سلام دوباره !!!
Dell Studio XPS 1640 با گرافیک 4670 پیدا میشه ؟
قیمتش چقده ؟
تو سایت دل با این کانفیگش هست !
آقای scorpion818 شما ازش راضی هستین ؟
سلام دوباره !!!
قیمتش چقده ؟
سلام دوباره !!!
قیمتش چقده ؟
منم میخوام مثه شما it یا com بخونم و بازی هم کنم کمکی ! لپ تاپ خوبی هست تو این کارا !؟
به نظر من همون 1199 بهتره. چون توی این رنج قیمتی کیفیت HP خیلی بهتر از Acer هستش. البته داغ کردن و سنگین بودن که گفتید درسته.
1- نه
2- بد نیست.
3- امکان بالا بردن گرافیک وجود نداره.
4- فکر نکنم مشکلی داشته باشه.
5- بله.
6- بله.
خواهش می کنم!
فقط دقت کنید که این لپ تاپ 17 اینچه و اگر برای گرافیک می خواهید گزینه های بهتری هم هست.
به هیچ وجه کارت گرافیک لپ تاپ رو نمی شه تغییر داد یا عوض کرد. (حداقل من تا حالا ندیدم). 1640 لپ تاپ بسیار قدرتمندیه اما گرافیکش به درد بازی های خیلی سنگین مثل Crysis نمی خوره. اگه شما می خوای بازی های سنگین باهاش بکنی باید بی خیالش بشی و بری سراغ این گزینه:
HP Pavilion DV6-1199
CPU: Intel Centrino2 Core 2 Duo T9550 2.66 GHz Level 2 cache 6 MB
RAM: 4GB
HDD: 500GB
LCD: 15.6" Diagonal High Definition
VGA: ATI Mobility Radeon HD 4650 1GB dedicated
Price: 1,590,000 Tomans
منظورم تغییرش نبود !!! تو سایت دل و آپشن جدید برای گرافیک 4670 گذاشته ! تو ایران هست ؟!
اگه نیست و فرض کنیم دیروز اومده تو سایت دل - کی میاد ایران ؟
O.K جالبه ندیده بودم. احتمالاً همین چند وقته اومده. فکر نمی کنم به این زودی بیاد توی ایران شاید 2 3 ماه دیگه شاید هم دیرتر شاید هم زودتر!!!!تازه اگر هم بیاد احتمالاً 100 تا 200 هزار تومان قیمتش می ره بالاتر یعنی 1،800 تا 1،900 می شه قیمتش. به خاطر همین قیمت هم که شده بعیده به این زودی بیارن چون معمولاً بازار ایران برای لپ تاپ های زیر این قیمت جواب می ده و مناسبه این قیمت ها مشتری های خاص داره.
شما Qosmio F50 Q551 رو تایید میکنین ؟
قیمت asus G50V چقده ؟
در مقایسه با 1640 چطوره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)