تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 789 از 966 اولاول ... 289689739779785786787788789790791792793799839889 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,881 به 7,890 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

دوستان امتحانات ما رسما تو سايت اومد اوايل خرداد ماه...... آخرين امتحان 22 خرداد

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان اگه کسی اطلاعاتش کامله لطفا کمکم کنه.من13 واحد برداشتم(دانشگاه ازاد)سه تا درس دو واحدی(یعنی 6 واحد)رو می خوام کلاساشو اصلا نرم و حذف بشم.2 تا سوال:اولا من اگه اصلا سر کلاس نرم ایا می تونم ترم بعد درسایی که اینا پیش نیازشون بودنا بردارم اخهاینو ببینین:(ماده 23آئين نامه:در صورتيكه دانشجوازيك ياچنددرس پيشنيازنمره قبولي كسب ننمايدويا برابر مقررات دركلاسهاي درس يا دروس پيشنياز شركت نموده اما سر انجام آنها راحذف نمايدمي تواند با نظر مديرگروه، آن درس يا دروس را با درس يا دروس وابسته دريكي از نيمسالهاي بعد انتخاب نمايد.به عنوان مثال درصورتي كه درس رياضي1را اخذ نموده ودرس راحذف يا افتاده مي تواند در ترم بعدي درس رياضي1ورياضي2رادر ترم بعدانتخاب كند درصورت عدم رعايت ماده 23آموزش مجاز به حذف درس مي باشد.)دوما:ایا حذف ترم و مشروط نمی شم اگه 3تا درس و حذف کنم؟فقط 7 واحد پاس بشم؟
    سلام. دو حالت داره اگه استاد غيبت رد كنه اونوقت حذف ماده 31 ميشين و نمي تونين بعدا پيشنياز همنياز كنين. ولي اگه حذف كلاسي نشين و فقط غيبت امتحان براتون رد شه اونوقت ميشه حذف ماده 35. ومي تونين از ماده 23 استفاده كرده و پيشنياز همنياز كنين.
    در مورد سوال دوم:حذف ترم نميشين ولي اگه مشروط بشين، مشروطي محسوب ميشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaMsUnG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام
    اغلب انجام میشود.اگر در واحد شما برگذار نشد میتوانید میهمان داشنگاه دیگر شوید.خوابگاه هم بگیرید....
    بله دروس رو مشخص میکنند.برای طرح ضیافت
    دوست عزیز من میخوام ببینم از کی باید بیوفتم دنبال اینکار؟
    چه شرایطی داره؟
    بعدشم مثلا من درس تاریخ اسلام و بینش 2 برام باقیمونده که باید حتمن بگیرم آیا همه واحدها یکجور درس عمومی ارائه مدن یا فرق دره؟ یعنی اگه برای طرح ضیافت یکجا انقلاب و تاریخ صدر اسلام ارائه دادن همه جا همینحوره؟

یه چیز دیگه من میتونم دروس اصلیم را تابستون تو واحد خودمون بگیرم(6واحد) و 4 واحد عمومی باقیمونده را با این طرح تو یه واحد دیگه بگیرم یا حتما باید هر 10 واحد را با همون واحدی که میهمان شدیم بگیریم؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوست عزیز من میخوام ببینم از کی باید بیوفتم دنبال اینکار؟
    چه شرایطی داره؟
    بعدشم مثلا من درس تاریخ اسلام و بینش 2 برام باقیمونده که باید حتمن بگیرم آیا همه واحدها یکجور درس عمومی ارائه مدن یا فرق دره؟ یعنی اگه برای طرح ضیافت یکجا انقلاب و تاریخ صدر اسلام ارائه دادن همه جا همینحوره؟

یه چیز دیگه من میتونم دروس اصلیم را تابستون تو واحد خودمون بگیرم(6واحد) و 4 واحد عمومی باقیمونده را با این طرح تو یه واحد دیگه بگیرم یا حتما باید هر 10 واحد را با همون واحدی که میهمان شدیم بگیریم؟
    میتونید از مسئول اموزش بپرسید که چه دروسی سال قبل و سالهای گذشته ارائه شده .
    اگر در واحد شما طرح ضیافت اجرا نشود مشکلی نیست که طرح و ترم تابستان در دو دانشگاه مختلف باشند.
    دروس طرح ضیافت اغلب یکسان هست و تفاوت نداره .خب خیلی هم محدود نیست دروس چند درس هست شما باید انتخاب کنید

5. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

در صورتی که ساعت امتحان تداخل داشته باشه باید چیکار کرد؟ مثلا اگه دو تا امتحان داشته باشم که هر کودوم 60 دقیقه وقت دارن ،و من تونستم امتحان اول رو تو 45 دقیقه تموم کنم آیا برای امتحان دوم هم شصت دقیقه وقت خواهم داشت ؟ یا اینکه فقط پانزده دقیقه ؟

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

سلام
    شورای آموزشی دانشگاه ما تصمیم گرفته برای ورودیهای بهمن که دیر ثبت نام کردن این ترم کلاس تشکیل نده و بهشون مرخصی بدون شهریه و سنوات بده
    سوالم اینه که این بدون سنوات یعنی چی و توی نامه نظام وظیفه نوشته حداکثر مدت تحصیل 5 سال میباشد،آیا این ترم هم جزوش محسوب میشه؟!

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    شورای آموزشی دانشگاه ما تصمیم گرفته برای ورودیهای بهمن که دیر ثبت نام کردن این ترم کلاس تشکیل نده و بهشون مرخصی بدون شهریه و سنوات بده
    سوالم اینه که این بدون سنوات یعنی چی و توی نامه نظام وظیفه نوشته حداکثر مدت تحصیل 5 سال میباشد،آیا این ترم هم جزوش محسوب میشه؟!
    سلام.
    بدون احتساب سنوات يعني اينكه اين ترم جزء سنوات مجاز محسوب نميشه، و سنوات مجاز تون همون 5 سال هستش.

9. این کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

14 یه مشکل جدی در برنامه درسی دانشگاه آزاد دارم!

سلام از دانشگاه آزادیا یه سوال دارم .خواهشن اگه اطلاعاتی دارید دریغ نکنید.
    من ورودی 90 در رشته کارشناسی مکانیک هستم.ترم 2 درس ریاضی 2 رو افتادم یعنی استاد انداختم!!! الان که ترم 4 هستم درس ریاضی مهندسی رو گرفتم اما ریاضی 2 رو نگرفتم ولی درس معادلات که پیش نیاز بعدی درس ریاضی مهندسیه رو با نمره عالی پاس کردم. حالا به نظر شما میان درس ریاضی مهندسی من رو حذف می کنند؟
    ممنون

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

در صورتی که ساعت امتحان تداخل داشته باشه باید چیکار کرد؟ مثلا اگه دو تا امتحان داشته باشم که هر کودوم 60 دقیقه وقت دارن ،و من تونستم امتحان اول رو تو 45 دقیقه تموم کنم آیا برای امتحان دوم هم شصت دقیقه وقت خواهم داشت ؟ یا اینکه فقط پانزده دقیقه ؟
    سلام
    نه دوستِ عــزیز
    مثلا تو دانشگاه ما ، اونایی که دو امتحان در یک روز دارند رو در یک کلاس جمع میکنند و وقتِ کافی برایِ هر
    امتحان رو در اختیارشون میذارند..
    نگران نباشید..

ولی حتما از آموزشتون سوال کنید..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام از دانشگاه آزادیا یه سوال دارم .خواهشن اگه اطلاعاتی دارید دریغ نکنید.
    من ورودی 90 در رشته کارشناسی مکانیک هستم.ترم 2 درس ریاضی 2 رو افتادم یعنی استاد انداختم!!! الان که ترم 4 هستم درس ریاضی مهندسی رو گرفتم اما ریاضی 2 رو نگرفتم ولی درس معادلات که پیش نیاز بعدی درس ریاضی مهندسیه رو با نمره عالی پاس کردم. حالا به نظر شما میان درس ریاضی مهندسی من رو حذف می کنند؟
    ممنون
    کسی اطلاعی نداره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •