تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 789 از 1042 اولاول ... 289689739779785786787788789790791792793799839889 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,881 به 7,890 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

داره خودمونی میشه Hossein813's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بازم ميگم جايي نيست ماهي 100 تومن بگيره يه نت بده كه نه سرعتش از 150 بالا تر بره نه كم تر . حتي شب ها !

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

داداش خوش اومدی...اولین پستتونه!
    خوب سرعت اصلا 300 هم باشه وقتی حجم محدوده دیگه میخوای چیکار
    راستی شبا که رایگانه چنده؟؟؟این مهمه

---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------

داداش شما شبا که رایگانه سرعتتون چنده؟؟؟ کمش میکنن مگه نه
    نمیدونم شاید از شانس منه که هم از شاتل و هم مکث نت و هم از صبانت گرفتم ولی تا حالا سرعت شبانه هیچ کدوم برام کم نشده
    الانم با همین سرعتی که میبینید شبها حتی 2 ساعت اضافی تر از شبانه صبا نت در هر ساعت حدود 840 مگ دانلود میکنم
    Last edited by fanoostalaei; 07-04-2011 at 21:52.

3. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

نمیدونم شاید از شانس منه که هم از شاتل و هم مکث نت و هم از صبانت گرفتم ولی تا حالا سرعت شبانه هیچ کدوم برام کم نشده
    الانم با همین سرعتی که میبینید شبها حتی 2 ساعت اضافی تر از شبانه صبا نت در هر ساعت حدود 840 مگ دانلود میکنم
    راست میگید
    خوش به حالتون تموم ملتو میتونید دانلود کنید که
    آخه من رشت هستم اینجا چنین چیزایی نیست روز سرعت 128کیلو هستش و شبا میشه 30 کیلو

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

قبلا يه سايت بود پيش شماره رو وارد ميكرديم و isp كه در اون منطقه ساپورت ميكردند نشون ميداد اسم اون سايت چي بود؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

تشکر از خوشامد گوئی شما.هنوز سرویس شب را امتحان نکردم در اسرع وقت امتحان میکنم وخدمت دوستان عرض میکنم

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

آقایون با سلام
    ببخشید میخوام ADSL بگیرم از شرکت پارسی رسانه سرعت 128 رو با 1 گیگ دانلود ماهیانه میده به قیمت 5 هزارتومن
    فکر کنم بد نباشه در ضمن قصد من فقط داشتن اینترنتی بهتر از دایال آپ هست نه بیشتر البته میشه به این شرکت اطمیان کرد؟؟؟؟
    به داتک زنگ زدم گفت تمام پورتها پر هست دوستان راستی بهترین شرکت بالاخره کدوم هست و همچنین ارزونترین سرویسها رو کدوم شرکت میده که قابل اطمینان باشه ؟؟؟؟؟

راستی داتک سرویسهای حجمی ش چجوری هست دوستان ؟؟؟؟؟ قابل قبول هست یا نه ؟؟؟؟ این سوال یکی از دوستانم هست لطفاً کمک کنید
    Last edited by mInI_ClockEr; 08-04-2011 at 16:40.

داره خودمونی میشه Hossein813's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

آقایون با سلام
    ببخشید میخوام ADSL بگیرم از شرکت پارسی رسانه سرعت 128 رو با 1 گیگ دانلود ماهیانه میده به قیمت 5 هزارتومن
    فکر کنم بد نباشه در ضمن قصد من فقط داشتن اینترنتی بهتر از دایال آپ هست نه بیشتر البته میشه به این شرکت اطمیان کرد؟؟؟؟
    به داتک زنگ زدم گفت تمام پورتها پر هست دوستان راستی بهترین شرکت بالاخره کدوم هست و همچنین ارزونترین سرویسها رو کدوم شرکت میده که قابل اطمینان باشه ؟؟؟؟؟

راستی داتک سرویسهای حجمی ش چجوری هست دوستان ؟؟؟؟؟ قابل قبول هست یا نه ؟؟؟؟ این سوال یکی از دوستانم هست لطفاً کمک کنید
    1 gb خيلي كم هست عزيز. بهتره ماهي 3 بگيري

داره خودمونی میشه r1z2m3s4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

کمک!اینترنت با حجم بالا با سلام خدمت دوستان عزیز
    راستش من چندوقته دنباله یه اینترنت پرسرعت با محدودیت حجم بالا می خوام

الان امپراطور 1MB دارم ولی ماهی 5GB به هیچ جام نمیرسه!!!!!!!!!خیلی برام کمه!!!!!!!

به همین خاطر سراغ موارد نامحدود رفتم که وایمکس ایرانسل نامحدود میده 1MB ولی گفتم مبین نت رو ببینم و دیدم اون ماهی 40GB حجمی داره!!! خب ماهی 40 تا هم برام کافیه و حکمه نامحدود داره!!

ولی مشکل اصلی اینه که از وایمکس بد شنیدم ولی DSL هایی که من دیدن همشون با این سرعت یا حجم کم دارند و قیمت نسیتا خوب و یا نا محدودند و قیمت فضایی(ماهی 400000 تومان)

شما کدوم رو پیشنهاد می کنید؟(ایرانسل/ مبین)

یا که اصلا Dsl با این نیاز من سراغ دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنید

با تشکر از افرادی که این 2 نوع وایمکس را داشته و تجربه اشان را در اختیارم می گدارند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

کمک!اینترنت با حجم بالا با سلام خدمت دوستان عزیز
    راستش من چندوقته دنباله یه اینترنت پرسرعت با محدودیت حجم بالا می خوام

الان امپراطور 1MB دارم ولی ماهی 5GB به هیچ جام نمیرسه!!!!!!!!!خیلی برام کمه!!!!!!!

به همین خاطر سراغ موارد نامحدود رفتم که وایمکس ایرانسل نامحدود میده 1MB ولی گفتم مبین نت رو ببینم و دیدم اون ماهی 40GB حجمی داره!!! خب ماهی 40 تا هم برام کافیه و حکمه نامحدود داره!!

ولی مشکل اصلی اینه که از وایمکس بد شنیدم ولی DSL هایی که من دیدن همشون با این سرعت یا حجم کم دارند و قیمت نسیتا خوب و یا نا محدودند و قیمت فضایی(ماهی 400000 تومان)

شما کدوم رو پیشنهاد می کنید؟(ایرانسل/ مبین)

یا که اصلا Dsl با این نیاز من سراغ دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنید

با تشکر از افرادی که این 2 نوع وایمکس را داشته و تجربه اشان را در اختیارم می گدارند
    اگه سرعت 240 که 1.5 مگا بیت هست کارت رو راه بندازه از صبا نت بگیر ولی چون ترافیکشون کمه باید ترافیک اضافی بخری مثلا من سه ماهه 5 گیگ گرفتم ولی چون کافی نبود 3 گیگ هم اضافی خریدم
    در ضمن سرویس بالا 128 صبانت بود
    اگر هم خواستی از مبین نت بگیر ولی من در مورد اونا هیچ تجربه ای ندارم

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

آقایون با سلام

1 گیگ خیلی کمه اولا 3 گیگ بگیرین مگه چنده از 10000 که بیشتر نیست ولی اگه هیچ دانلود نمیکننین و شبانه روز کم استفاده میکننین همون 1 گیگو بگیرین
    شما فقط میخواین از دیال آپ بیاین به adsl خوب فکر کنم همه شمارو راضی نگه میدارند یه 128 بگیر سرعتت از دیال آپ که 4 بود میرسه به حداقل 16 تا 30 (شبا) الی 130 کیلو!بسه دیگه
    ولی منطقتو بگو شاید دوستان کمک کنن
    من که رشت هستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •