تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 789 از 3347 اولاول ... 28968973977978578678778878979079179279379983988912891789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,881 به 7,890 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

درسته که بسته های شبانه برگشته...
    ولی ما تا بسته های عادی خیلی ارزون تر از قبل از یک دی نشه دست از تحریم ایرانسل بر نمیداریم همه در کنار هم تا ایرانسل بدونه که مشتری ارزشمندترین نعمت برای یک برند هستش

#تحریم_ایرانسل

من که از قبل تغییرات قیمت گفتم تحریم کنید سر سرعت افتضاحی که میداد ولی حالا جالب اینجاست که بعد گرون شدن سرعتاش بهتر شده اما هنوزم LTE ایرانسل به 3G همراه اول نمیرسه ! من فعل 200 مگ از بسته قبلیم مونده اما دیگه اصلا از ایرانسل بسته نمیخرم و ب صورت آزاد اونم در زمان ضرورت برای برنامه های ارتباطی !
    بدی این همراه اول اینه وقتی حجم تموم کنی نمیذاره دیگه بسته بگیری من حدود 2 هفته هست بستم سر تست هایی که گرفتم تموم شد و منتظرم تا 6 دی که بتونم دوباره بسته بگیرم ولی دیگه تست نمیگیرم

2. 4 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

من که از قبل تغییرات قیمت گفتم تحریم کنید سر سرعت افتضاحی که میداد ولی حالا جالب اینجاست که بعد گرون شدن سرعتاش بهتر شده اما هنوزم LTE ایرانسل به 3G همراه اول نمیرسه ! من فعل 200 مگ از بسته قبلیم مونده اما دیگه اصلا از ایرانسل بسته نمیخرم و ب صورت آزاد اونم در زمان ضرورت برای برنامه های ارتباطی !
    بدی این همراه اول اینه وقتی حجم تموم کنی نمیذاره دیگه بسته بگیری من حدود 2 هفته هست بستم سر تست هایی که گرفتم تموم شد و منتظرم تا 6 دی که بتونم دوباره بسته بگیرم ولی دیگه تست نمیگیرم
    جالبته همه از سرعت شاکین ولی خداوکیلی من از اول راه اندازی تو اکثر جاهای تبریز تست کردم کف کف سرعتی که میگرفتم 300-400 تا بود که اونم به خاطر آنتن دهی ضعیف بوده !! آخرین باری هم که داشتم استفاده میکردم همین چند ساعت پیش بود که با هات اسپات و آنتن -101 dbm سرعت 480 تا رو میگرفت !! و 100 البته اینکه این چند روزه اخیر وبگردی و پایداری نت ایرانسل خیلی بهتر شده و همونجور که گفتم پریشب پینگ زیر 100 با 3G ایرانسل گرفتم !!! حتی رایتل هم اینجا عالیه ! پینگ 115 با 8.8.8.8 داشتم میگرفتم !!
    خداوکیلی من چون همیشه وضعیتم خوب بوده نمیتونم درک کنم که شماها چه حالی دارین

4. 5 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من ماهی صد تومن هزینه مکالمه و اینترنت میدم رو خط ایرانسلم فاصله ام با عوض کردن سیمکارت به اندازه ارزون نشدن بسته های اینترنته روزانس.
    اگر با هم متحد بودیم هیچ موجودی نمیتونست بهمون زور بگه.فعلا موفقیت برگردندن قیمتها به قبله من هستم برنگرده پولمو میریزم تو حلقه مخابرات دزد.

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هشت سال از دنیا عقب افتادیم

حالا من موندم دوره ی بعدی انتخابات باید به کی اعتماد کنیم

دست شما درد نکنه آقا حسن با این کابینه تشکیل دادنت

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. 2 کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

جالبته همه از سرعت شاکین ولی خداوکیلی من از اول راه اندازی تو اکثر جاهای تبریز تست کردم کف کف سرعتی که میگرفتم 300-400 تا بود که اونم به خاطر آنتن دهی ضعیف بوده !! آخرین باری هم که داشتم استفاده میکردم همین چند ساعت پیش بود که با هات اسپات و آنتن -101 dbm سرعت 480 تا رو میگرفت !! و 100 البته اینکه این چند روزه اخیر وبگردی و پایداری نت ایرانسل خیلی بهتر شده و همونجور که گفتم پریشب پینگ زیر 100 با 3G ایرانسل گرفتم !!! حتی رایتل هم اینجا عالیه ! پینگ 115 با 8.8.8.8 داشتم میگرفتم !!
    خداوکیلی من چون همیشه وضعیتم خوب بوده نمیتونم درک کنم که شماها چه حالی دارین
    تا جایی که یادمه تبریز کلا وضع نت خوبی داره که خود شما هم تستایی که میذاشتی خودش بیان گر این موضوع بود یادمه وقتی تهران تازه های وب داشت 8 مگ میداد تبریز شرکتاش تا 12 مگ تو لیستشون داشتن

9. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

شماها به اعتراضاتون ادامه بدید من برم بسته شبانه شارژ کنم همون #تحریم_ایرانسل
    امشب یه فیلم بلوری گرفتم
    ادامه بدید #تحریم_ایرانسل
    #تحریم_ایرانسل
    #تحریم_ایرانسل
    #تحریم_ایرانسل

محتوای مخفی: +18 
    پ.ن : دقیقا شبیه همون پارس افلاین شد هی زور زدیم گفتم تحریم انصراف و.... بعد رفتن بعضی خائن 1 ساله شارژ کردن
    البته از اینکه شبکه خالی شه و پهنا باند آزاد بمونه هم خیلی ها سود میبرند و استفاده میکنن شکی درش نیست ولی من به نوبه خودم نه کاری به این افراد دارم نه به افرادی که تحریم میکنن من دلم به حال پولایی که از جیبم باید بره میسوزه و وقتی میبینم صرف نداره از پرداختش امتناء میکنم

11. 2 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا جایی که یادمه تبریز کلا وضع نت خوبی داره که خود شما هم تستایی که میذاشتی خودش بیان گر این موضوع بود یادمه وقتی تهران تازه های وب داشت 8 مگ میداد تبریز شرکتاش تا 12 مگ تو لیستشون داشتن
    چون یکی از گت وی های اصلی ایران مستقیم از این شهر میگذره و از این زیرساخت استفاده میکنه تبریز

13. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

ببخشید اینجا میپرسم چون بحثش شد
    این شبکه ملی اطلاعات بالاخره مشخص شد چی هست که قراره استارت بخوره؟

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

ببخشید اینجا میپرسم چون بحثش شد
    این شبکه ملی اطلاعات بالاخره مشخص شد چی هست که قراره استارت بخوره؟
    یعنی فقط سایت های داخل ایران(سایت های ملی) را باز میکند(اینترانت)

16. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فناوری اطلاعات > اینترنت - خبر سرعت یک گیگابیت اینترنت خانگی در سال 2014 برای همگان شوک برانگیز بود ولی حالا با شنیدن خبر اینترنت خانگی 10 گیگابیت احساس دایال آپ بودن به کاربران یک گیگابیتی درست می‌دهد!
    قرار است 30 هزار کاربر خانگی در مینه‌سوتا در تابستان 2015 مجهز به اینترنتی با سرعت 10 گیگابیت بر ثانیه شوند (فقط جهت مقایسه باید گفته شود در حال حاضر کاربران خانگی ایرانی 128 کیلوبیت بر ثانیه سرعت دارند! البته اگر بشود نامش را اینترنت گذاشت)
    در حال حاضر بالاترین سرعت خانگی در مینه‌سوتا 45 مگابیت بر ثانیه است که بدین ترتیب ، سرعت 400 برابر خواهد شد و البته کاربران خواهان سرعت 10 گیگابیت باید ماهانه 400 دلار با ازای دریافت سرویس بپردازند. گفتنی است در حال حاضر کاربرانی که یک گیگابیت بر ثانیه سرعت دارند ماهانه 65 دلار می‌پردازند.البته مینه‌سوتا در افزایش سرعت اینترنت کاربران خانگی تنها نخواهد بود و شرق کنتاکی نیز تا 2018 نقشه مشابهی را پیاده‌سازی خواهد کرد.

تو بلاد کفر چه خدمت هایی به مردمشون می کنند...
    اونوقت ما اینجا اینترنت 10 مگ پیدا کنیم اینطوری میشیم ... این کجا و آن کجا

پهنای باند کل کشور چقدر بود راستی؟

18. 5 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •