تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 789 از 860 اولاول ... 289689739779785786787788789790791792793799839 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,881 به 7,890 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arash-30r7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ••• loading

پيش فرض

2. 3 کاربر از Arash-30r7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    پشت بوم خونه کــــاغذی

پيش فرض

داداش بگرد پیداش کن فقط با این میشه این بازی رو کامل کرد.
    اتفاقا دنبالشم داداش....

انباریمون ...اتاقمو زیرو رو کردم....

[QUOTE][/QUOTE]

اینی که اینجاست پوکت نسل 1 بود فک کنم ....این سونی خاکستری اولین سونی بود که اومد پوکتشم اینمدلیه ولی PS 1 سفید که اومد همه جا رو ترکوند....باهاش GAME SHARK اومد پوکت رو سونی تولید نکرد چند ماه و با مخالفت فن سونی ها مواجه شد.... که ناتسومی پوکتو اورد بازیو ....بعدشم یه مدل پوکت سفید اومد بیرون برای ps 1 نسخه سفید....که باحال تر بودش....ولی من با همین ساده کار کردم سفیده رو هم فقط دیدم...

never hood رو کی بازی کرده؟؟؟؟ اونم یه بازی پوکت خور قلق دار بود که فقطی پوکتو می زدیم برا باز کردن (پوکت نسخه 1 ) سیوا ها رو به ما نشون می داد.... (سیو ها اینجوری بود مثلا مربع مثلث دایره برای این مرحله)

که سونی باهاش مخالفت کرد چونکه می گفت چرا مموری خورش نکردی...(اونموقع Never Hood و Harvest moon بهترین بازی ها بودند...(توسبک خودشون) البت Red Alert هم ترکونده بود)

که فک کنم برای اینکه ناتسومی تلافی کرده باشه به صورت تبلیغاتی پوکتو اورد تو بازی.....بعد بازی ها 3 دسته شدند:

1.اولین دسته از harvest moon پیروی کردند و پوکت اوردند بازی و کلی پول تو جیب زدند (البته به موفقیت ناتسومی نرسید) و سیو ها باز می شد...

2.دومین دسته از Never hood (مثله ماریو که ار همبن روش برای سیو استفاده کرد و پوز PS رو به خاک مالید...

3.سومین دسته هم از مموری مثل قدیم....

--------------------------------------------
    پوکت رو فقط توپ خونه تهران میشه پیدا کرد....

البته من یه رفیق دارم کلکسیونر بازی سگا و کنسول های قدیمیو وووو اینا رو داره هنوز بهش زنگ نزدم شاید داشته باشه پوکتو.....

4. 2 کاربر از Harvest_moon_majid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    پشت بوم خونه کــــاغذی

11

تصور شما از گیم شارک چیه بچه ها؟؟؟ یه سی دی ؟؟؟؟

من گیم شارک کار نکردم به اون صورت که حرفه ای بشم تو کار کردنش (چه جمله بندی لا مصب )

اونموقع ها هم 14 - 15 سالمون بود هیچی اینگلیسی بلد نبودیم....

PS که گرفته بودم از بچه تعریف Game Shark رو شنیده بودم ولی زدیم به سیم آخرو پوکت خریدیم و همه تو کف پوکت بودم...یعنی پوکت رو را می نداختما همه تو گیم نت موج مکزیکی می رفتن .....

گفتیم تنوع کرده باشیم سی دی گیم شارک خریدمو و با هزار شوق و ذوق جرا کردم سی دی رو نوشته بود : Need Shark Memory یا هم چین چیزی .....

بعد فهمیدیم آپدیت گیم شارکو خریدیم تازه .....

با رفقا رفتیم پیش آقای X و جریان توضبح ادیم (آقای X فامیل و همچنین صاحاب گیم نت مشهد بود ) اون مموری گیم شارک واسمون پیدا کرد...

طرز کارشم این مدلی بود که مثله پوکت می زدی جای سیو و بازی رو با سی دی تو دستگاه run می کردیم .... چنتا گزینه بود که اولیش Start Game بود فک کنم .... چنتا گزینه داشت که 2 یا 4 کد زدن و Cheat Book بود...

بعد مثلا هر Game Shark چند سال کار می کرد و باید می رفتیم و سی دی گیم شارکو ران می کردیم (البته سی دی ورژن جدیدیش ) و کد های جدید بازی های جدید رو می ریختیم....

البته یه گزینه Online Update رو هم داشت که تو ایران اونموقع هیچ معنایی نداشت....

بعد شم سی دی خالی گیم شارک اومد که همه رو راحت کرد ولی آپدیت نمی شد و از اینترنت باید می گرفتی .....

حتی الان برای PS 2 - Ps 3 هم گیم شارک اومده....
    Last edited by Harvest_moon_majid; 11-08-2013 at 10:53.

6. این کاربر از Harvest_moon_majid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    پشت بوم خونه کــــاغذی

پيش فرض

نرم افزار شبیه ساز پوکت استیشن در PC هم اسمش هست PK201

8. این کاربر از Harvest_moon_majid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت romina.s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ... من عضو جدیدم .......... بازی کامپیوتری هاروست مون و دارم اما نمی دونم کد ها رو چطوری وارد کنم ، کسی می تونه بهم کمک کنه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    پشت بوم خونه کــــاغذی

پيش فرض

سلام ... من عضو جدیدم .......... بازی کامپیوتری هاروست مون و دارم اما نمی دونم کد ها رو چطوری وارد کنم ، کسی می تونه بهم کمک کنه ؟
    چه جور کد هایی؟؟؟ شما باید از Emulator های مختلف استفاده کنی .... ePSXE چنتا از ورژناش فقط از Cheat حمایت می کنن....

باز جناب آرش وارد ترن ....از ایشون بپرسین...
    Last edited by Harvest_moon_majid; 12-08-2013 at 07:57.

داره خودمونی میشه kasrasimon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوست عزيز نمي دونم از چه ورژني از بازي هاروست مون رو داري ولي بهت پيشنهاد مي كنم اين ور‍ژن رو كه حجمش تنها 80 مگابايت هست رو دانلود كني زيرا استفاده از اين ورژن بسيار راحت و بي دغدغه است و نيازي نيست ايميج بگيري از بازي فقط كافي روي آيكون بازي كليك كني تا بازي اجرا بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعدش هم از لينك روبرو ترينر ها (‌همان كد هاي تقلب كه به صورت برنامه در آمده اند ) را دانلود كني و استفاده كني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه kasrasimon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

مجيد چي شد پوكت استيشن رو پيدا كردي آخه گفتي داري خونه رو زيرو رو مي كني تا پيدا بكنيش به دوستت چي به اونم هنوز زنگ نزدي؟

پروفشنال MohammadZero's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    .!ABADAN!.

پيش فرض

بخوایم از اونور سفارش بدیم گرون در میاد برامون پیداش کن شهرو نشون بدیم بره این موضوع تموم شه بره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arash-30r7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ••• loading

پيش فرض

بخوایم از اونور سفارش بدیم گرون در میاد برامون پیداش کن شهرو نشون بدیم بره این موضوع تموم شه بره.
    داداش راستو حسینی جواب بده ...خودت شهر رو دیدی؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •