با سلام
مدل كارت گرافيكي winfast A6600 TD
ولي من با بازيهاي ديگه مشكلي ندارم!!!!!
با سلام
مدل كارت گرافيكي winfast A6600 TD
ولي من با بازيهاي ديگه مشكلي ندارم!!!!!
من هم محتويات ايميج بازي رو روي دي وي دي رايت كردمنوشته شده توسط M E H D I
nfsmw و khatamifar جان که با هیتمن این مشکل رو دارید این کاری رو که میگم انجام بدین ببینید مشکل حل میشه
از منوی استارت سپس run این چیزی که میگم اونجا تایپ کنید و اوکی رو بزنید regsvr32 MSVCR71.dll
Start-->Run --> type regsvr32 MSVCR71.dll
مشكل من با نصب driver جديد nvidia حل شد ولي يك مشكل جديد پيداكردم :
وقتي با كيبورد بازي ميكني مشكلي ايجاد نميشه ولي وقتي گيم پد usb وصل ميكنم بازهم بازي شروع نشده قطع ميشه ------------------------- help ------------------------------![]()
چیپست های آنبرد سیس برای کار های اداری مناسب نیستند چه برسه به بازی.نوشته شده توسط soliman
بعدش هم مدل مادربوردت چیه مثلا MSI 865PE - Neo3 - V
یکی ازت بپرسه مدل ماشینتون چیه میگی پژو RD اگه بگی پژو حالا طرف میمونه 405، 206 و ...
بابا یکی کمک کنه در نصب هیتمن 4
من وقتی سیدی اول را میذارم بهم میگه که درایوتان باید داری Fat Ntfs باشد
تو را به خدا کمک کنید ( کمپانی بازی تکین است )
با سلام. من در بازي Condemned - Criminal Origins با مشکل برخورد کردم. بعد از اينکه بازي رو نصب و بعد اجرا کردم ، تصوير آدمها درست نشون داده نمي شه. يعني اصلاً سرِ آدمها قابل دد نيست و ديوارهاي ساختمانها هم ديده نميشه. حالا به مرحله مترو رسيدم ديگه اصلاً هيچ چيز ديده نميشه. همه جا سياهه. فکر کنم از کارت گرافيکيمه. اين بازي با کارت گرافيکي 64 اجرا ميشه ولي کارت من Ati 128 هست. اگه ميشه منو کمک کنيد. ممنون
خب عزیز برای نصب باید فرمت درایوتون ntfs باشه دیگهنوشته شده توسط PARSA123
اینم راه convert کردن درایو به ntfs
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================
عزیز مدل دقیق کارت گرافیک شما چیه ؟نوشته شده توسط AmirArdawan
چطوري ميتونم درايوم را به Fat Ntfs تبدیل کنم
اگه میشه به طور کامل توضیح دهید
خیلی خیلی ممنون میشم امید جان
از منوی استارت run رو میزنید و تایپ میکنید cmd و اوکی را میزنید در prompt داس این دستور را وارد میکنیدنوشته شده توسط PARSA123
بجای d که من گذاشتم هر درایوی که میخواهید ntfs کنیدش رو بزاریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)