نمیدونم فیبره یا نه اگه شما اینطور فکر میکنید لابد فیبره .چند روز پیش روی یه مدولاسیون دیگه بود که الانم هست .روی هر مدولاسیون داون و اپ و پهنای باند در دسترس متفاوت هست.(بستگی به خط و نوع مودم هم داره)
نمیدونم فیبره یا نه اگه شما اینطور فکر میکنید لابد فیبره .چند روز پیش روی یه مدولاسیون دیگه بود که الانم هست .روی هر مدولاسیون داون و اپ و پهنای باند در دسترس متفاوت هست.(بستگی به خط و نوع مودم هم داره)
میبینم که بچه های تاپیک تست سرعت همه هجوم اوردن اینجا
نیاید اقا الان ترافیک تاپیک میره بالا و کند میشه![]()
ادم تو یکی از این شرکتا یه اشنا داشته باشه نونش تو روغنه
در غیر این صورت باید فقط پول بدی
نه اینجوریا هم نیست .راستی ماناماد چندین سرویس بیشتر از اون چیزایی که توی سایتش هست داره حتی اینترانت و اینترنت اختصاصی فقط کافیه حضوری بری و بخری .سرویس های مضخرفش همینایی هستن که قابلیت خرید اینترنتی دارن.
من منتظرم تا حجمم تموم شه بعدش نامحدود میگرم و برای سرعت بالا هم احتمالا وایرلس بگیرم .چون این مخایرات درست بشو نیست..
برادر من داري 70مگ سرعت ميگيري ازش و راضي نيستي؟در مورد سرويساي ديگش هم حتما بايد خدا تومن پول بدي تا بهت بدن
از ساعت 12 ظهر امروز تا حالا سرعت بالا 30 نرفته .512 نامحدود .داخلی و خارجی یکیه سرعت یعنی سرعت بردم ماه عسل .
گل پسر انگار پست های من رو خوب نخوندیگفتم گاهی روی اون حالت کانکت میشه نه همیشه که اونم فقط برای چند دقیقه کانکت میمونه بعدش لینک میره و مجبورم بزارم روی حالت 2 مگ .اگر همیشه 70 مگ بود که من دیگه غمی نداشتم .تازه من مصرفم بالاست مجیورم برم دنبال نامحدود.
98 مگ!!!!!!!!!
یا خدا !!!! خط من تو 4 مگ موندهاونوق شما 98 مگ میگیری بابا ایول دمت گرم !!!
![]()
دلت براش تنگیده ؟
من دیگه بی خیال این سرعتا شدم میرم یه 512 نامحدود برمیدارم والسلام .
لامصب سرعت پیج بازکردنش از سرعت هاردم بیشتر بود هر لینکی میزدم قبل از کلیک من داخل اون سایت بود .خلاصه حسابی ارضا شدم![]()
Last edited by alimail3248; 11-10-2013 at 18:58.
دوستان برای این 2 مگ حجمی چه ضریب اشتراکی در نظر میگیرید ؟
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)