تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 789 از 1124 اولاول ... 289689739779785786787788789790791792793799839889 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,881 به 7,890 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نیا مخابرات که وضعیت داغونه یعنی کلا داغونه .پشتیبانی ضعیف .. دیگه این تایپیک بخونی متوجه میشی
    پارس انلاین کارت دانشجوی هم ببری سرعت بالا هم بهت میده الانم دیگه تو همه خونه ها 2 3 تا دانشجو هست . برو مصدق سه راه شریعتی نرو من گرفتم چند تومانی اضافه تر حساب کرد

پارس انلاین سرویسهای باکیفیت و مناسبی برای بازی و ... رو داره ولی نامحدود اون نامحدود نیست (محدودیت حجمی دارن) و اون 1 به 10 هم که گفته میشه میده دقیاقاً به دیال اپ میگه زکی !
    والبته قیمت اون هم خیلی بالاست.

وقتی نوین نت بودم و اوضاع خراب بود قبل از اینکه بیام تو تاپیکها به بقیه بگم نرید نوین نت خودم خطم رو جمع کردم !! بعد از اون به دیگران توصیه میکردم نرید نوین نت

من بیشتر این روزا دانلود میکنم و وبگردی هم کمتر ... در مورد دانلودش که میتونم بگم خوبه ولی قطعاً پینگ و بازی و سی .سی* کم و اینا برای مخابرات نمیشه

2. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه l3izar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

نیا مخابرات که وضعیت داغونه یعنی کلا داغونه .پشتیبانی ضعیف .. دیگه این تایپیک بخونی متوجه میشی
    پارس انلاین کارت دانشجوی هم ببری سرعت بالا هم بهت میده الانم دیگه تو همه خونه ها 2 3 تا دانشجو هست . برو مصدق سه راه شریعتی نرو من گرفتم چند تومانی اضافه تر حساب کرد

من الان از پارس آنلاین سرویس میگیرم پشتیبانیش که دیگه
    دیروز چراغ لینک ثابت نمیموند زنگ زدم کلی منو علاف کردن هی میگفن روی خططون تغییر دادیم آخرش هم هیچی رفتم یه ذره سیم تلفن رو دستکاری کردم درست شد بعد رفتم توی تنظیمات مودم دانلود رو روی 265 و اپلود رو روی 128 بسته بودن در صورتی که قبلا دانلود 2 مگ و آپلود 1 مگ بود دوباره زنگ زدم گفت ما تو این مدت داشتیم به شما لطف میکردیم و از این مزخرفات سرعت دانلود من که تا دیروز 200-250 بود الان به 70 هم نمیرسه سرویسم هم 128-4گیگ هست پینگش هم با خارج افتضاح هست
    نه نیازی که کارت دانشجویی نبود یه نامه نوشتم آخرش هم مهر و امضای پدرم رو زدم
    22بهمن به من نزدیکتر رفتم اونجا!

در کل ینی نروم مخابرات؟؟؟
    دوستان نظری درباره آسیاتک ندارید؟×؟
    Last edited by l3izar; 07-07-2013 at 19:21.

داره خودمونی میشه l3izar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

پارس انلاین سرویسهای باکیفیت و مناسبی برای بازی و ... رو داره ولی نامحدود اون نامحدود نیست (محدودیت حجمی دارن) و اون 1 به 10 هم که گفته میشه میده دقیاقاً به دیال اپ میگه زکی !
    والبته قیمت اون هم خیلی بالاست.
    دوست عزیز اتفاقا سرویسهای نا محدود پارس آنلاین خیلی خوبه! ! !
    من یک ماه 256 نامحدود داشتم سرعتم تقریبا 200 بود و حدود 50 گیگ هم دانلود کردم ولی محدودیتی روی سرویسم اعمال نشد

5. این کاربر از l3izar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ویرایش

دلیل: مگه من کاسه داغ تر از اشم؟!

Last edited by misam5526; 07-07-2013 at 21:59.

7. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

من الان از پارس آنلاین سرویس میگیرم پشتیبانیش که دیگه
    دیروز چراغ لینک ثابت نمیموند زنگ زدم کلی منو علاف کردن هی میگفن روی خططون تغییر دادیم آخرش هم هیچی رفتم یه ذره سیم تلفن رو دستکاری کردم درست شد بعد رفتم توی تنظیمات مودم دانلود رو روی 265 و اپلود رو روی 128 بسته بودن در صورتی که قبلا دانلود 2 مگ و آپلود 1 مگ بود دوباره زنگ زدم گفت ما تو این مدت داشتیم به شما لطف میکردیم و از این مزخرفات سرعت دانلود من که تا دیروز 200-250 بود الان به 70 هم نمیرسه سرویسم هم 128-4گیگ هست پینگش هم با خارج افتضاح هست
    نه نیازی که کارت دانشجویی نبود یه نامه نوشتم آخرش هم مهر و امضای پدرم رو زدم
    22بهمن به من نزدیکتر رفتم اونجا!

در کل ینی نروم مخابرات؟؟؟
    دوستان نظری درباره آسیاتک ندارید؟×؟
    من 2 3 ماهی که آسیاتک داشتم شانس آوردم سکته مکته نکردم پینگ نمیشه گفت افتضاح بد سرعت با کمال افتخار افتضاح رو میگیره
    به نظرم نرو آسیاتک

9. این کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligool21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

باز ای پی 46 سرعتش خوبه داستان قبل تکرار شده برید ای پی 46

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

باز ای پی 46 سرعتش خوبه داستان قبل تکرار شده برید ای پی 46

دوست گرامی...

مشکل شما احتمالاً مربوط به سرویسهای محدود هست فقط!!

وگرنه من الان هم به 2.185 ان هستم و هیچ مشکلی برای سرعت وجود نداره... (نا محدود )

بازم میگم چند وقت اخیر سرویسهای محدود دچار مشکل بودند ولی نامحدود مشکلی نداره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

دوست گرامی...

وگرنه من الان هم به 2.185 ان هستم و هیچ مشکلی برای سرعت وجود نداره... (نا محدود )

ببخشید شما با چه dns وصل میشید؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ببخشید شما با چه dns وصل میشید؟
    4.2.2.4
    8.8.8.8

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligool21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوست گرامی...

نه من نامحدود دارم .خط شما دیگه به همه ثابت شدست که رو وضعیت خوبیه .سرعت شما همیشه در وضعیت خوبی بوده .و شما میخوای مقایسه کنی سرعت ADSL باید یه خط دیگه رو امتحان کنی . من 5 6 تا از دوستام از مخابرات گرفتند و رفتم تست کردم وضعیت خوبی نداشتند .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •