برنامه ی نیست که ساب رو به srt تبدیل کنه؟
برنامه ی نیست که ساب رو به srt تبدیل کنه؟
من یه زیرنویس srt دارم که فریم ریتش با فریم ریت فیلم نمی خونه.
خوب kmplayer یه ابزار داره برای تغییر fps...ولی من تمام fps هارو امتحان کردم بازم درست تنظیم نشد...این ابزار قابل اعتماد هست؟
در ضمن اولین دیالوگ تنظیمه زمانش
سلام
دوستان من دستگاه HD MEDIA PLAYER دارم و جون فرمت srtفارسی ساپورت نمیکنه باید حتمآ به sub تبدیل کنم . برای اینکار از 3-4 نرم افزار استفاده کردم (subtitle creator , subtitle workshop & ....) اما تنها نرم افزاری که جواب گرفتم و دستگاهم پخش کرد نرم افزار txt2sub بود . تنها مشکلی که وجود داره اینه که اگه چندتا اصطلاح انگلیسی تو فیلم باشه حروف انگلیسی رو بصورت مربع نشون میده و اصلا خونده نمیشه .
بنظر دوستان مطلع چه باید بکنم ؟
سلام
برای فارسی منظورتون هست دیگه
خیر
سلام
من با پلیر تغییر فریم ریت نمیدم کاری که میکنم تبدیل به ساب هست بعد تغییر میدم
یک توضیحی هم در مورد این روش توی تاپیک آموزش ست کردن دادم
برای خودم که همیشه موثر هست
سلام
یعنی فارسی ها رو تبدیل میکنه اما انگلیسی ها رو مربع نشون میده ؟
متوجه نشدم یعنی با برنامه های دیگه تبدیل به ساب آیدیکس میکردین برنامه پخش نمیکرد ؟
یکم توضیح بیشتر لطفا .
آره piishii جان
با برنامه های دیگه که تبدیل به sub میکردم اصلا زیرنویس نمایش داده نمیشد و انگار نه انگار که زیرنویسی وجود داره . ولی با txt2sub که تبدیل میکنم همه چی ردیفه الی حروف انگلیسی . تو بعضی از فیلمها که اصطلاح انگلسیس ندارن اصلا خیالی نیست ولی مثلا دیروز ترمیناتور4 که همش اسم روبات ها T800 و T1000 و SKY NET تو دیالوگاشون هست دیگه اعصاب خوردکنه چون جای حروف انگلیسی مربع میزاره.
با اینکه فونتهای مختلفی رو امتحان کردم ولی مشکل رفع نشد![]()
سلام
از SubtitleCreator استفاده کن
ببین بازم همین مشکل رو داره
امین جان این نقل قول از خودمو گذاشتم تا ببینی که من توضیح دادم با sustitle creator فایلی که میسازه (sub) اصلآ تو HD Player خونده نمیشه . فقط txt2sub کار منو راه انداخت اونم 90% . تنها مشکل حروف انگلیسیه .![]()
سلام من 2 تا dvd دارم با زیر نویس فارسی قبلا زیر نویسش در ویندوز مدیا میامد ولی الان که نگاه میکنم میبینم هیچ زیر نویسی وجود ندارد لطفا راهنمایی کنید ضمن اینکه ویندوز فارسی و هیچ مشکلی نداره
با سلام
من یک فیلم دارم با فرمت mkv و زیر نویس فارسی با فرمت srt .من این فیلم را با نرم افزار covertxtodvd روی dvd آوردم ولی زیر نویس با حروف نا مفهوم نمایش داده می شه . ویندوزم فارسیه و تا آنجا که می دانم تنظیماتم موقع تبدیل به dvd فارسی می باشد. من این تبدیل را با نرم افزار total video converter هم انجام دادم باز هم همین مشکل را داشتم . لطفا مرا راهنمایی کنید من چگونه می توانم این مشکل را حل کنم . با تشکر![]()
بابا من اصلا زیر نویس ندارم یکی به داد برسه اعصابم خورد شد انقدر ور رفتم با ویندوز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)