0
35
8
35
اولی صحیح تره
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
0
35
8
35
اولی صحیح تره
من فرد اسدیم،سرویس 512 5گیگ در ماه
کمتر از سه هفتس گرفتم،اولا خوب بود اما الان هم قطعی زیاد پیدا کرده و هم شبا سرعت اومده خیلی پایین
چرا اصلا مودم رو خاموش کنی؟ دیر وصل شدن به نوع سرویس بستگی نداره، اون پهنای باندی که برات بستن احتمالا قدرت سیگنالت رو کم کرده، من شاید تمام پروسه ی ریستارت کردن مودم و وصل شدنش به اینترنت کلا زیر 45 ثانیه طول بکشه.
از وقتی که پورتم خراب شد (فکر کنم سوخت) و عوضش کردن، کیفیت خطم کمتر که نشد هیچ، بهترم شد، برای مثال CRC هام توی زمان مشابه نصف شده. نویز خطم هم کمتر شده تا حدودی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرویس نامحدود من (512 برنزی) شبا سکته می کنه و تا چند ساعت نمیاد ! ماله شما هم همینطوره ؟
احیاناً کسی سرویسش هنگام دانلود شدیداً محدود نشده؟؟ من سرویسم کیمیاست ولی 2 روزه که هر فایلی از هر سروری بذارم سرعت میان زیر 50. شبا هم سرعت خیلی میاد پایین. سیاست جدیدشونه؟؟!!؟!؟
من که 25 روزه 20 گیگ راحت دان کردم سرعتم فرقی نکرده همون 30 میچرخه سرویس کیمیا شمما ماهی چنده؟
سرویس کیمیا 2 مگابیت هست ها! سرعت دورو بر 200 هست! ماهی 52 تومن. 10 گیگ در ماه. تنها فرق این سرویس با سرویس 20 تومنی (128 ماهی 10 گیگ) اینه که شبا میشه (میشد! یک دو سه شبیه نمی شه) حسابی گرفت.
آسیاتک من هم وصل شد
این هم پارس آنلاینم
به نظرتون عوض کنم یا نه برای دانلود چه شبانه چه سرویس نامحدود چی پیشنهاد می کنید؟
الان با 512 پارس آنلاین از 2 تا 7 حدود 2 گیگ میگیرم. با نامحدود آسیاتک یا شبانه هاش چقدر میشه حدوداً دانلود کرد ؟
Last edited by nimakh; 05-12-2012 at 20:44.
واسه منم با سرویس 512 همینی شده که شما میگی
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)