من در اون مرحله که سرباز نقش اول لباس استتار پوشیده و با تفنگ هلیکوپتر رو می زنه بعد یار زخمی خودشو کول می کنه تا از اون مرحله دور کنه گیر کردم .اگر راهنمایی ندی که تو این مرحله چیکار کنم ممنون میشم.
من در اون مرحله که سرباز نقش اول لباس استتار پوشیده و با تفنگ هلیکوپتر رو می زنه بعد یار زخمی خودشو کول می کنه تا از اون مرحله دور کنه گیر کردم .اگر راهنمایی ندی که تو این مرحله چیکار کنم ممنون میشم.
راهنمائي نداره ... بايد كولش كني و بري به سمت هليكوپتر. فقط يه جاش بايد بري تويه يه خونه كه پائينش آتيش گرفته و خراب شده از رو خرابه بري طبقه 2 و ادامه بدي.
حالا دقيقا منظورت از راهنمائي چيه من نمي دونم؟
سلام
بازي رو من امشب خريدم دو تا دي وي دي هست
مشخصات سيستم من
2600 amd + barton
ram 512
v.g.a 256 gforce6200
ارور رو مشاهده کنيد :
اين دو تا رو پشت سر هم مي ده بعد هم بازي ران نمي شه :
![]()
Last edited by internet; 16-12-2007 at 09:42.
کسي راهنمايي نمي کنه؟
کسي نمي دونه اين همه بازي کردند کسي نمي دونه مشکل چيه؟
جل الخالق
خوب يک روز گذشت هيشکي جواب نداده ؟
پیغام پایینی مربوط به اینه که میخوای تنظیمات به صورت استاندارد باشه (yes) یا دستی خودت از داخل بازی تنظیمش کنی.(no)
پیغام بالایی وقتی ظاهر میشه که کامپیوتر ازت میخواد که بازی رو در حالت safe mode اجراکنی(yes)
من فکر میکنم که این اشکال از اونجا به وجود اومده که شما تنظیمات بازی رو از حد استاندارد بیشتر کردی و بازی وسط کار قطع میشه. تنظیمات رو ببر به حالت Optimal.
سلام
ممنون از پاسخ خوبتون
دوست عزيز بازي اصلا اجرا نمي شه ارور مي ده روي همين پنجره ارور ويندوز مي ده
چه طور بازي را run کنم موندم
دو دي وي دي بود نصب کردم کرک و اين چيزها هم نداشت
من چه yes بزنم چه no بعد از چند دقيقه که هارد شروع به کار مي کنه که باز رو ران کنه بعد اين ارور مي ياد :
در ضمن يک بار نمي دونم چي شد بازي اجرا شد و دموش اومد ولي بعد سيستم يک دفعه کم آورد و هنگ کرد
![]()
Last edited by internet; 16-12-2007 at 18:11.
مي خواهم ببنيم مشکل اگه از بازي هست برم پس اش بدهم
system cpu 2600 amd + barton
ram 512
v.g.a gforce 256 xfx 6200
کارت گرافیکت مثل اینکه نمیکشه. کم کمش NVIDIA GeForce 6600 لازم داره!
پیشنهاد میکنم گیمها رو با آرم DC یا ET بگیری. 100% سالمه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)