الان شما چند وقته استفاده میکنی ؟
یه ماهه 2 تا 7 داری یا 1 تا 11 ؟
الان شما چند وقته استفاده میکنی ؟
یه ماهه 2 تا 7 داری یا 1 تا 11 ؟
دزدتر از همراه اول خود بي همه چيزشه.سيمكارتم دائميه بسته 10 گيگي يه ماهه گرفته بودم ١٠ روز پيش ،نگو امروز تموم شده و هيچي پيامي بهم نزدن كه اقا بستت داره تموم ميشه همينجور شانسي رفتم نگا كردم ديدم نوشته بسته فعالي ندارين از اونطرف ٣٠ هزار تومان اومده رو قبضم واسه مصرف تعرفه عادي.ايرانسل باز از قبل اعلام ميكنه ميگه شما فلان قدر از بستتون باقي مونده و داره تموم ميشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by pouyasony; 07-07-2017 at 20:15.
تمدید اتوماتیک مگه نداره بسته جدیداش؟!
ى اشتباهى کردم باخط همراه اول سايت فيلمو ثبت نام کردم هرروز داره 300 تومن ازم کسر مى کنه و باوجود اينه تو قسمت خدمات مبتنى برمحتوا غير فعال کردم اما بازم شارزم ب فنا مى ره و با9990 هم تماس گرفتم مى گن مشکل از اونور که قطع نمى شه و مابراتون نشکيل پرونده مى ديم!!! خلاصه جفتشون در اين دزدى ها شريکن و مارو سرکار گذاشتن
شبانه روزدم و سرعت از 900 کیلوبایت بیشتر نمیره روی 4G ...باید آلفا پلاس یا چیزی فعال کنم درست بشه ؟
صبح که هنوز طرح نزده بودم سرعتم 2 بود![]()
با سیم کارت دائمی که اصلا نباید داخل اینترنت رفت اشتباه محض یک سیم کارت اعتباری بگیر به اندازه بسته ای هم که میخواهی شارژش کن و استفاده کن هر وقت هم بستت تمام بشه شارژی نداره که بخواد کم کن این سایتای جدید هم که امده نومنش فیلیمو است که واقعا الکی هستن یک مشت فیلم کلوپی بی سرو ته گذاشتن فقط پول بگیرند
و یک سوال حداکثر دانلود تو این طرح بینهایت از 1 تا 11 چقدر من الان از بسته 6 تا 12 ایرانسل 5 گیگ روزا سر کار استفاده میکنم واقعا کم میارم اگر این حجمش زیاد باشه فکر کنم ماهی 30 تومان می ارزد
900 که خوبه برای من از این بیشتر نمیشه اونم با آنتن پر!!
ولی ایرانسل با دو تا آنتن ساعت خلوت تا 5-6 مگ میره شلوغی هم 2 کمتر نمیشه!!! این 4 گیگ اینترنت هدیه اش تموم شه پرتش میکنم سطل آشغال
![]()
Last edited by XENON24; 08-07-2017 at 11:33.
این محدودیت سرعت برای سرور های آپلود بوی هست. با سرور های دیگر امتحان کنید، حتما نتایج فرق میکنه
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
اگه بسته یک ماهه دوباره تمدید کنم حجم باقی مانده منتقل میشه یا میسوزه؟
همراه اول انتقال حجم نداره
ايرانسل هم نداره
كلا فكر كنم هيچ كدام از اپراتورهاي همراه انتقال حجم ندارن
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)