اقا من یه مشکل دارم با رنگار وقتی ابیلیتی هام رو اسپم میکنم به ابیلیتی 1اش میرسم یهو غیر فعال میشه تا وقتی 5 تا از اون خطاش پر بشه همینطوری میمونه خیلی مسخرس چرا اخه ؟؟![]()
اقا من یه مشکل دارم با رنگار وقتی ابیلیتی هام رو اسپم میکنم به ابیلیتی 1اش میرسم یهو غیر فعال میشه تا وقتی 5 تا از اون خطاش پر بشه همینطوری میمونه خیلی مسخرس چرا اخه ؟؟![]()
من برگشتم(بازگشت اژدها)
هه هه من همش 1 هفته نبودم ببینین چی کار کردین همه اوفتادیم تو آمپاس
واسه منم همین ارور vampi 73 رو میده
قضیه چیه؟ این چند روز که نبودم چی کارا کردین
![]()
خوش اومدی داااااااااش....
والا به قرآن بابام در اومد ، مگه لاگین میشه؟؟؟؟؟؟![]()
تو کل ساختمون به این بزرگی فقط pc یمو جنگی نصب کردم که بیام لول اما با اوضاع مواجه شدمصدا تو ساختمون میپیچه حال میده
![]()
نمی دونم تعرفه های مبین نت چه جوریاست ولی اگه برات بسرفست از این سیستم استفاده کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من دوستانی که توی محدود این شرکت هستند همین فردا برند نت بگیرند نتش مخصوص گیمه
منم از این سیستم گرفتم
پینگم 120 ه شده توی بازی
سلام
شما درست مطالعه نکردی پست من رو ، دوباره بخون
نوشتم این leagueofthelegens که گفته چند تا پنتاکیل و .. داره ، ترالر هست.
خب ability هارو با خون سردی بزن حتما باید اسپم کنی؟
hemy q بعضی اوقات مخصوصا aram میره رو بی نهایت cdایش تا هفته پیش هم که بازی می کردم باهاش این مشکل بود.این مشکل خیلی وقت هم هست وجود داره تو فروم هم خیلی ها گفتن ولی هنوز درست نکردن
Last edited by avator20002000; 21-08-2013 at 22:52.
ریوت داره سیستم امنیتیشو ارتقا میده بعد اینهمه هکی که صورت گرفته اینا هم به فکر افتادن،احتمالا شاید یه پسورد دوم بزارن هینطور گفتن باید همه اکانت ها یه ایمیل معتبر داشته باشن و...
New Password Requirements and MandatoryReset.
To further safeguard the security of your information, we’re rolling out upgraded password strength requirements for all League of Legends accounts. This means we’ll require you to pick a stronger password as soon as possible.
Click here to change your password now – otherwise you’ll automatically be prompted to change your password when you attempt to log in to the game.
We’re continuing to work on additional security features to help protect your privacy and accounts. Features that we’ll begin testing on the public beta environment as soon as the next patch include:
•Email verification: all new registrations and account changes will need to be associated with a valid email address (we’ll also require all existing players to provide a valid email address).
•Two-factor authentication: changes to account email or password will require verification via email or mobile SMS
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)