یه انسان یا آدم فضایی !! (اگر که نظرات seymour درست نباشه که از نظر من درسته ) . چه دلیلی داره که ما سری بچسبیم به وجود نسل هوشمند در مریخ . بازم میگم نمیخوام بگم غیر ممکنه . اما این فقط یه احتماله که باید بررسی بشه .

یه حرفی bahareh_bus زد که جالبه یه اشاره کوچیک بهش بکنم .

اما هنوزم معتقدم که مریخ در گذشته یا حال دارای حیات بوده یا هست ، و جو این سیاره قابل تنفسه !

قضیه حالش که حل شدست . حیات زنده هوشمند اگه مد نظرتونه باشه .

اما تجربه به من ثابت کرده که99 درصد کسانی که به موضوعات یوفو ، حیات مریخی یا از این دست اعتقاد دارن ، متاسفانه دچار قضاوت زود شدن و خیلی سریع تحت تاثیر بعضی چیزا قرار میگیرن و در یک کلام احساسی برخورد میکنن . نمیخوام بگم کسی اینجا اینجوریه ، نه .

میخوام بگم قبل از اینکه بگیم به چی اعتقاد داریم بهتره قبلش دلیل منطقی مونو بیاریم تا سر دلیلش بحث بشه . مثل همین عکس که الان داریم بحثشو میکنیم .

ببخشید طولانی شد ... غلط های املایی رو هم ببخشید .

موفق باشید .

11. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Avalon1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

باسلام ;

این عکس رو ببینید که یه نفر تمام عجایب اون عکس رو ردیف کرده...اون لاک پشته خنده داره
    ایشون با این کار , در اصل خودش رو مسخره کرده , همین و بس.

این هم یه عکس خوب دیگه که بریدگی دقیقا پشت سر این قسمت رو نشون میده...

قسمت پایین رو میشه ربط داد به سایه بریدگی در یک تخته سنگ ; قسمت بالا تنه چطور (اصلا با اصول سایه ها نمیخونه)؟

چرا سر ایشون انقدر متفاوته ؟... چرا فقط سر نور نخورده؟
    اینها سوال های بنده هم هستند.

علایق فرهنگی تمدن مریخی ها به مینیاتوریسم متمایل بوده
    اتفاقا این موضوع هیچ ربطی به مینیاتوریسم نداره.
    تصاویر زیر مربوط میشن به تلویزیون دولتی روسیه و سقوط وسیله ناشناس در اطراف مسکو در سال 1996 , که در اخبار ایران هم ذکر شد:

موجود فوق چند ساعت بیشتر زنده نموند.کی جی بی کلیه سایتهای موجود در این رابطه رو مسدود کرد و حتی آرشیوی رو هم در تلویزیون روسیه باقی نگذاشت( تصاویر از طریق بیننده ای در اروپا ضبط شدند).

به نمایندگی از یه موضوع به یکی اش بپردازیم و بگذریم ...
    حداقل از شما انتظار طرح همچین مطلبی نداشتم.
    شما هر موقع از یک نوع میوه در میوه فروشی خوشتون نیاد , رو میوه های بعدی اونجا مهر باطل می زنید؟
    مگر جواب قابل قبولی نداشته باشید ; که در اینصورت نظر دیگر دوستان رو پذیرا خواهیم شد.

Last edited by Avalon1; 11-08-2009 at 11:16.

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

شما هر موقع از یک نوع میوه در میوه فروشی خوشتون نیاد , رو میوه های بعدی اونجا مهر باطل می زنید؟
    مگر جواب قابل قبولی نداشته باشید ; که در اینصورت نظر دیگر دوستان رو پذیرا خواهیم شد.

مثال خوبی نبود... میوه ها مستقل از هم رشد میکنن... اما اون عکسها همه از یک دسته بودن و شبیه هم و با یک تیپ استدلال...

داره خودمونی میشه Avalon1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

همه از یک دسته بودن و شبیه هم ...
    یه نفر بیاد معنی شبیه بودن رو به ایشون شرح بده.

میوه ها مستقل از هم رشد میکنن
    عکس پانوراماست و موارد مورد تاکید - هم از نظر ماهیت و هم از حیث مکان - کاملا مستقل از همدیگه هستند.
    Last edited by Avalon1; 11-08-2009 at 12:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •