تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 222 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 2220

نام تاپيک: [آموزش] هـک بازی جنرال به صورت کامل!

داره خودمونی میشه naalosar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

6

باز هم سلام ...
    ufo-alien جان براي ما كه داخل اين تاپيك هستيم جدا بفرست .. اخه ميترسم اخرش گير خودمون نياد بخصوص ما كه داخل اين شهرستان هاي خيلي كوچك و دور افتاده ايم ...
    راستي ufo-allien جان اسم جنرال ها داخل كدوم فايله؟ اخه مي خوام يه جنرال جديد اضافه كنم ... سخت بودنشم با خودم .. فكرشو كردم..........

درمورد اموزش هم ببخشيد .. تا امروز هر روزي 2 تا امتحان داشتيم ... بازم ببخشيد .. ولي ديگه اينبار راست ميگم براتون خيلي زود ميذارم . اخه فردا اولين روزيه كه خيلي درس و بخصوص مشق ( تمرين رياضي و اينجور چيزا )‌ نداريم ...
    ... پست بعدي من اموزش هاست .. كه احتمالا امشب ديگه ميذارم ... ... .. ... .... .... ... ... ... .. .... . . ...
    Last edited by naalosar; 26-10-2009 at 21:02.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

6

naalosar (arnam) (ALIREZA) . n
    ابتدا final big رو كه اولين صفحات اين تاپيك هم هست دانلود كنيد .. ................................................
    به فولدر اصلي ( جايي كه جنرالز zero hour رو نصب كرديد ) بريد . ..... حالا فايل INIZH.big رو با final big باز كنيد .
    حالا در بالاي صفحه ي نرم افزار final big از منوي edit روي extract all كليك كنيد edit>extract all .......
    حالا در پنجره ي باز شده روي yes كليك كنيد.............................
    حالا ادرس پوشه ي اصلي بازي جنرالز زيرو هور رو بهش بديد. . . . . . . . و روي ok كليك كنيد .........
    حالا به فولدر جنرالز زيرو هور برويد و به اين ادرس برويد .. ............... ..............................................
    D:\Program Files\EA Games\Command & Conquer Generals Zero Hour\Data\INI\Object.............
    حالا براي ويرايش اطلاعات هر جنرال به فايل مخصوص خودش مراجعه كنيد و اونو با notepad باز كنيد .... از اطلاعات زير هم ميشه كمك گرفت :
    البته احتمالا خيلي هاتون بلديد ولي من هم ميگم...
    BuildCost = قيمت ...
    BuildTime = زمان ساخت .....
    VisionRange = محوطه ي ديد.
    MaxHealth = حداكثر جان ....
    InitialHealth = جان هنگام ساختن.. .... ... . . .. ... . . . .... . . . .. . . . . .. . . . . . . .. . . . . . .
    . اين ها چيزهايي هستند كه خيلي ها ميخواهند اونارو تغيير بدن ... فعلا اينارو اديت كنيد تا بعد اموزشهاي ديگه هم در اين باره بهتون بدم. ( مثلا اضافه كردن يك تانك . تعداد ساخت بيشتر . مود ها و...
    .................................................. .................................................. ..............................
    راستي ufo-allien جان اسم جنرال ها داخل كدوم فايله؟ اخه مي خوام يه جنرال جديد اضافه كنم ...
    .................................................. .................................................. ..............................
    اينم فايل ها .. (موده و اموزش...)
    رمز:naalosar پيشنهاد ميكنم دانلودش كنيد فقط 700 كيلو بايته . . . . . . . . . . . .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by naalosar; 26-10-2009 at 21:03.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

پيش فرض

خب... اينم از اموزش... ببخشيد اگه اسپم دادم.......... ولي اگه ميخواستم يكيشون كنم خيلي طولاني ميشد .. راستي اون مده مال generals هست نه زيرو هور....... كه توي اون چين خيلي خوب شده و چندتا تانك بهش اضافه شده و هليكوپتر بهش اضافه شده و قيمت يونيت ها كم شده .. و .... خيلي خوبه ( به نظر من ... ) امريكا تغيير زيادي نكرده و gla ضعيف تر شده و..... اگه خوب بود و راضي بوديد تا ورژن هاي بعديشم بذارم .. اخه ميخوام يه عالمه يونيت ( تا جايي كه جا داره) بهش اضافه كنم ...
    طرز نصب : همونطوري كه ياد دادم اونو توي فولدر جنرالز 1 extract كنيد........... خيلي روش زحمت كشيدم . پيشنهاد ميكنم نصبش كنيد .. حدود 1 ماه براش زحمت كشيدم........

4. این کاربر از naalosar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

راستي ufo-allien جان اسم جنرال ها داخل كدوم فايله؟ اخه مي خوام يه جنرال جديد اضافه كنم ...
    اينم فايل ها .. (موده و اموزش...)
    رمز:naalosar پيشنهاد ميكنم دانلودش كنيد فقط 700 كيلو بايته . . . . . . . . . . . .
    کد:
    سلا م توی این فایله:PlayerTemplate.ini
    موفق باشی

6. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hshak2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - فرمانیه

پيش فرض

اقای ufo-alien . لطفا یه تبلیغی برای بازیت بزار تا ما تو هر جایی تونستیم بزاریم . من تو سایت های زیادی اشتراک دارم . اگه تونستی یه وبلاگ هم برای بازیت بزار خیلی اثر گذاره.

8. این کاربر از hshak2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

6

سلام - اين تراينر براي جنرالزه و خودم ساختمش ------------- c & c GENERALS .....................................
    البته مال زيرو هور نيست__________________________________________ ________________________--
    1= انتخاب بينهايت اون special power ها __________
    2 = money بي نهايت ______________________________________________
    3 = برق بي نهايت________________________________________ __________________________-
    __________________________________________________ _________________________________________________
    کد:

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

اقای ufo-alien . لطفا یه تبلیغی برای بازیت بزار تا ما تو هر جایی تونستیم بزاریم . من تو سایت های زیادی اشتراک دارم . اگه تونستی یه وبلاگ هم برای بازیت بزار خیلی اثر گذاره.
    بسیار متشکر م به زودی تبلیغات رو میذارم. فعلا در گیر رفع اشکالهای وارد شده به بازی هستم ....
    اولیش اینکه اسر ائیل رو حذف کردند !!!
    دومیش اینکه جنرالها نباید واقعی باشند!!!
    و ووو......
    واقعا متاسفم
    Last edited by ufo-alien; 28-10-2009 at 02:37.

آخر فروم باز Master generals's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بسیار متشکر م به زودی تبلیغات رو میذارم. فعلا در گیر رفع اشکالهای وارد شده به بازی هستم ....
    و ووو......
    واقعا متاسفم
    واقعا که
    خب خودتون یه نسخه بازی رو بیرون می دادین
    به یکی از دوستان می دادین که رو اینترنت بذاره
    دیگه مطمئن باشین بازی به همه کشور می رسه
    فقط کتفیه یه ذره تو فروم های مختلف روش تبلیغ می کردین
    این وزارت ... رو بیخیال
    معلومه که همه چی رو سانسور می کنن

داره خودمونی میشه general_sorena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

و ووو......
    واقعا متاسفم
    اي بابا. به نظر من كه آپلودش كن. البته مي دونم سخته ولي ارزشش رو داره. اصلا از اول هم گرفتن مجوزش اشتباه بود. آخه پسر خوب كجاي دنيا مود رو براي فروش و مجوز ميزارن. خودت ميدوني مود مجانيه. البته قبول دارم كه دسترسي براي كساني كه اينترنت سرعت بالا ندارند سخته ولي به هر حال خيلي بهتر از اينه كه با يك چيز ناقص و داغون سر و كار داشته باشند.
    Last edited by general_sorena; 28-10-2009 at 15:32.

پروفشنال hshak2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - فرمانیه

پيش فرض

بنظر من اگه تو اینترنت بزاری خیلی خوب میشه . اگر هم خواستی میتونی به صورت اینترنتی بفروشی که فکر نکنم احتیاج به مجوز داشته باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •