وضعیت هارد که سالمه البته گرین نسبت به هارد های دیگه سرعتش کمتره ولی اگه یک دفعه سرعت پایین اومده به غیر از هارد میتونه عوامل دیگه ای هم باشه
مثل دمای قطعات ویندوز ویروس دمای قطعات پاور بالا بودن cpu usage این موارد هم میتونه رو سرعت تاثیر بزاره
وضعیت هارد که سالمه البته گرین نسبت به هارد های دیگه سرعتش کمتره ولی اگه یک دفعه سرعت پایین اومده به غیر از هارد میتونه عوامل دیگه ای هم باشه
مثل دمای قطعات ویندوز ویروس دمای قطعات پاور بالا بودن cpu usage این موارد هم میتونه رو سرعت تاثیر بزاره
کلا روی این سیستم سه تا هارد دارم. اون یکی ها خوب کار می کنن. از روی دو تا هارد دیگه وقتی هارد به هارد می زنم 85 مگ در ثانیه می زنه. ولی از روی این هارد به یکی دیگه همون 4 مگ در ثانیه رو می زنه ...
شما برید تو تنظیمات power option و در تنظیماتش حالت sleep هارد دیگرو غیر از هاردی که روش ویندوز است off کنید و دوباره تست کنید موارد دیگه هم بررسی بشه
الان High Performance فعال هستش. فقط یه تنظیم هست که برای همه هاردها اعمال میشه. sleep بعد از 20 دقیقه بود که یه عدد خیلی بزرگی به جای 20 قرار دادم ...
تو ویندوز سون به نظر می رسه کامل مشکل رفع شده. ولی xp بازم همون 4 مگ ثابقه
power option بزارید load balance باشه
در xp هارد گرین باید align بشه تا بتونه به سرعت خوبش برسه که در سون نیازی به اینکار نیست الاین به اطلاعات هم آسیب نمیزنه تا جایی که من میدونم فقط اگه پارتیشن ها اطلاعاتش زیاد باشه روند کار طولانی تر میشه
سلام هارد یک ترابایت سیگیت من (st31000524as) به خاطر دانلود شبانه تا صبح روشنه برای کاهش کاراییش تو قسمت صدای هارد در نرم افزار hdtune اونرو تو قسمت کارخانه ای تنظیم کردم که روی حداکثر کارایی نیست به نظرتون این کار برای زمان طولانی خوب هست برای هارد یا نه؟ایا به هارد فشار وارد میشه یا نه؟
برای هارد تو poweroption مدت زمان sleep رو کم کنید که زودتر به مود sleep بره در نتیجه اینطوری هم مصرف برق هارد کمتر میشه هم فعالیت هارد کمتره
با سلام به دوستان عزیز
یه هارد اینترنال مکستور قدیمی دارم که ویندوز xp کامل کپی و نصب میشه ولی وقتی رستارت میکنم ویندوز بالا نمیاد یه صفحه آبی سریع میاد و یه صدای تق و دوباره رستارت میشه ممکنه مشکل از هارد باشه یا علتش چیز دیگریست؟
اون صداییی که میاد مربوط به هد است که در پارکینگ قرار میگیرد
اگه سیستم ویروسی نباشه مشکل یا از اتصالات هارد میتوته باشه یا خود هارد یا پاور سیستم
سلام جواب سوالم رو کامل ندادید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)