تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 789 از 4751 اولاول ... 28968973977978578678778878979079179279379983988912891789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,881 به 7,890 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بچه ها قضیه این کارت طلایی تخفیف چیه؟؟
    شما اگر مشترک شاتل هستید با مراجعه به دفترشون هر تعداد که بخواین کارت طلایی بهتون میدن. شما این کارتها رو به کسانی که میخوان شاتل بگیرن میدید(در واقع بازار یابی میکنید)، اون فرد با ارایه این کارت به شاتل 10 تومن تخفیف میگیره، شما هم نسبت به تعداد مشترکینی که معرفی کردید یه درصدی رو سرویستون تخفیف میگیرد. البته اون مشتری باید به مرحله استفاده برسه، یعنی باید مشترک در حال استفاده بشه تا به شما تخفیف تعلق بگیره.

2. این کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام به دوستان شاتلی
    برای منم هنوز روی 512 هست
    نخوری الهی! ایشالا همش فایل ویروسی دانلود کنی سیستمت بترکه!!!

4. 4 کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران پلاک 25

پيش فرض

خوب چندتا عکس میگرفتی میزاشتی اینجا...
    یادم رفت
    ایشالله دفعه بعد با پدر مادر میرم واسه قرار مدار عقد و عروسی
    همتون رو هم دعوت میکنم

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام

من دو سه روزه این مشکل واسم پیش اومده :
    وقتی دارم از mediafire دانلود می کنم تا حدود 12 درصد میره یهو قطع میشه و بعدش هم دیگه ادامه نمیده
    مشکل از شاتله یا سرور؟

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

پيشنهاد خيلي مهم به دوستان ECO

از Opera 10.00 Beta جاي IE يا Firefox يا هرچي استفاده كنين. چون يه قابليت داره كيفيت عكس ها و به تبع اون حجم رو كم ميكنه در نتيجه هم ترافيك كمتري مصرف ميكنين هم سرعت ديدن صفحات زيادتر ميشه. در كل شايد مجبور نشين هر ماه 9 تومن بدين 1 گيگ بخرين! مثلاً عكس صفحه اول گوگل كه 8.4 كيلوبايت هست تبديل ميكنه به 2.4 KB كه خب توي يه عكس فسقلي 6 كيلوبايت صرفه جويي ميشه!

فقط يه نكته بگم كه 4-5 تا باگ من خودم بهش برخوردم كه نسخه ها قبلي نداشت. در ضمن با پست زدن توي اين انجمن هم ممكنه دچار مشكل بشين يه كم. به هر حال نسخه آزمايش هست ديگه ولي نسخه نهايي 9 كه 9.64 باشه هيچ كدوم اين مشكلا رو نداره ولي حيف Opera Turbo رو نذاشتن روش. اينو گفتم كه اگه تا حالا از اپرا استفاده نكردين با نسخه بتاي 10 دلتون زده نشه ازش چون فوق العاده ترين مرورگر هست.
    در ضمن Opera Turbo هم گوشه ي سمت چپ برنامه هست كه كليك كنين روش قرمز ميشه كه نشونه ي فعال شدنش هست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by siamak_mu; 29-06-2009 at 22:21.

8. 4 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sltavakoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Somewhere Near Love

پيش فرض

اخیش.خوبه این تاپیکو دیدم.

دوستان من تو اصفهانم و میخوام شاتل 512 بگیرم.فقط دانشجو که نیستم.پس باید نامه از شرکت بیارم.حالا این شرکته باید

چه جوری باشه؟هر شرکتی باشه میشه؟اصلا به غیر از یه مهر چیز دیگه ای هم میخوان از شرکته؟یعنی شرکته فقط یه مهر

بزنه کافیه یا چیزای دیگه هم میخواد.خودتون توضیح بدید دیگه.

یکی از دوستام میگفت 512 رو کنترل میکنن.درسته؟

یه چیز دیگه:این مودمه که توی شاتل نوشته 59 هزار تومن چی داره؟چون یه ذره گرونه تقریبا (من اصفهانیم)

راستی اگه بخوام --- هم بگیرم میشه؟یعنی خود شاتل میده؟چون بدون --- که حال نمیده.

آخر فروم باز sltavakoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Somewhere Near Love

پيش فرض

پيشنهاد خيلي مهم به دوستان ECO

از Opera 10.00 Beta جاي IE يا Firefox يا هرچي استفاده كنين. چون يه قابليت داره كيفيت عكس ها و به تبع اون حجم رو كم ميكنه در نتيجه هم ترافيك كمتري مصرف ميكنين هم سرعت ديدن صفحات زيادتر ميشه. در كل شايد مجبور نشين هر ماه 9 تومن بدين 1 گيگ بخرين! مثلاً عكس صفحه اول گوگل كه 8.4 كيلوبايت هست تبديل ميكنه به 2.4 KB كه خب توي يه عكس فسقلي 6 كيلوبايت صرفه جويي ميشه!

فقط يه نكته بگم كه 4-5 تا باگ من خودم بهش برخوردم كه نسخه ها قبلي نداشت. در ضمن با پست زدن توي اين انجمن هم ممكنه دچار مشكل بشين يه كم. به هر حال نسخه آزمايش هست ديگه ولي نسخه نهايي 9 كه 9.64 باشه هيچ كدوم اين مشكلا رو نداره ولي حيف Opera Turbo رو نذاشتن روش. اينو گفتم كه اگه تا حالا از اپرا استفاده نكردين با نسخه بتاي 10 دلتون زده نشه ازش چون فوق العاده ترين مرورگر هست.
    در ضمن Opera Turbo هم گوشه ي سمت چپ برنامه هست كه كليك كنين روش قرمز ميشه كه نشونه ي فعال شدنش هست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مگه باز کزدن سایت ها تقریبا روزی چه قدر از ترافیک رو میخوره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام .
    اکثر کسانی که با وب سروکار دارند ، به این نکته برخورد کردن که بعضی از سایتها حاوی تبلیغات گوگل هستند .
    من یه مشکلی دارم ، وقتی اینگونه سایتها رو باز میکنم زمانی که به لود قسمت تبلیغات گوگل میرسه (firefox آدرس googlesyndication رو نشون میده ) برای 30-60 ثانیه هیچ کاری انجام نمیشه و بعد بقیه صفحه لود میشه .
    به همین دلیل هنگام باز شدن اینگونه صفحات خیلی طول میکشه و اعصاب آدم رو بهم میریزه .
    اما وقتی با یه isp دیگه تست میکنم چنین مشکلی رو ندارم .
    با پشتیبانی هم تماس گرفتم چرت و پرت تحویلم دادن .
    کسی میدونه راه حل چیه ؟

آخر فروم باز parsa205's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام .
    اکثر کسانی که با وب سروکار دارند ، به این نکته برخورد کردن که بعضی از سایتها حاوی تبلیغات گوگل هستند .
    من یه مشکلی دارم ، وقتی اینگونه سایتها رو باز میکنم زمانی که به لود قسمت تبلیغات گوگل میرسه (firefox آدرس googlesyndication رو نشون میده ) برای 30-60 ثانیه هیچ کاری انجام نمیشه و بعد بقیه صفحه لود میشه .
    به همین دلیل هنگام باز شدن اینگونه صفحات خیلی طول میکشه و اعصاب آدم رو بهم میریزه .
    اما وقتی با یه isp دیگه تست میکنم چنین مشکلی رو ندارم .
    با پشتیبانی هم تماس گرفتم چرت و پرت تحویلم دادن .
    کسی میدونه راه حل چیه ؟
    ورژن فلش پلیرت چنده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان یه فکری برای این مگاآپلود بکنید!! کلی دانلود رو دستم مونده.....
    نمیدونم ispهای دیگه هم خیلترش کردن یا فقط شاتل؟! کسی خبر نداره؟!!

اگه توی همون صفحه مشترک گرامی آدرس سایت رو submit کنیم فایده ای داره؟
    یکی از دوستام میگفت 512 رو کنترل میکنن.درسته؟

یه چیز دیگه:این مودمه که توی شاتل نوشته 59 هزار تومن چی داره؟چون یه ذره گرونه تقریبا (من اصفهانیم)
    من شنیدم کلا شاتل مونیتورینگ قوی داره و آمار کاربرا رو در میاره! راست و دروغش رو از خود شاتلیها بپرسید ولی بعیده...تاپیک مشهد کلی بحث کردیم در اینمورد.

در مورد مودم کمتر از 50 تومن فکر نکنم چیز خوبی گیرت بیاد...همه دوستان asus پیشنهاد میکنن ولی من میگم دی لینک وایرلس بخر پشیمون نمیشی!! 70 تومنه..اینقدرم اصفهانی بازی در نیار!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 54 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 54 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •