كسي جواب ما رو نميده؟![]()
كسي جواب ما رو نميده؟![]()
عزیز دل یه سرچ بزنی تمام این بحث ها شده اگر این ایراد رو میگیره یعنی باید برنامه سین بشه.
اگر فقط پیغام داد certificate error میتونی هم دوباره برنامه رو ساین کنی هم تاریخ گوشیت رو چاز یک تا چند ماه عقب ببری.
سیمبین سیستم عامل روی گوشی شماست مثل ویندوز برای کامپیوتر. گوشی که سیمبین باشه هم جاوا روش نصب میشه وهم برنامه های سیمبین ولی گوشیای دیگه مثل اکثر سونی اریکسون ها فقط جاوا روشون نصب میشه.نوشته شده توسط Aryan.nik
این سیمبیان چیه؟من گوشیم n73 و جاوا دارم این سیمبیان کار جاوا رو میکنه؟
برای دانلود بازی برنامه و تم اینجور چیزا مثه این که یه سری باید جاوا داشته باشن یه سری هم سیمبیان نه؟درسته؟
یکی به من توضیح بده لطفا؟
دوست عزیز توی صفحه اول یه سری فایل برای خواندن و ادیت فایل های آفیس هست که احتمالا روی گوشیت کار کنه.نوشته شده توسط reza2pars
کی به من بگه چه جوری فایلهای آفیس رو توی گوشیم (n73 ) ادیت کنم اگه راهی هم نداره بگید تا خیالم راحت بشه دیگه بیشتر از این پست ندم
عزیز جون شما هم یه سرچ بزنی برنامه رو پیدا می کنی .بیلچه تو صفحه های اول گذاشته اسمش: solutionنوشته شده توسط hidalgo_o_139141
سلام به دوستان عزيز؛ نياز مبرم به يه ماشين حساب فرا مهندسي با كار كرد سريع و آسان ؛ اگه كسي داره لطفا بذاره؛ اينايي كه هستن با ناقصن يا خيلي سختن. ممنون
اینجا چرا اینجوری شده؟؟؟
هيچي داداش انجمن موبايلو ول كردن به امون خدا.
كلنگ كه رفت. از بيلچه هم خبري نيست . هيچكدوم از مديران و كاربران فعال هم نيستن.
سایت زیر برنامه های خوبی داره...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه متاسفانه نیست یا حد اقل من ندیدم. خودم گوشی تحت جاوا زیاد داشتم ولی هیچ وقت پلیر خوبی واسش پیدا نکردم.
اگه میشه لینک دانلود core player رو بزارید واسه سیمبین سری60 ورژن 3 (5500)
خودم یکی دارم ولی وقتی فیلم تموم میشه یا میزنم جلو گوشی ریست میشه
سلام دوست عزیز دیگه تمها هم باید ساین بشه!!! مشکلم حل شد یه قسمتی رو باید گزینه all فعال میشد که شد.
یعنی واقعا این پلیرها از پلیرهای خود گوشی بهتره؟
یه سوال دیگه اینکه آیا میشه رادیوهای موج بلند رو هم با گوشی گرفت؟
مثل Am
برنامه ای برای گرفتن رادیو موج بلند هست؟
core player این پلیر قابلیت خواندن mpeg رو داره.
Last edited by M_Abieteh; 13-01-2008 at 14:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)