تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 789 از 2199 اولاول ... 28968973977978578678778878979079179279379983988912891789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,881 به 7,890 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

منم دیگه شارژش نمی کنم می رم همون adsl می گیرم بهتره حداقل قطع نمی شه خدا لعنت دزدشون کنه
    دیشب 700 مگ گذاشتم دانلود کنه همون رو هم نکرد به جای 2.4 گیگ بای در 6 ساعت بگیره همش وسط شب قطعش می کنن سرور از کار می افته دوباره 5 صبح گذاشتم بازم نتونسته بود
    Last edited by SAHANDE3; 18-05-2012 at 18:01.

2. 2 کاربر از SAHANDE3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farhad resalati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    MATRIX

پيش فرض

ما تا حدودی نزدیک همین محدوده ایم
    اگر استفاده فقط بیرون مودم جیبی خوب ولی داخل به هیچ عنوان در بهترین شرایط باشی داخل انتن نمیده
    من باشیم الان جای شما ایرانسل میگرفتم نمیدونم این به شکل ولی بقیه دوستان ایرانسل بهتر عنوان کردم
    مبین نت بدترین سرویس دهنده تو عمرم دیدم حتی از اسیاتک
    ممنون از جواب

اره اینجور که تو این چند ساعت تحقیق کردم چندین ماهه خراب شده اما هنوزم که هنوزه سرعت128 دانلود شبانه دوستم 70-120 هست یعنی تقریبا 1 مگ پهنای باند نمیدونم چرااینقد بالاست مگه ضریب نفوذ4 نداره لابد نداره کل پهنای باندرو همشو داره تو هفت تیر هستند و اشتراکش رو روی تلویزیون سامسونگ با مودم بهش اشانتیون دادن خدا بده شانس

استفاده بیرون که چه عرض کنم سرکار هست بهرحال سرپوشیده هست اما از تفاوت قیمت مودم جیبی و دانگل حدس زدم اگه یه کیفیت داشتن دانگل کوچیک سبم و راحت تره و باید گرونتر بود

مودم های جیبی مبین نت چطور هستند؟ چون ایرانسلم جدیدا مشابه این مودم هارو داره اما بدون طرحش فقط 200 تومنه در صورتی که مبین نت با طرح سالیانه اش 200 تومنه !!
    حالا کیفیت مودم جیبی همین مبین نت خوبه ؟ اگه در عمل تست کردید بگید ممنون میشم

هرچند در آخر قانعش میکنم یه مودم روتر ای دی اس ال با برد بالا بگیره
    Last edited by farhad resalati; 18-05-2012 at 18:12.

پروفشنال farhad resalati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    MATRIX

پيش فرض

برای adsl چقدر پول دادی کلا و اونم محدودیت حجم داره؟
    دوست عزیز دیگه این سوالات رو یا تو تاپیک خودش بکنید یا وقتی هردونفر آنلاینید تو پیام بپرسید

چون خود خرید ای دی اس ال کلی ماجرا براش ساخته میشه

شرکت های مختلفی هم ارائه میکنند با قیمت ها و محدودیت های حجم و یا نا محدود در سرعت های مختلف

علاوه بر اون منطقی ترین اینترنت مخابرات هست به شرطی که منطقه پورت خالی داشته باشه و خوب باشه منطقتون و کلی ماجرا
    تازه بعدش باید مودم تهیه کنی و ...

میبینی فقط توضیح اینکه چه سوالاتی ممکنه مطرح بشه 5 خط شد چه برسه به سوال جواب راجع به ای دی اس ال

ممنون از همکاریتون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اصلاً کمتر کسی از اینترنت در ایران راضیه.
    البته چرا، کسانی که از اینترنت پرسرعت مراکز دولتی استفاده میکنند راضی هستند.
    شما برو تو تاپیک ایرانسل ببین چقدر افسوس میخورند که مبین نت ساعت مجانی داره، ما نداریم.
    adsl هم مشکلات خودش را داره. قطعی هم داره. کی میگه نداره؟
    ولی مبین شبهاش خیلی بد شده. من همه دانلود هام را میگذارم برای جمعه. یعنی فقط امیدم به جمعه ها است.

6. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Sn@pe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ما که تو یه سالی که داشتیم نه خوب بود و نه بد با اینکه 512 داریم رو 70 قفله سرعت وقتی میبینم رفیقم 128 پارس انلاین داره با سرعت 130 حداقل داره دان میکنه حرصم میگیره بعد میبینم اون یکی رفیقم شاتل 512 داره سرعتش به زور به 50 میرسه حالم جا میاد
    در کل باهاش حال کردیم ولی از کار و زندگی که مارو انداخت با این سرعت سرعت مالزی و کره اینارو داشتیم قبرمون باید جلوی pc میکندیم همون بهتر جنبه شو نداریم همینم بسمونه

یه سوال الان من طرح یه ساله دارم 20 تیر تموم میشه طرحم باید دوباره مودم بخرم یا همینو میتونم دوباره شارژ کنم ؟

8. این کاربر از Sn@pe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    middel of nowhere

پيش فرض

دوستان من یه سوال داشتم , سوال که نه یه مشکل , نمی دونم برای شما هم اتفاق افتاده یه نه.
    من از دیروز تا چند ساعت پیش هر وقت مودمم روشن می کردم پس از پیدا کردن سیگنال , مودم بعد از چند ثانیه ریست میشد یعنی انگار از دوباره مودم رو روشن کردم در حالی که تمام همین مدت به برق وصل بود
    دوستان کسی تا حالا به مشکل برخوردین؟ اگه اره و پیگیری کردن مشکل از کجا بود ؟ آخه من تا جایی که یادم هست قبل از این اتفاق هیچ تغییری رو مودم انجام ندادم, میتونه از خود مبین نت باشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ما که تو یه سالی که داشتیم نه خوب بود و نه بد با اینکه 512 داریم رو 70 قفله سرعت وقتی میبینم رفیقم 128 پارس انلاین داره با سرعت 130 حداقل داره دان میکنه حرصم میگیره بعد میبینم اون یکی رفیقم شاتل 512 داره سرعتش به زور به 50 میرسه حالم جا میاد
    در کل باهاش حال کردیم ولی از کار و زندگی که مارو انداخت با این سرعت سرعت مالزی و کره اینارو داشتیم قبرمون باید جلوی pc میکندیم همون بهتر جنبه شو نداریم همینم بسمونه

یه سوال الان من طرح یه ساله دارم 20 تیر تموم میشه طرحم باید دوباره مودم بخرم یا همینو میتونم دوباره شارژ کنم ؟
    نه دیگه. یه طرح دیگه باید بخری. همین طرح را نمیتونی بخری (یعنی به صرفه نیست، چون با پول یکسال پول مودم را هم حساب کرده اند).
    الآن شما مودم داری و دستت بازه که هرطرحی که با نیازت میخونه انتخاب کنی.

---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:42 PM ----------

دوستان من یه سوال داشتم , سوال که نه یه مشکل , نمی دونم برای شما هم اتفاق افتاده یه نه.
    من از دیروز تا چند ساعت پیش هر وقت مودمم روشن می کردم پس از پیدا کردن سیگنال , مودم بعد از چند ثانیه ریست میشد یعنی انگار از دوباره مودم رو روشن کردم در حالی که تمام همین مدت به برق وصل بود
    دوستان کسی تا حالا به مشکل برخوردین؟ اگه اره و پیگیری کردن مشکل از کجا بود ؟ آخه من تا جایی که یادم هست قبل از این اتفاق هیچ تغییری رو مودم انجام ندادم, میتونه از خود مبین نت باشه؟
    چند ثانیه؟ من مودمم یک دقیقه یا بیشتر طول میکشه تا چراغهای آنتن و وایفای ثابت بشوند. اون وقت لپتاپم بهش وصل میشه.
    تازه، گاهی یه پنج دقیقه یا بیشتر که کار میکنم میبینم لپتاپ قطع شده و ومجبور میشم مودم را خاموش و روشن کنم که گفته اند بخاطر عوض شدن آی پی است.

11. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

برای adsl چقدر پول دادی کلا و اونم محدودیت حجم داره؟
    تا حالا از هر جا اینترنت گرفتم به چرندی مبین نت نبوده.محدودیت رو هم همه دارند.من الان 56 تومن میدم برای 1 مگ با محدودیت 5 گیگ. البته بعدش میخوام از مخابرات بگیرم 2 مگ 5 گیگ ماهی 45 تومن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اصلاً کمتر کسی از اینترنت در ایران راضیه.
    البته چرا، کسانی که از اینترنت پرسرعت مراکز دولتی استفاده میکنند راضی هستند.
    شما برو تو تاپیک ایرانسل ببین چقدر افسوس میخورند که مبین نت ساعت مجانی داره، ما نداریم.
    adsl هم مشکلات خودش را داره. قطعی هم داره. کی میگه نداره؟
    ولی مبین شبهاش خیلی بد شده. من همه دانلود هام را میگذارم برای جمعه. یعنی فقط امیدم به جمعه ها است.
    دقیقا قبول دارم . من همه جایی سرویس گرفتم.
    همه مشکل دارن.
    راستی دوست من مال شما جمعه از ساعت چند تا چند رایگانه ؟
    Last edited by imanparsa; 18-05-2012 at 21:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrshadmmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

سلام
    دوستان اون جوری که بچه ها در تماس با پشتیبانی گفتن ( واقعا تلفن رو برداشته!!!!D: ) جمعه ها اصلا مجانی نیستن.یعنی قبلا بوده ولی الان نیست.ولی وقتی همون موقع نگاه می کنیم کم نکرده ولی بعدا کم میشه(مال من بعد 24 ساعت کم شد)
    دوستان کسی از داتک خبر داره؟واسه همسایه مون یه 128 usb گرفتم سرعتش بد نیست ولی پشتیبانیش عالیه.مودم داخلی هم داره.از ساعت 1 تا7 هم مجانیه.با مودم های ما کار می کنه؟

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •