تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 148 اولاول ... 296975767778798081828389129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 1471

نام تاپيک: سوالات و هرگونه مشکل در مورد زیرنویس و مباحث مربوط به آن در این تاپیک مطرح شود

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

برنامه ی نیست که ساب رو به srt تبدیل کنه؟

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من یه زیرنویس srt دارم که فریم ریتش با فریم ریت فیلم نمی خونه.
    خوب kmplayer یه ابزار داره برای تغییر fps...ولی من تمام fps هارو امتحان کردم بازم درست تنظیم نشد...این ابزار قابل اعتماد هست؟
    در ضمن اولین دیالوگ تنظیمه زمانش

داره خودمونی میشه m a j i d64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

14 درخواست راهنمایی

سلام
    دوستان من دستگاه HD MEDIA PLAYER دارم و جون فرمت srtفارسی ساپورت نمیکنه باید حتمآ به sub تبدیل کنم . برای اینکار از 3-4 نرم افزار استفاده کردم (subtitle creator , subtitle workshop & ....) اما تنها نرم افزاری که جواب گرفتم و دستگاهم پخش کرد نرم افزار txt2sub بود . تنها مشکلی که وجود داره اینه که اگه چندتا اصطلاح انگلیسی تو فیلم باشه حروف انگلیسی رو بصورت مربع نشون میده و اصلا خونده نمیشه .
    بنظر دوستان مطلع چه باید بکنم ؟

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

برنامه ی نیست که ساب رو به srt تبدیل کنه؟
    سلام
    برای فارسی منظورتون هست دیگه
    خیر

من یه زیرنویس srt دارم که فریم ریتش با فریم ریت فیلم نمی خونه.
    خوب kmplayer یه ابزار داره برای تغییر fps...ولی من تمام fps هارو امتحان کردم بازم درست تنظیم نشد...این ابزار قابل اعتماد هست؟
    در ضمن اولین دیالوگ تنظیمه زمانش
    سلام
    من با پلیر تغییر فریم ریت نمیدم کاری که میکنم تبدیل به ساب هست بعد تغییر میدم
    یک توضیحی هم در مورد این روش توی تاپیک آموزش ست کردن دادم
    برای خودم که همیشه موثر هست

سلام
    دوستان من دستگاه HD MEDIA PLAYER دارم و جون فرمت srtفارسی ساپورت نمیکنه باید حتمآ به sub تبدیل کنم . برای اینکار از 3-4 نرم افزار استفاده کردم (subtitle creator , subtitle workshop & ....) اما تنها نرم افزاری که جواب گرفتم و دستگاهم پخش کرد نرم افزار txt2sub بود . تنها مشکلی که وجود داره اینه که اگه چندتا اصطلاح انگلیسی تو فیلم باشه حروف انگلیسی رو بصورت مربع نشون میده و اصلا خونده نمیشه .
    سلام
    یعنی فارسی ها رو تبدیل میکنه اما انگلیسی ها رو مربع نشون میده ؟
    متوجه نشدم یعنی با برنامه های دیگه تبدیل به ساب آیدیکس میکردین برنامه پخش نمیکرد ؟
    یکم توضیح بیشتر لطفا .

5. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

14

آره piishii جان
    با برنامه های دیگه که تبدیل به sub میکردم اصلا زیرنویس نمایش داده نمیشد و انگار نه انگار که زیرنویسی وجود داره . ولی با txt2sub که تبدیل میکنم همه چی ردیفه الی حروف انگلیسی . تو بعضی از فیلمها که اصطلاح انگلسیس ندارن اصلا خیالی نیست ولی مثلا دیروز ترمیناتور4 که همش اسم روبات ها T800 و T1000 و SKY NET تو دیالوگاشون هست دیگه اعصاب خوردکنه چون جای حروف انگلیسی مربع میزاره.
    با اینکه فونتهای مختلفی رو امتحان کردم ولی مشکل رفع نشد

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره piishii جان
    با برنامه های دیگه که تبدیل به sub میکردم اصلا زیرنویس نمایش داده نمیشد و انگار نه انگار که زیرنویسی وجود داره . ولی با txt2sub که تبدیل میکنم همه چی ردیفه الی حروف انگلیسی . تو بعضی از فیلمها که اصطلاح انگلسیس ندارن اصلا خیالی نیست ولی مثلا دیروز ترمیناتور4 که همش اسم روبات ها T800 و T1000 و SKY NET تو دیالوگاشون هست دیگه اعصاب خوردکنه چون جای حروف انگلیسی مربع میزاره.
    با اینکه فونتهای مختلفی رو امتحان کردم ولی مشکل رفع نشد
    سلام
    از SubtitleCreator استفاده کن
    ببین بازم همین مشکل رو داره

8. این کاربر از Amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام

امین جان این نقل قول از خودمو گذاشتم تا ببینی که من توضیح دادم با sustitle creator فایلی که میسازه (sub) اصلآ تو HD Player خونده نمیشه . فقط txt2sub کار منو راه انداخت اونم 90% . تنها مشکل حروف انگلیسیه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه messi3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام من 2 تا dvd دارم با زیر نویس فارسی قبلا زیر نویسش در ویندوز مدیا میامد ولی الان که نگاه میکنم میبینم هیچ زیر نویسی وجود ندارد لطفا راهنمایی کنید ضمن اینکه ویندوز فارسی و هیچ مشکلی نداره

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام
    من یک فیلم دارم با فرمت mkv و زیر نویس فارسی با فرمت srt .من این فیلم را با نرم افزار covertxtodvd روی dvd آوردم ولی زیر نویس با حروف نا مفهوم نمایش داده می شه . ویندوزم فارسیه و تا آنجا که می دانم تنظیماتم موقع تبدیل به dvd فارسی می باشد. من این تبدیل را با نرم افزار total video converter هم انجام دادم باز هم همین مشکل را داشتم . لطفا مرا راهنمایی کنید من چگونه می توانم این مشکل را حل کنم . با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه messi3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بابا من اصلا زیر نویس ندارم یکی به داد برسه اعصابم خورد شد انقدر ور رفتم با ویندوز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •