تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 105 اولاول ... 296975767778798081828389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 1044

نام تاپيک: سوالات در زمینه باغبانی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان ...
    من یک مشکلی دارم اگر میشه راهنماییم کنید...
    من باغچه ای حدودا 3 در 3 در تهران دارم با یک درخت خرمالو ، دوتا انجیر و یک گردو و یک گلابی و پیچ امین الدوله...
    می خوام برای بهار هرسشون کنم و همچنین اگر بشه بقیه سطح خاک رو با یک گیاه سبز مثل چمن بپوشونم و یک گیاه گل دهنده مثل رز اضافه کنم ... اما فکر میکنم چمن قوت خاک رو برای بقیه درختام میگیره و گیاه دیگه هم اضافیه...
    اولا نمیدونم که هرکدوم از درختها و درخچه رو چطور هرس کنم ؟
    ثانیا چه گیاهی رو برای پوشوندن سطح خاک استفاده کنم که صدمه نزنه...؟
    ثالثا اگر بخوام گل رز رونده یا گلهای دیگه ای اضافه کنم معقول به نظر میرسه یا نه؟اگر اره چه گیاهی باشه برای این اب و هوا...
    ممنونم از راهنماییتون

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.من یه پیچک دارم ولی مدتیه که رنگ برگهاش زرد شده و بیشترش هم ریختن.بگید با اون چه کار کنم

---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------

در مورد بامبو و نوع نگهداری از اون توضیح بدید. ممنون
    والا تا جايي كه من ميدونم سبز رنگ نبودن گياهان سبز بعلت كمبود آهنه كه بايد پودرشو بصورت محلول پاش بريزي
    در مورد بامبو هم كود مايع اون در بازار موجوده و اگر شرايط رو خوب نگه داري تا چندين ماه گياه بامبو درون آب ميتونه رشد داشته باشه و خراب نشه

---------- Post added at 09:27 AM ---------- Previous post was at 09:23 AM ----------

سلام دوستان
    من ی پیچ امین الدوله کاشتم و الان تقریبا 2.5 سال از عمرش میگذره، روی بعضی از شاخه ها یک چیزای گرد، کوچیک و سیاه هست که خیلیم نرمه وجود داره که یکیشو وقتی فشار دادم ترکید و چندتا تخم داخلش بود.
    سال قبل هم این (بهتره بگم میوه) میوه ها بودند(البته کمتر از امسال) اما من اهمیتی ندادم و بعد چند وقت خشک شدن و افتادن.
    من فکر میکنم اینها بذر گیاه باشن که با کاشتنشون پیچ امین الدوله سبز میشه اما سوال اینجاست که تا چند وقت بعد که میوه را از درخت جدا کردم مهلت کاشت دارم و اینکه الان این میوه ها خیلی نرم و تازه هستن، باید بزارم خشک بشن بعد تو گلدون بکارم یا الآنم که تازند میشه کاشت؟
    *اگرم نکته مهمی راجع به کاشتش وجود داره بگین.
    دوستان لطفا پاسخ بدید و منو به تاپیک های دیکه پاس ندین.
    من زياد در مورد اين گياه روند زيبا نميدونم . فقط توي گلخونه ها ديدمش ولي چيزي كه معلومه بذرها معمولا بايد در حالت خشك شده كاشته بشن و با توجه به اينكه بذر گل و گياهان اگر رطوبت و آفت نزنه تا چندين سال قابل كشته بنظرم چند سالي براي كاشتنش فرصت دارين

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض کمک و راهنمایی و مشاوره

سلام دوستای عزیز
    من جدید عضو شدم و از آشنایی یا شما عزیزان واقعا خوشحالم.
    امکان این هست که در خصوص احداث گلخانه برای پرورش گلهای رایج و همینطور زراعت تعدادی صیفیجات و یا سبزیجات ,البته با توجه باینکه پرورش کدامیک مناسب است ,بهم کمک و راهنمایی و مشاوره بدید. می خوام با اطلاعات کامل و جامع به امید خدا شروع بکار کنم ولی با اینکه کلی مقاله و اطلاعات در این خصوص جمع آوری و مطالعه کردم ولی احتیاج به مشاوره و راهنمایی برای استارت کارم دارم. ممنون می شم باهام تماس داشته باشید و یا اگه امکانش هست حضوری با شما ارتباط داشته باشم و یا نفراتی بهم معرفی کنید که بشه ازشون کمک گرفت.
    لطف می کنید.

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

معمولا جهاد كشاورزي هر شهر جزوات و مشاوره رايگان در اين امور ميده .

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    من هیچ تخصصی در زمینه گلخانه و .............ندارم یه سوالی برام پیش اومده بود گفتم بپرسم شاید کسی اطلاعاتی داشته باشه

میخواستم ببینم ایا کلم و کاهو رو میشه به صورت گلخونه ای و در تمام فصول سال پرورش داد یا نه؟

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    من هیچ تخصصی در زمینه گلخانه و .............ندارم یه سوالی برام پیش اومده بود گفتم بپرسم شاید کسی اطلاعاتی داشته باشه

میخواستم ببینم ایا کلم و کاهو رو میشه به صورت گلخونه ای و در تمام فصول سال پرورش داد یا نه؟

دوستان سوالی که پرسیدم واقعا برام مهم هست ها - کسی تو این زمینه اطلاعاتی نداره

داره خودمونی میشه D4Rk knight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    گـــرگـــ♥ــآن

پيش فرض

سلام دوستان یه مشکلی دارم میتونید کمک کنید؟

یه درخت تامسون دارم که امسال برف اومد برگاش همگی خشک شدن و فقط ساقش سالم مونده این تامسون درست شدنی هست یا نه؟

داره خودمونی میشه D4Rk knight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    گـــرگـــ♥ــآن

پيش فرض

یه درخت تامسون دارم که امسال برف اومد برگاش همگی خشک شدن و فقط ساقش سالم مونده این تامسون درست شدنی هست یا نه؟
    کسی نیست بگه چطور میشه خیلی مهمه برام؟
    Last edited by D4Rk knight; 27-03-2012 at 19:41.

کاربر فعال انجمن کشاورزی ali shah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    WORLD WIDE WEB

پيش فرض

به درخت شما یه تنش سرمایی وارد شده که احتمالا بعضی از اندامش خشک شده.با یه هرس درست حسابی اول قسمت هایی که مطمئن هستید خشک هستند ویعد هم شاخه های زائد رو جدا کنید. بیشتر بهش توجه کنید انشااله یکم هوا خوب شد میاد روپا

سلام.

بله دوست عزیز میشه ولی قضیه اینجاست که صرفه اقتصادی داره یانه چون تو اکثر مناطق چهار فصل کشور مون در فضای ازاد به صورت هکتاری کشت میشه.
    Last edited by ali shah; 27-03-2012 at 20:29.

10. 2 کاربر از ali shah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

سلام
    من یه گلدون شفلرا گرفتم ولی نمی دونم چطوری باید آب بهش بدم
    یه روز در میون یه نصفه لیوان اب میریزم پاش
    ریزش برگش هم زیاده. ولی رشد داره
    چی کار کنم برگاش نریزه؟ چقدر و چطوری بهش آب بدم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •