کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مسیر زیر رو امتحان کنید.
ستینگ ---> فایروال --> ستینگ ---> نتورک
کانکشن مورد نظر رو کلیک راست کنید و به trusted network تبدیل کنید.
کردم اون کار رو ،اونم نشد .
دوست عزیز شما کافیه گوگل یه سرچ کنید پیدا میشه
اینم جواب شما از انجمن کسپرسکی:خب حالا گوگل چی سرچ کنیم این بیاد؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این:خب حالا چطور سریال نامبر جدید کسپر گیر بیاریم؟ وقتی موقش شد میگم/.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اون پورتی که می خواهید باز کنید رو لطفا بگید.
موقع از بین بردن این بخش ابتدا تیکه self defense رو بردارید سپس کسپرسکی رو ببندید و یک بار دیگه این گزینه رو حذف کنید.
اگر نشد فکر نمیکنم دیگه راهی باشه. اما موقع نصب کسپرسکی می تونید بخش های مختلفی رو اصلا نصب نکنید مانند گزینه کلیک راست مد نظر شما.
موفق باشید.
Kaspersky Anti-Virus 2011 11.0.2.534 CF2 Beta
Kaspersky Internet Security 2011 11.0.2.534 CF2 Betaکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از kis 2011 استفاده میکنم.
یه هفته پیش از این activation code استفاده کردم AR5SK-W2VDP-Q4QRG-V8SR9 و با برنامه مخصوص، کی دانلود کردم و دادم بهش و تاحال مشکلی نداشتم و اپدیتش میکردم که امروز پیغام داد و دیگه اکتیو نیست و اون اکتیویشن کد رو قبول نمیکنه تا بهش کی بدم. الان باید چیکار کنم؟ اکتیویشن کد جدید از کجا بگیرم؟ یا اصلا از trial version استفاده کنم؟
تریال ریست محصول 2011
سلام دوستان.میخواستم بپرسم چرا سرعت اسکن کاسپر 2011 نسبت به 2010 پایین است .با اینکه اسکن 2010 هم روی highبود ولی در 10 دقیقه بیشتر از 2011 فایل اسکن کرده و زود تمام میشد.![]()
Last edited by Karkas20; 21-09-2010 at 16:50.
سلام
نتونستم با این برنامه اینکار رو کنم
میشه توضیح بدید در این مورد
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)