تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 789 از 1126 اولاول ... 289689739779785786787788789790791792793799839889 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,881 به 7,890 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گرامی

من یه هارد وسترن گرین - دو ترا - اینترنال دارم که چند وقتیه سرعتش خیلی خیلی پایین اومده. وضعیت سلامتش رو با HDD Life بررسی کردم. هیچ مشکلی نداره. ولی سرعتش ...
    این مسئله هم تو ویندوز xp هستش و هم se7en

اینم چند تا عکس از HDDTune

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وضعیت هارد که سالمه البته گرین نسبت به هارد های دیگه سرعتش کمتره ولی اگه یک دفعه سرعت پایین اومده به غیر از هارد میتونه عوامل دیگه ای هم باشه
    مثل دمای قطعات ویندوز ویروس دمای قطعات پاور بالا بودن cpu usage این موارد هم میتونه رو سرعت تاثیر بزاره

2. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lpix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

وضعیت هارد که سالمه البته گرین نسبت به هارد های دیگه سرعتش کمتره ولی اگه یک دفعه سرعت پایین اومده به غیر از هارد میتونه عوامل دیگه ای هم باشه
    مثل دمای قطعات ویندوز ویروس دمای قطعات پاور بالا بودن cpu usage این موارد هم میتونه رو سرعت تاثیر بزاره
    کلا روی این سیستم سه تا هارد دارم. اون یکی ها خوب کار می کنن. از روی دو تا هارد دیگه وقتی هارد به هارد می زنم 85 مگ در ثانیه می زنه. ولی از روی این هارد به یکی دیگه همون 4 مگ در ثانیه رو می زنه ...

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

کلا روی این سیستم سه تا هارد دارم. اون یکی ها خوب کار می کنن. از روی دو تا هارد دیگه وقتی هارد به هارد می زنم 85 مگ در ثانیه می زنه. ولی از روی این هارد به یکی دیگه همون 4 مگ در ثانیه رو می زنه ...
    شما برید تو تنظیمات power option و در تنظیماتش حالت sleep هارد دیگرو غیر از هاردی که روش ویندوز است off کنید و دوباره تست کنید موارد دیگه هم بررسی بشه

5. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lpix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

شما برید تو تنظیمات power option و در تنظیماتش حالت sleep هارد دیگرو غیر از هاردی که روش ویندوز است off کنید و دوباره تست کنید موارد دیگه هم بررسی بشه
    الان High Performance فعال هستش. فقط یه تنظیم هست که برای همه هاردها اعمال میشه. sleep بعد از 20 دقیقه بود که یه عدد خیلی بزرگی به جای 20 قرار دادم ...

تو ویندوز سون به نظر می رسه کامل مشکل رفع شده. ولی xp بازم همون 4 مگ ثابقه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

الان High Performance فعال هستش. فقط یه تنظیم هست که برای همه هاردها اعمال میشه. sleep بعد از 20 دقیقه بود که یه عدد خیلی بزرگی به جای 20 قرار دادم ...

تو ویندوز سون به نظر می رسه کامل مشکل رفع شده. ولی xp بازم همون 4 مگ ثابقه

power option بزارید load balance باشه

در xp هارد گرین باید align بشه تا بتونه به سرعت خوبش برسه که در سون نیازی به اینکار نیست الاین به اطلاعات هم آسیب نمیزنه تا جایی که من میدونم فقط اگه پارتیشن ها اطلاعاتش زیاد باشه روند کار طولانی تر میشه

8. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام هارد یک ترابایت سیگیت من (st31000524as) به خاطر دانلود شبانه تا صبح روشنه برای کاهش کاراییش تو قسمت صدای هارد در نرم افزار hdtune اونرو تو قسمت کارخانه ای تنظیم کردم که روی حداکثر کارایی نیست به نظرتون این کار برای زمان طولانی خوب هست برای هارد یا نه؟ایا به هارد فشار وارد میشه یا نه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام هارد یک ترابایت سیگیت من (st31000524as) به خاطر دانلود شبانه تا صبح روشنه برای کاهش کاراییش تو قسمت صدای هارد در نرم افزار hdtune اونرو تو قسمت کارخانه ای تنظیم کردم که روی حداکثر کارایی نیست به نظرتون این کار برای زمان طولانی خوب هست برای هارد یا نه؟ایا به هارد فشار وارد میشه یا نه؟

برای هارد تو poweroption مدت زمان sleep رو کم کنید که زودتر به مود sleep بره در نتیجه اینطوری هم مصرف برق هارد کمتر میشه هم فعالیت هارد کمتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز
    یه هارد اینترنال مکستور قدیمی دارم که ویندوز xp کامل کپی و نصب میشه ولی وقتی رستارت میکنم ویندوز بالا نمیاد یه صفحه آبی سریع میاد و یه صدای تق و دوباره رستارت میشه ممکنه مشکل از هارد باشه یا علتش چیز دیگریست؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز
    یه هارد اینترنال مکستور قدیمی دارم که ویندوز xp کامل کپی و نصب میشه ولی وقتی رستارت میکنم ویندوز بالا نمیاد یه صفحه آبی سریع میاد و یه صدای تق و دوباره رستارت میشه ممکنه مشکل از هارد باشه یا علتش چیز دیگریست؟
    اون صداییی که میاد مربوط به هد است که در پارکینگ قرار میگیرد
    اگه سیستم ویروسی نباشه مشکل یا از اتصالات هارد میتوته باشه یا خود هارد یا پاور سیستم

13. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام جواب سوالم رو کامل ندادید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •