دوست عزیز جفتشو از یه سرور تست کردی یا یکی رو از سرور ایران اون یکی رو از سرور خارج تست کردی![]()
دوست عزیز جفتشو از یه سرور تست کردی یا یکی رو از سرور ایران اون یکی رو از سرور خارج تست کردی![]()
جفتشو از یک سرور داخلی تست کردم
اگه می تونی یه بار دیگه تست کن عکسشو بزار البته این نت مخابرات اینقدر بی ثباته که ثانیه به ثانیش با هم فرق داره![]()
الان اینقدر این رنگ نارنجی دور و بر سایت رو گرفته(بعضی قسمتهای سایت فیلتره) که رومم نمیشه برم تو سایت.میترسم اونا بهم فحش بدن بگن خجالت نمی کشی میای تو این سایت با دانلود 07. مگابایت میخای تست بگیری.
شما چطور تو سایت اسپید تست ، تست میگیرید من که نمیتونم تست بگیرم
تو صفحه اول سایت خبری از تست گرفتن نیست
سرعت من خیلی افتضاحه که این سایتو کامل باز نمیکنه یا چون این سایت قالبش یا طراحیش عوض شده من نمیتونم تست بگیرم![]()
دوست عزیز من با فیلتر شکن زمانی که سرعتا خوب بود میرفتم تست میگرفتم
بدون فیلترشکن نمیتونم
هییییییییییییییی کجایی دیال آپ
هیف مودم دیال آپم سوخته وگرنه باهاش میرفتم وبگردی
یادش بخیر
خاطرات اون موقع زنده شد
![]()
ناظر عزیز
این پست اول این تاپیک که نیما داده :
پس اینجا تاپیک اینترنت مخابرات هستسرویس اینترنت مخابرات استان مازندران بر خلاف انتظار نامحدود نیست و بامحدودیت حجمی با سرویس شبانه ارائه میشه و معمولا سرعت بالاتری نسبت به سرعت قرارداد به کاربران میده.
اینم ریپورت اسپیت تست برای اینترنت مخابراته :
دقت بفرمایید نوشته : ISP : INFORMATION TECHNOLOGY
اینم ریپورتی هست ک اون کاربرنما ( مامور تبلیغ ) میزاره :
دقت کن : ISP: DADEH GOSTAR ASR NOVIN
میبینم که ISP ها متفاوته : دی ، پس این آقا طبق قانون نباید هر چند روز یکبار بیاد و ریپورت های جدید رو بزاره ، درسته ؟! خلاف قوانین هست
قانون ! اگه باشه باید برای همه باشه![]()
به هیچ کسی ربطی نداره که کاربرا چقدر دانلود میکنند.......چرا؟....چون وقتی سرویس نامحدود میدن باید فکر همچین روزی رو می کردن......متاسفانه چیزی که ما از کشورهای حوزه خلیج فارس جلو تریم به رخ همه میکشیم...ولی مسئولا بیان جواب بدن که تو حوزه ارتباطات چقدر از کشورهای خاورمیانه جلوتر هستیم....
سرعت دانلود بعضی از کاربرا 10 کیلو بایته .....سرعت من که به کیلو بایت نمیرسه ، اصلا نمیتونم سایت ها رو باز کنم چه برسه به دانلود....واقعا مزخرفه که هیچ صاحابی نداره...
ضمنا کاربرایی که دانلودشون زیاد هست رحم نکنین....چون سرویس نامحدود میدن...باید پاسخگوی مشترک باشن......![]()
هورا بعد از سه روز قسمت 6 سریال دکستر دانلود کردم متشکرم مخابرات از لطفی که به ما داری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)