یکی بیاد کامل توضیح بده، این شاتل مگه چیکار کرده همه حرفشو میزنن؟!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یکی بیاد کامل توضیح بده، این شاتل مگه چیکار کرده همه حرفشو میزنن؟!
کار خاصی نمیکنه عزیزم معمولا کمی تخریب رقبا کمی هم اغراق در سرویس های ارائه شده. البته اذعان میکنم که کار تخریبیشون کمی کمتر شده که قابل تقدیره.
نمایشگاه پارسال بود فکر کنم رفتم غرفشون اینقدر از اندیشه و پارس و دیگران بد گفتن و اینقدر خالی بستن که دیگه داشت حالم بد میشد که الان این موضوع صحبت ما نیست
مواردی هست که دوستان مطرح کردن و زمان اینو اثبات میکنه و نیاز به کل کل و این حرفها هم نیست
یادم نرفته که اقا یا خانم باران با اب و تاب در مورد 1000 تومن ابونمان صحبت کردن که اره شاتل نمیگیره ولی بعد معلوم شد که ظاهرا میگیره خوب هم میگره و تازه دوستان به روی مبارکشون هم نیاوردن
الان هم یکی از کاربراشون تو مرکز 4 یه اشتباهی کرد و گفت چند روزه مشکل دارم یهو اقای رامین یعنی همون کسی که یهو فهمیده بود سرویس ART شاتل نامحدود شده پیداش شد و یهو کشف کرد که سرویس شاتل بالای 4 مگ هم میره و تازه برای این که ما رو روشن کنه شب ساعت 12:40 سرویس 20 تومنی داشت و یهو 10:50 صبح سرویسشو کرد 23000 تومنی که ما رو روشن کنه . تشکر میکنیم بسیار زیاد
Fair usage policy رو که دیگه نمیگم که همین اقای رامین قبل از اینکه خودش مشترک شاتل باشه ازش دفاع میکنه یا اطلاع رسانی میکنه که البته مهم نیست و موضع بحث هم نیست
شفافیت در ارائه سرویس و پایداری و ثبات روش موثری برای جلب کاربره که همه سرویس دهنده ها باید در پیش بگیرن.
ظاهرا تبلیغات نمایشگاهی دوستان از همین الان شروع شده و دارن کاربر جمع میکنن برای همین بهشون خدا قوت میگم
من جواب کسی رو نمی دم هم وبسایت رسمی شاتل هست توضیحات مبسوط در مورد قیمت مودم و راه اندازی داره هم کاربراش زنده و حاضر یه نفر آدم می شه یه بار گول زد همه آدما رو هم می شه 1 بار گول زد ولی همه آدما رو همیشه نمی شه گول زد اکثر کسایی که رفته بودن شاتل سر 1 ماه اومدن اندیشه مثل moz ,hoream بعضی ها فکر می کنن ما سر گنج خوابیدیم من کلا همین 15 هزار تومان به زرو می دم اصلا کی اینجا بالای 50 هزار تومان پول اینترنت می ده حالا اندیشه باشه یا هر شرکت دیگه مهم اینه که با 15 هزار تومان 1 مگ دارم دوستان هم برن 95 هزارتومان بدن 512 از شاتل بگیر ن ضمنا 128 نامحدود اندیشه 15 هزار تومان شاتل 28 هزار تومان مسلما کارمند شرکت شاتل اینها رو نمی بینه![]()
عجب دعواییه تاپیک حسابی داغ شدهمنم همین حرفی که mailer زد میخواستم بگم آقا رامین وقتی در عرض 2 روز از 2 تا سرویس مختلف تست میزاری دیگه تابلوئه که تو شاتل کار میکنی دیگه
اینم پستایی که شما زدی
شاتل خط 7 (سرویس جدید 23 هزار تومانی)
شاتل خط 7(سرویس جدید 20 هزار تومانی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط ramin esm [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست همون سرویس با internet download manager
![]()
Last edited by mehdihamed; 19-11-2010 at 11:45.
حد اقل وقتی میخوای در باره مطالب کسی دیگه نظر بدی مطالبشو کامل بخون! دوستم اشتراک سرویس 1 مگ
و داشت نه من و تست منجر از سرویس خودم بود. بدش امیدوارم این رقابتا باعث شه این سرویس 2 مگ و جای دیگه با شرایت دیگه بیاره مثلا ترافیکش و بیشتر کنه که اونا رقابت کنن ما حالشو ببریمبذارین انقدر بزنن تو سرو کله هم تا جونشون در آد! پولش میره تو جیب اونا من و شما جوششو بزنیم؟
---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
به نقل قولم به مستر mailer نیگا کن در باره پست 1 مگ توضیح دادم حوصله ندارم یه جریان مسخرر و صد بار توضیح بدم
Last edited by ramin esm; 19-11-2010 at 12:12.
اون چیزی که تو عکس بالا مشخصه اینه که این دوست ما یک بار pause کرده دوباره start کرده چون همه کانکشنها بجز یکی تو وضعیت send get هستن و اون کانکشن در حال کار هم 841 کیلو رسیو کرده در حالیکه کل دریافتشون 4.436 مگ بوده . همه ما میدونیم که تو این وضعیت که pause میکنی دوباره start میکنی IDM یا DAP یک گزارش غیر واقعی از سرعت میدن. برای همین میگم مثل همیشه موضوع شفاف نیست.
میشه این دوست عزیز ما بفرمایند که الان سرعت کانکت مودمشون چنده؟ SNR چنده و فاصلشون چنده تا مرکز 7؟
Last edited by mailer; 19-11-2010 at 12:56.
اگه این pause شدست پس این چیه؟
راستش نمیدونم snr چیه رفیق توضیح بده من نگاه کنم بگممرکز 7 که نمیدونم کجاست من گلایلم خودتون حساب کنید .اگه بخواین یه تست دیگم بزارم شاید همونجوری باشه که میگید .
آقای mailer عزیز
خیلی واسم جالبه هر وقت یه اتفاقی در مورد شاتل میوفته یهو پیدات می شه و کلی مطلب علیه اون یا کلی تحقیقات می کنی تا ثابت کنی شاتل بده ، بابا شاتل بده اوفه بر منکرش لعنت آخه چرا اینقدر اسپم می دین
من که بهتون گفتم این ماه می رم می گیرم به همه می گم خوبه یا بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما خونتون رو کثیف نکنین
من هر وقت مشکلی بوده گفتم الانم گفتن یه خورده پینگ بالاست بچه های اندیشه هم گفتن
قرار شد منصفانه قضاوت کنیم نه اینکه همو بکوبیم ، الان واسه قضاوت زوده قربان یه خورده صبر کنین
اگه خالی بستن من بهتون می گم قول می دم ، انواع و اقسام تست ها رو هم براتون می ذارم فعلا سرویسم تموم نشده هر وقت گیگم تموم شد می رم سرویسم رو عوض می کنم
شما در مورد قیمت صحبت کردی منم جواب دادم و متوجه شدی دارم راست می گم
من می گم اطلاعات غلط و با قصد و غرض به دیگران ندیم ، حالا که متوجه شدین صحبت رو عوض می کنین منم قبول دارم شاتل تو سرویسهای پایین نامحدود قیمتش بالاست ولی تو سرعتهای بالا قیمتش رو خیلی کم کرده
خب شاتل سرویسهای ارزون هم که داره عزیزم نیازی نیست قیمت بالا بگیریم
اصلا بریم از دامون نت بگیریم رفتم سایتشون دیدم قیمتاش از اندیشه هم پایین تره
والا خود شما هی میگید چرا mailer نمینویسه. مینویسم هم که ناراحت میشی
ببخشید اگه شفاف شدن بعضی مسائل شما رو ناراحت میکنه.
من معمولا اگه حرفی میزنم یه دلایلی هم همراهش میارم ولی من فکر نکنم چیز بدی گفته باشم
اینکه بگم سرویس pause شده بد؟ یا منحرف کردن ذهن مردم بد؟ اینکه بگیم 1000 تومن رو نمیگیریم ولی بد بگیریم بد یا اینکه بیام بگیم بابا میگرن کدوم بد؟ اینکه بگیم سرویسمون نامحدوده بد یا بعد بیام سر 20 گیگ ببندیم بگیم fair usage policy؟!!!!
چرا صورت مساله رو میخواهید پاک کنید
من که گفتم کلکل نکنید زمان خودش نشون میده کی راست میگه کی دروغ؟!
خودتم اصلا خسته نکن تست هم نمیخواد بذاری. چشم بسته حرف شما قبول!
شما AT&T ایران . خدا سایتون از سر ما کم نکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)