سلام
خیر
توی پستم هم گفتم به صورت داوطلب آزاد
سلام
خیر
توی پستم هم گفتم به صورت داوطلب آزاد
متاسفانه بندي براي ثبت نام شما وجود نداره . مي تونيد بريد خدمت در حين خدمت امتحان بديد .
سلام
من متولد آذر 69 هستم و پیش رو هم شهریور تموم کردم
تا کی برای فرستادن دفترچه وقت دارم؟
زود بفرستم بهتره یا دیرتر؟
امکان نداره که تحت هیچ شرایطی تاریخ اعزام من بیفته قبل کنکور؟
ممنون
شما مشمول اين قانون در كنكور سال 89 خواهيد بود :
متولدين نيمه دوم سال 1369 كه داراي ديپلم فني و حرفه اي - كارو دانش و يا پيش دانشگاهي هستند و در آزمون ورودي سال 89-88 پذيرفته نشده اند كه مي توانند با دريافت برگه اعزام تاريخ اعزام خودشان را تا تاريخ 18/7/89 تمديد كنند.
سوالي بود در خدمتم .
این جواب نداره ؟![]()
راستی اگر کسی از همین امروز مراحل اداری اش رو شروع کنه چند ماهه دیگه سربازی اش تموم میشه؟
با عرض سلام و خسته نباشید
من امسال در کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 88 شرکت کردم و در دانشگاه غیرانتفاعی رشته ساختمان قبول شدم .
من میخوام که دوباره در آزمون شرکت کنم (سال بعد ) و در دانشگاه غیرانتفاعی رشته عمران قبول شم .
دو تا سوال داشتم
1 ) اگر من یک ترم بخونم و ترم بعد رو مرخصی بگیرم سال بعد ( 89 ) هم میتونم توی همین آزمون (کاردانی به کارشناسی ناپیوسته ) شرکت کنم و واحد هایم رو تطبیق کنم و عمران بخونم یا نه به مشکل خدمت می خورم و باید برم سربازی ؟؟
2 ) اگه به جای ترم مرخصی ، انصراف از تحصیل در ترم 2 بدم هم می تونم در کنکور شرکت کنم و ادامه تحصیل بدم یا باید سربازی برم؟؟
سلام دوستان ، من می خواستم بپرسم: آیا من با این شرایط زیر به مشکل سربازی بر نمیخورم؟
مشکلات من:
من سال 86 رشتم ( نظری ) تجربی بود ولی چون علاقه نداشتم برای خرداد و شهریور ماه بدون مطالعه رفتم و امتحان دادم و قبول نشدم ( چون می خواستم تغییر رشته بدم نخوندم ) ، بعد تغییر رشته دادم و رفتم رشته تربیت بدنی ( فنی حرفه ای ) ، رشته ای که اصلاً هیچ آینده ای نداره ( حداقل برای من که اصلاً و به هیچ وجه اهل ورزش نیستم آینده ای نداره ) ، خلاصه سال دوم تربیت بدنی رو خوندم و یه ضرب قبول شدم ، ولی الآن بازم میخوام ( انشاالله برای آخرین بار ) تغییر رشته بدم و برم الکترونیک ( فنی حرفه ای ) ولی الآن پیش هر مشاوره ای رفتم میگن از ( فنی به فنی ) نمیشه تغییر رشته داد ولی من میخوام سال دوم رو یک بار دیگه بخونم ولی بازم میگن نه! ولی یه راه حل بهم پیشنهاد کردن اونم اینکه فقط میتونم شبانه بخونم!
در ضمن اگر برم پیش رئیس آموزش و پرورش ناحیه و یا برم هنرستان غیر انتفاعی میتونم نتیجه ای بگیرم؟
یه راه حلی بهم نشون بدید....تشکر....
حالا با این شرایط به مشکل بر میخورم یا نه؟؟؟
تشکر........
با فرض اينكه اين طرح با تأييد شوراي نگهبان مواجه شود، حداقل تا يكسال آينده اين قانون اجرايي شود. يعني مي شه گفت از سال 89 . اگه نكته مبهمي هست بگيد تا بگم
منظورتون از مراحل مراحل چه كاريه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)