تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 789 از 2365 اولاول ... 28968973977978578678778878979079179279379983988912891789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,881 به 7,890 از 23645

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من بلاخره سیستممو گرفتم.یه جفت dls 1073 ،آمپ 5400 پایونیر(مالزی،آک 2009)،HU که 4250sd داشتم با کابل 2 gauge . کواک 225، آمپ 170، 5 متر Gauge 2 شد 20 + 12 بقیه پکیج

125 وات 5400 ممکنه واسه 1073 کم باشه و HPF نداشته باشه اما CEA 2006 داره و قیمت آمپ مناسب بود نسبت به برندای دیگه(2 کانال 125 وات یا بالاتر).البته می خواستم بریج ببندم که فروشنده گفت بریج استریو رو به هم میریزه +زیاد شدن tdh و.....
    فعلا با همین درایوش کردم.از صداش تقریبا راضیم.
    وقتی برگشتم اومدم اسپیکرای جلو رو fade کنم دیدم نمیشه!!!نگو یارو اومده اسپیکرای جلو رو هم از استیج عقب HU گرفته(قبل از رفتن به آمپ)....خودم که سر در نیاوردم چجوری درستش کنم....باید ببرم یه جا ببینه
    کلا خواستم از راهنمایی های دوستان خصوصا از آقا حمید تشکر کنم
    سلام
    به سلامتي مباركتون باشه. آمپ خوبيه البته براي 1073 يخورده كمه ولي اشكالي نداره.
    در مورد بريج من واقعا ميشم از دست اين نصابهاي .......آخه چي بگم.آمپ دو كانال رو ميشه بريج كرد براي يه جفت اسپيكر؟؟؟؟!!!!!!!كه بخواد استريو رو به هم بزنه.؟!
    در مورد FADER مسلمه كه نميشه.شما اگر آمپ 4 كانال بسته بودي ميتونستيد اسپيكرهاتون رو جلو و عقب ببريد.در غير اينصورت آمده از pre Amp يه RCA كشيده براي آمپتون كه براي يه جفت 1073 استفاده شده و يك جفت اسپيكر ديگر رو مستقيم بسته به خروجي اسپيكرهاي پخش.
    با سلام خدمت همه دوستان

من این سوالمو هر جا پرسیدم جواب درستی نگرفتم فروشندا هم هر چی خودشون دارندو سودش بیشتره میگند بهتره

من یه ضبطو باند میخوام تا 300 تومن
    ضبطه فقط فلش بخوره که ارزون در بیاد

میخوام صداش کیفیتش خوب باشه بیس خوبی داشته باشه و تفکیک صدا و بلندی هم خوب
    یعنی همه چیزو با هم میخوام

بهترین انتخابی که میشه با 300 تومن پول داشت چیه ؟سابو اینا هم نمیخوام

فقط بهترین انتخاب با این پول چیه ؟
    ممنون
    همونطور كه فائز جان فرمودند بهترين انتخاب تو رنج 300 پخش 7016 كن وود هست.
    سلام دوباره...آقا این مدل رو کسی قیمت روز داره؟

پخش قبلیم DEH-6350 بود که هفته پیش دزدان عزیز زحمت کشیدن دزدیدند
    سیستم فعلیم هم یک آمپ SPL 1440W هست با دوتا 718 اورجینال احتمالا یک ساب اضافه کنم + یک آمپ 300W که برای باند ها بشه و آمپ SPL رو رو ساب بندازم.
    میخوام ببینم این پخش کافیه؟ از قیافش خوشم اومده مشخصاتشم بررسی کردم زیاد فرقی نداره با DEH 6350 قبلیم....!
    در کل چقدر قرق میکنه؟

ممنونم.
    بد نيست. ولي خروجي Pre amp ش 2.5 ولته كه كمه.حداقل بهتره 4 ولت به بالا باشه.آمپ spl تون كه متفرقه هستش.زياد ازش توقع نداشته باش.بهتره قبل از خريد ساب به فكر تعويض اون باشي و بعدا نسبت به خريد ساب اقدام نمائيد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ممنون
    راستی حمید جان 2 کانالو نمیگفت بریج نکن،من میخواستم dtr4.500 یا gm6500 بگیرم بریج کنم که گفت معایب بریج کردن چیزای بالاست.شرمنده بالا که گفتم بریج نگقتم واسه این آمپا
    حالا امروز می خوام برم ببینم قضیه fader حل میشه یا نه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان

من این سوالمو هر جا پرسیدم جواب درستی نگرفتم فروشندا هم هر چی خودشون دارندو سودش بیشتره میگند بهتره

من یه ضبطو باند میخوام تا 300 تومن
    ضبطه فقط فلش بخوره که ارزون در بیاد

میخوام صداش کیفیتش خوب باشه بیس خوبی داشته باشه و تفکیک صدا و بلندی هم خوب
    یعنی همه چیزو با هم میخوام

بهترین انتخابی که میشه با 300 تومن پول داشت چیه ؟سابو اینا هم نمیخوام

فقط بهترین انتخاب با این پول چیه ؟
    ممنون
    سلام
    پخشتوپایونر3450بردار باندتم 6964پایونر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    fader هم درست شد.RCA رو عوض کرد...
    کرک و پر یارو ریخته بود صدای باندو شنید
    فقط یه کاره عجیب از نظر من کرد.یه سیمو لخت کرد یه طرفشو زد به پیچ HU یه طرفشو به یکی از فیشای RCA !گفتم قضیه این چیه گفت نویز گیره...!

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام
    پخشتوپایونر3450بردار باندتم 6964پایونر

ممنون اقلا یکی جواب مارو داد

1450 بخرم بهتر نیست ؟چون من اصلا سی دی نمیخوام
    بعد پولشو بدم یه باند بهتر
    باند بهتر چی هست از 6964؟
    ضبطو مارشال نخرم 75 تومن فلش خور واسه این باندا مارشال کمه ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون اقلا یکی جواب مارو داد

1450 بخرم بهتر نیست ؟چون من اصلا سی دی نمیخوام
    بعد پولشو بدم یه باند بهتر
    باند بهتر چی هست از 6964؟
    ضبطو مارشال نخرم 75 تومن فلش خور واسه این باندا مارشال کمه ؟
    سلام علي جان.چرا ميفرمائيد "اقلا يه نفر جواب مارو داد"؟صفحه قبل،هم بنده و هم فائز خان پاسخ داديم كه،درسته؟
    اگر CD نميخواهي همون 1450 بگير.فكر مارشال رو هم از سرت بيرون كن.
    در مورد اسپيكر چرا خيلي بهتر از پايونير هست ولي هم بودجه رو بايد بالا ببري و هم بايد يه آمپليفاير جدا براش تهيه كنيد. پك برق هم بهش اضافه كن.حد اقل 400-450 بايد به هزينه تون بيافزائيد.

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

بد نيست. ولي خروجي Pre amp ش 2.5 ولته كه كمه.حداقل بهتره 4 ولت به بالا باشه.آمپ spl تون كه متفرقه هستش.زياد ازش توقع نداشته باش.بهتره قبل از خريد ساب به فكر تعويض اون باشي و بعدا نسبت به خريد ساب اقدام نمائيد.
    خوب چطوره من همین دو تا باند رو نگه دارم؟ یا کلا یک جفت باند دیگه تهیه کنم؟ مشکلی که من الان دارم روی این دوتا بان اینه که هم مید رنجهاش هم تیوتر هاش سوخته....! (اصن یه وضعی شده ) ولی از بیس عالی این باند ها نمیشه گذشت !
    یکی از دوستام پیشنهاد کرد چون باند هام اصله و حیفه این حرفا یک جفت تییوتر + میدرنج به صورت جدا تهیه کنم و ببندم ...(خود طرف تو کار سیستمه میگه قبلا امتحان کردم روی سیستم های دیگه جواب داده...خرجش هم یک جفت میدرنج 50 تومن یک جوفت تیوتر هم 30 40 تومن..)

ممنونم...!

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب چطوره من همین دو تا باند رو نگه دارم؟ یا کلا یک جفت باند دیگه تهیه کنم؟ مشکلی که من الان دارم روی این دوتا بان اینه که هم مید رنجهاش هم تیوتر هاش سوخته....! (اصن یه وضعی شده ) ولی از بیس عالی این باند ها نمیشه گذشت !
    یکی از دوستام پیشنهاد کرد چون باند هام اصله و حیفه این حرفا یک جفت تییوتر + میدرنج به صورت جدا تهیه کنم و ببندم ...(خود طرف تو کار سیستمه میگه قبلا امتحان کردم روی سیستم های دیگه جواب داده...خرجش هم یک جفت میدرنج 50 تومن یک جوفت تیوتر هم 30 40 تومن..)

ممنونم...!
    نه بابا يه جفت ديگه بگير.ميدرنج 50 تومني چيه؟دنگ و فنگ داره.بايد جوري ببندي كه امپدانس كل 4 يا 8 بشه .تازه اين اسپيكرهائي كه تو بازار هست مخصوص اتوموبيل نيست كه.خلاصه نكن اين كار رو.

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

نه بابا يه جفت ديگه بگير.ميدرنج 50 تومني چيه؟دنگ و فنگ داره.بايد جوري ببندي كه امپدانس كل 4 يا 8 بشه .تازه اين اسپيكرهائي كه تو بازار هست مخصوص اتوموبيل نيست كه.خلاصه نكن اين كار رو.

مشکل اینجاست که 718 اصل گیر نمیاد 6975 V2 چطوره؟ یک جفت از اونا بگیرم با این 718 ها ببندم...!؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکل اینجاست که 718 اصل گیر نمیاد 6975 V2 چطوره؟ یک جفت از اونا بگیرم با این 718 ها ببندم...!؟؟
    نه اصلا صداي خوبي نداره. اگه ميتوني هزينه كني يه گليدن آديو co609 بگير با يه آمپ چهار كانل jvc ar8004 .بد ميگيي عجب كيفيتي. من داشتم صداي در قابلمه گوش ميدام به جاي BASS
    اسپيكر 275 تومن
    آمپ 390 حدودا شايد كمتر
    يا يه امپ دو كانال پايونير 5500T اگه بخواي هزينه كمتر كني.اونم حدود 180 بايد باشه. دقيق آمار ندارم.
    كن وود 7202 هم اگه پيدا كني عاليه.
    خلاصه توصيه ميكنم اگر ميخواهي موزيك رو با كيفيت گوش كني تو فكر خريد 718 و v2 و.... نباش.
    راستي سري MXC آديو سيستم هم هست. اونم ميتوني بگيري.ارزونتره 218 تومن.
    اينم رفرنس براي مطالعه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه مايل بودي ميتونم براتون تهيه كنم.
    در خدمتم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 34 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 34 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •