تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 789 از 942 اولاول ... 289689739779785786787788789790791792793799839889 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,881 به 7,890 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

در هر صورت من هم همونطور که گفته بودم ایرانسل خاموش و فقط از خط همراه اول استفاده می کنم چون اصلا به صرفه نیست خیلی از کسایی هم که میشناسم این کار رو میکنن هر کسی هم که باهاش رفت و آمد دارم خط همراه اول داره همه میگفتن بریم ایرانسل بخریم باهاش حال کنیم حالا چی کار کنیم؟؟؟؟ بریم ایرانسل بخریم هزینه اضافی بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    شمام بمون با ایرانسل حال کن این قدر بار شبکه سبک میشه و خلوت که همتون میتونین توش شنا کنین..
    همراه اولی ها باید دعا جون ایرانسل چون اگه ایرانسل نبود کمترینش باید تا مدتها هزینه نمایشگر رو میدادن.ضمنا خبرهایی که از کاهش تعرفه 919 شنیده میشه فقط و فقط به دلیل رقابت با ایرانسل وگرنه هیچگاه این کار رو نمی کرد.

با همه این تفاسیر ایرانسل خیای به صرفه تر از همراه اول .همراه اول غیر از آنتندهی اونم با کلی مشکل هیچ امتیازی نداره شما با 919 یک مکالمه راه دور داشته باشه معلوم میشه کدوم ارزونتره.

اینو بدونید همراه اول 14 سال فعالیت 21 میلیون مشترک. ایرانسل فقط و فقط یک سال فعالیت 6 میلیون مشترک

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

کاملا با حرفات موافقم
    باور کنید این تعرفه ها به نفع همه مشترکا هست چون شبکه خلوت تر و با کیفیت تر میشه
    یه کمی عاقلانه و منطقی به این مسئله بیندیشد

مطمئناً متوجه میشوید که ایرانسل کار خیلی خوب و عاقلانه ای کرد که اس ام اس و مکالمه ی رایگان رو برداشت چون بار ترافیکی شبکه به اندازه ی چشمگیری کاهش می یابد

امیدواریم که طرح دقایق رایگان(30=3) رو هم برداره

من که خودم با این واکنش ایرانسل کاملاً موافقم

و امیدوارم که در بهار 87 هسته ی اصلی طرح ها رو عوض کنه
    یعنی اینکه هر طرحی رو اختصاص بده به یک خدمات مثلاً یک طرح رو اختصاص بده به مکالمه یک طرح رو اختصاص بده به اس ام اس و ...
    همراه اولی ها باید دعا جون ایرانسل چون اگه ایرانسل نبود کمترینش باید تا مدتها هزینه نمایشگر رو میدادن.ضمنا خبرهایی که از کاهش تعرفه 919 شنیده میشه فقط و فقط به دلیل رقابت با ایرانسل وگرنه هیچگاه این کار رو نمی کرد.

با همه این تفاسیر ایرانسل خیای به صرفه تر از همراه اول .همراه اول غیر از آنتندهی اونم با کلی مشکل هیچ امتیازی نداره شما با 919 یک مکالمه راه دور داشته باشه معلوم میشه کدوم ارزونتره.

اینو بدونید همراه اول 14 سال فعالیت 21 میلیون مشترک. ایرانسل فقط و فقط یک سال فعالیت 6 میلیون مشترک
    با این دوستان کاملا موافقم.
    اگر فکر میکنید ایرانسل به خاطر طرح هاش هست که اینقدر مشترک پیدا کرده اشتباه میکنید. ایرانسل مزیت های زیادی داره که همیشگی هست و ربطی به طرح رایگان داشتن یا نداشتن نداره.

از جمله اینکه پیش شمارش برای همه جا یکسانه و فرقی نمیکنه در چه شهری زندگی میکنین(کاری که فقط در پیشرفته ترین کشور ها انجام میشه).

یکی دیگش اینه که از همون بد ورود با پیشرفته ترین امکانات روز اومد(gprs ,mms,....) در صورتی که همراه اول تو همون sms ش هم مونده و خیلی وقتها قطع میشه.

مزیت دیگرش هم همونطوری که گفتن قیمتش هست، شما با 15 توم میتونید صاحب یک خط پیشرفته با بهترین امکانات بشید، در صورتی که همراه اول هنوز قیمتهای سرسام آوری داره اونم برای یک خط باتکنولوژی عهد بوق!

در مورد کارتهای اعتباری هم بهترین مزیتش اینه که شارژ شما تاریخ مصرف نداره و تا زمانی که پول تو حسابتون باشه میتونین صحبت کنید.

در مورد طرح جدید زمستونی هم به نظر من خیلی عالیه و باعث افزایش کیفی شبکه میشه. واقعا خیلی ناعادلانه بود یه نفر روزی 1000تا اس ام اس جک بده و یه نفر که میخواد یه اس ام اس ضروری بده شبکه مشغول باشه و نتونه اس ام اس بده!

همینطور در مورد gprs! بعضیها پجشنبه جمعه فیلم 700 مگابایتی دانلود میکردن! اونوقت یه بیچاره ای که میخواست یه میل چک کنه نمیتونست!

به هر حال هر کی میخواد ایرانسل رو بذاره لب تاقچه بذاره! چون ایرانسل با این کارها ورشکست نمیشه خیالتون راحت!

پروفشنال andyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

میگم این جریان شما هم شده جریان طرفداران نوکیا و سونی اریکسون!
    خب چرا دعوا میکنید؟ مگه رئیس همراه اول یا ایرانسل هستید؟
    بزارید هر اپراتوری کار خودش را بکنه. شما هم هرکدوم را که خواستید استفاده کنید. این که دیگه 789 صفحه دعوا نداره!
    حالا انگار به هرکی بهتر طرفداری بکنه قراره جایزه بدن! دی:

اگه نباشه جاش خالی می مونه New World's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Hell!

پيش فرض

میگم این جریان شما هم شده جریان طرفداران نوکیا و سونی اریکسون!
    خب چرا دعوا میکنید؟ مگه رئیس همراه اول یا ایرانسل هستید؟
    بزارید هر اپراتوری کار خودش را بکنه. شما هم هرکدوم را که خواستید استفاده کنید. این که دیگه 789 صفحه دعوا نداره!
    حالا انگار به هرکی بهتر طرفداری بکنه قراره جایزه بدن! دی:
    ضمن تاييد فرمايش دوستمون من همچنان پاي حرفم هستم كه جفتشون مارو درست كردن اما اون همراه اول رسما پدر ملتو درآورده. ولي چون ما پول بيشتر كه ميديم دلمون راضيتره مشكلاتشو كمتر ميبينيم.

داره خودمونی میشه amirlimp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کاشان

12

ایرانسل با این کار دیگه از بین رفت.کلا ما جماعت ایرانی کار مون اینه میام یه مدتی یه چیزی رایگان میدیم بعدش شروع میکنیم به گرون کردن.آنتن دهی همراه اول خیلی سر تره بعدشم بعضی از دوستان میگن با این کار شبکه ایرانسل خلوت تر میشه(همچینی میگن خلوت میشه که انگار قرار 3 نفری فقط از ایرانسل استفاده کنند بقیه دیگه میرند سمت همراه اول) نه خیر دوستان آنتن دهی ایرانسل همون افتضاحی که بود میمونه.بعدشم یکی از دوستان گفته بود این همراه اول بلد نیست طرح بذاره آخه آقا جون همراه اول این همه مشتری داره ایرانسلم برای اینکه جذب مشتری کنه این طرحها رو گذاشته.بعدم تا اون موقع که بخواد ایرانسل آنتن دهیشو درست کنه اپراتور سوم می آید که این ایرانسلم میره کنار.بعدشم دوستان یک وقت فکر نکنند من تو اپراتور اول کار میکنم به این خاطره ازش طرف داری میکنم من و دوستانم حدود 20 نفری بودیم که از این طرح قرمز استفاده میکردیم ولی این 20 نفر دیگه از شبکه خارج میشن...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ..::Dream::land ::..

پيش فرض

با این دوستان کاملا موافقم.
    اگر فکر میکنید ایرانسل به خاطر طرح هاش هست که اینقدر مشترک پیدا کرده اشتباه میکنید. ایرانسل مزیت های زیادی داره که همیشگی هست و ربطی به طرح رایگان داشتن یا نداشتن نداره.

از جمله اینکه پیش شمارش برای همه جا یکسانه و فرقی نمیکنه در چه شهری زندگی میکنین(کاری که فقط در پیشرفته ترین کشور ها انجام میشه).

یکی دیگش اینه که از همون بد ورود با پیشرفته ترین امکانات روز اومد(gprs ,mms,....) در صورتی که همراه اول تو همون sms ش هم مونده و خیلی وقتها قطع میشه.

مزیت دیگرش هم همونطوری که گفتن قیمتش هست، شما با 15 توم میتونید صاحب یک خط پیشرفته با بهترین امکانات بشید، در صورتی که همراه اول هنوز قیمتهای سرسام آوری داره اونم برای یک خط باتکنولوژی عهد بوق!

در مورد کارتهای اعتباری هم بهترین مزیتش اینه که شارژ شما تاریخ مصرف نداره و تا زمانی که پول تو حسابتون باشه میتونین صحبت کنید.

در مورد طرح جدید زمستونی هم به نظر من خیلی عالیه و باعث افزایش کیفی شبکه میشه. واقعا خیلی ناعادلانه بود یه نفر روزی 1000تا اس ام اس جک بده و یه نفر که میخواد یه اس ام اس ضروری بده شبکه مشغول باشه و نتونه اس ام اس بده!

همینطور در مورد gprs! بعضیها پجشنبه جمعه فیلم 700 مگابایتی دانلود میکردن! اونوقت یه بیچاره ای که میخواست یه میل چک کنه نمیتونست!

به هر حال هر کی میخواد ایرانسل رو بذاره لب تاقچه بذاره! چون ایرانسل با این کارها ورشکست نمیشه خیالتون راحت!
    این پست تایید میشه شدیدا ، در حد تیم ملی

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

طرح قرمز ایرانسل در جشنواره زمستانی مثل اینکه 2 هزار تومان اعلام شده دوستان این درسته و صحت داره؟ولی برای هر اس ام اس رو 2 تومان در نظر گرفته شده اینجا کار رو خراب کرده

Last edited by Ship Storm; 21-12-2007 at 11:41.

داره خودمونی میشه vashka_overloaded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

طرح قرمز ایرانسل در جشنواره زمستانی مثل اینکه 2 هزار تومان اعلام شده دوستان این درسته و صحت داره؟ولی برای هر اس ام اس رو 2 تومان در نظر گرفته شده اینجا کار رو خراب کرده

در سته هزینه فعال سازی طرح 2 هزار تومان شده ولی هزینه پیامک شده 4 تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

راهی نداره این سیمکارت من که قفل شده درست شه؟
    پس این Unlocking code به چه دردی می خوره؟
    زنگ زدم 09351400000 نزیک به نیم ساعت منتظر موندم جواب ندادن

Banned Evolution37's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Unknown Place

پيش فرض

درسته همراه اول کیفیت آنتن دهیش بهتره به خصوص بیرون از شهرها ولی خداییش دکه باز کرده واسه جیب مردم من خودم قبضم بالا 200 تومن اومد قطع شد دیگه هم سراغش نمیرم......
    ایرانسل میتونه دفعه بعدی با انتخاب و گذاشتن طرحهای جدیدتر مثلا یه طرح واسه اس ام اس بازها یه طرح واسه مکالمه کننده ها دوباری به بازی برگرده البته اگه حواسشون باشه!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •