ولی تا اونجا که من یادم میاد خود استاد میخوند. البته اول روی تخته دو تا صورت دختر و پسر میکشید بعد میخوند.
تازه مگه listening چند نمره داره؟ به دردسرش نمی ارزه
ولی تا اونجا که من یادم میاد خود استاد میخوند. البته اول روی تخته دو تا صورت دختر و پسر میکشید بعد میخوند.
تازه مگه listening چند نمره داره؟ به دردسرش نمی ارزه
a little more info would be helpful ...
reading skills for reading ? ... that's the exact title ? .. doesn't make too much sense to me ...
I assume there's no cover .. name of the auther ... ?
چند تا مقاله و مطلب میخوام در مورد یادگیری idiom از روی عکس. یا بهتر بگم: تاثیر عکس و تصویر بر روی یادگیری idiom
کمی هم عجله دارم. کسی هست بتونه امروز کمکم کنه؟
یا این که خیلی وقت پیش این جوری بوده یا این که شما تو حساب فاینال هستید. من که گفتم لیسنینگ های درس ها را می خوام.
از اون گذشته اگر Listening فاینال هم بود خوب بود. چون 20 نمره ی فاینال از این قسمته. پس اگر کسی لیسنینگ فاینال را هم بذاره خیلی خوب میشه.
چه دردسری؟ حداقل برای من دردسری نیست.
این هم حرفیه واسه خودش ولی جدا میری کانون که فقط نمره بگیری یا زبان یادبگیری؟ وقتو هزینه ای که میزاری ارزش داره به نظر من حقیر یادگیری مهمتر از نمره است شما اینطور فکر نمیکنی؟
ولی اگه پیدا کردم خوشحال میشم کمکی کنم.![]()
بحث نمره نیست
میتونی تو خونه گوش کنی تا تو کلاس بتونی بهتر جواب بدی
اگه کسی داره لطف کنه
مطمئن باشید دنبال یادگیریش هم هستم. وگرنه همه ی ترم ها به جز دوتا را تاپ نمیشدم. وبلاگ انگلیسی من هم حاکی از همین مساله(=علاقه به یادگیری) هست.
خب وقتي بري يه مصاحبه يا يه فيلم نگاه كني يا يه كم بالاتر تافل يا ايلتس رو امتحان داري چي؟قبلا تو خونه گوش مي دي؟اگه قرار بود اين فايلها به شما كمك كنه حتما در اختيارتون قرار مي گرفت.بدن خودتون رو به اين روش عادت نديد.
من هم کاملا با شما موافقم حرف کلی من هم همین بود.![]()
سلام
میشه خواهش کنم خلاصه داستان کوتاه sky Jack رو برام بزارید.
ممنون.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)