تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 789 از 1635 اولاول ... 2896897397797857867877887897907917927937998398891289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,881 به 7,890 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام
    نظرتون در مورد خرید Fujifilm FinePix S2800HD یا SX210 چیه؟
    کدومشون بهترن؟کیفیت عکس بهتری دارن؟
    دوست عزیز این دو دوربین توی کلاسهای متفاوتی قرار دارن S2800 یه دوربین شبه اس ال آره ولی SX210 یه کامپکت سوپر زومه اگر زوم برا تون الویت داره خوب فوجی در الولیته من رویو خاصی از این دوربین فوجی ندیدم پس رفتم سراغ S2500/2550 که 12 مگاپیکسلیه و سایر مشخصاتش خیلی شبیه S2800 و با توجه به افزایش رزولوشن در S2800 من تصور نمی کنم کیفیت عکساش بهتر از S2500/2550 باشه.
    نکات مثبته S2500 : محدوده زوم و واید وسیعتر 504-28 و عملکرد بهتر و کیفیت عکس بهتر نسبت به مدلهای قبلی-ساخت عالی و کیفیت عکسهای خوب در شرایط نور روز
    نکات منفی: کیفیت عکسها به خوبیه رقبا نیست- فلش ضعیف - کیفیت پایین فیلمبرداری HD -نویز بیش از اندازه در ایزوی بالاتر از 400 -انعکاس نور در ال سی دی و چشمی کوچک -

نکات مثبت SX210 : عکسهای خوب در روشنایی نور روز - زوم 14 برابر در یک بدنه ی کامپکت- عملکرد خوب نویز در ایزوهای بالا نسبت به دوربینهای همرده- ساخت خوب
    نکات منفی: سرعت نسبتا پایین- محل قرار گیری فلش که موقع عکاسی و در دست کمی آزار دهنده است و همچنین فلش همیشه بالا می پره حتی جایی که بهش نیاز نیست کیفیت عکسهای داخل اتاق به خوبی دوربینهای دیگه ی کانن نیست.

به هر حال انتخاب با شماست من به طور کلی با دوربینهای شبه اس ال آر که کیفیت عکسهای دوربینهای کامپکت رو دارن و وزن و جثه اس ال آر ها رو مشکل دارم مگه اینکه به خاطر نیاز خاصی سراغشون برم مثلا اینکه زوم خیلی بالا برام ارجهیت داشته باشه .
    دوربینهایی که از سنسورهای کوچیکی استفاده می کنن مثل دوربینهای کامپکت و شبه اس ال آر تفاوت چندانی در کیفیت عکسهاشون دیده نمی شه ماکزیمم 5-10 در صد با توجه به امکاناتی ازش بهره می برن . به نظر کارشناسهای عکاسی بهترین رزلوشن برای این ساز سنسور 6 مگا پیکسله و افزایش مگاپیکسل که خواست بازاره موجب کاهش کیفیت عکسها میشه. اینو توضیح بدم که منظورم این نیست که دوربینهای 4 یا 5 سال پیش که رزلوشن پایینی داشن کیفیت عکس بهتری دارن منظورم اینه اگر دوربینهای جدید رو با تکنولوژی روز و رزلوشن پایین تری می ساختن کیفیت عکسهای بهتری داشتن. جالبه که مثلا کانن رزلوشن سری دوربینهایg و s رو با اینکه از سنسور باز به نسبت بزرگتری از سری SX بهره می بره از 10 مگ بالا تر نبرده.

2. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vvc

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزيز من مدتي هست كه دنبال يه دوربين ديجيتال هستم....در نت با تحقيقاتي كه انجام دادم و با هزينه اي كه مي خواهم پرداخت كنم به دوربين كانن مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رسيدم......رزولوشن 12مگاپیکسل زوم اپتیک 12x مانیتور 3 اینچ...البته من از نزديك خود دوربين رو نديدم فقط در اين سايت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    كه معرفي كرده بود ديدم.....قيمتش رو هم با گارانتی 215000 هزار تومان نوشته....در ضمن من دوربين را واسه عكس هاي خانوادگي و معمولي مي خوام و در كل حرفه اي نيستم و دوربيني هم مي خواهم كه نسبت به قيمتش به روز هم باشه....دوستان اگر من رو هم در مورد اين دوربين و هم راهنمايي براي مدل هاي ديگر بگويند ممنون ميشوم.......
    SX130 در حد قیمتش دوربینه خوبیه
    با سلام
    نظرتون در مورد خرید Fujifilm FinePix S2800HD یا SX210 چیه؟
    کدومشون بهترن؟کیفیت عکس بهتری دارن؟
    فوجی کار های خوبی این مدل فقط ظاهر خوبی داره من S200یا F200 یا HS10 را ترجیح میدم البته بشرطه داشتند اطلاعات عالی در مورد ادیت وگرنه خروجی کنون قابل استفاده تره
    اتفاقا Sx210 فیمبرداری بدی نداره یه مقداری نسبت به مدل قبلیش پیشرفت کرده
    این خبر دقیقا مال 15-16 ماه پیشه . من اصراری برای خرید d5000 ندارم . اما با توجه به قیمت و توانایی انتخاب عالی هست . در ضمن لنزهای نیکون نسبت به هم رده های خودش در کنون هم قیمت مناسب تری دارند و هم کیفیت بهتر.
    گرچه حکم کلی دادن کار خوبی نیست و کلس استثنا توش پیدا میشه اما در سری walkaround های ارزان قیمت لنز های نیکور کیفیت عالی دارند و در این زمینه کیفیتش از رقبای کنونی هم قیمت بهترند
    تایید میشه

4. 3 کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ولی فکر نمیکنم ارتباط علمی دقیقی باشه یا من نمیدونم
    اگر 50MM =1X پس 30X=1500MM!!
    50mm تقریبا (با تاکید بر تقریب)میشه اندازه یک به یک به نسبت دید چشم انسان

اما در مورد یک لنز زوم اپتیکی جوره دیگه ای محاسبه میشه
    زوم=حداکثر فوکال لنت به حداقل فوکال لنت
    Optical zoom = maximum focal lenght / minimum focal length
    کد:
    در مورد لنز ثابت نمیشه برابر را مطرح کرد اما از باب اینکه بدانیم اونچه که با چشم دیده میشه تقریبا برابر با عکسیه که با لنز 50 میلیمتری گرفته میشه شاید یه چشم انداز مفید برای درک بیشتر تاثیر زوم اپتیکال لنزها باشه .اینجا را ببینید:

کد:

کد:

ببخشید اینقدر دیر جواب دادم الان اون پست رو دیدم
    Last edited by sastwhc; 23-01-2011 at 09:31.

6. 2 کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ab2reza1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض دوربين عكاسي و فيلم برداري

سلام خدمت همه دوستان و اساتيد
    من اطلاعات چنداني راجع به دوربينهاي عكاسي ندارم، خودم يه مينولتاي قديمي نيمه اتوماتيك دارم كه سالها باهاش عكس گرفتمو با عكساي خوبش لذت بردم، اما ديگه عمرشو كرده و مي خوام برم سراغ ديجيتال.
    دنبال يه دوربين با مشخصات و كابرداي زير:
    1- قيمتش ماكزيمم تا 400، 450
    2- موارد استفاده: عكس و فيلم خونوادگي و طبيعت و جاهاي ديدني. كوه و سفر زياد ميرم.(يه كوچولو هم بعضي وقتا تو طبيعت سنگنوردي)
    3- سبك باشه حتي المقدورتا جابجا كردنش واسم راحت باشه(اكثر سفرام backpack هستشو حجم و وزن وسائل برام مهمه)
    4- منتظر پيشنهاداتتون هستم
    فداتون

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من اطلاعات چنداني راجع به دوربينهاي عكاسي ندارم، خودم يه مينولتاي قديمي نيمه اتوماتيك دارم كه سالها باهاش عكس گرفتمو با عكساي خوبش لذت بردم، اما ديگه عمرشو كرده و مي خوام برم سراغ ديجيتال.
    2- موارد استفاده: عكس و فيلم خونوادگي و طبيعت و جاهاي ديدني. كوه و سفر زياد ميرم.(يه كوچولو هم بعضي وقتا تو طبيعت سنگنوردي)
    3- سبك باشه حتي المقدورتا جابجا كردنش واسم راحت باشه(اكثر سفرام backpack هستشو حجم و وزن وسائل برام مهمه)
    فداتون
    SX210(کامپکت) 340 تومن

(کامپکت)S90/95 به قیمت 490

با کمی بودجه بیشتر که اکیدا پیشنهاد می کنم
    (کامپکت)G11/12کمی قیمتش بالاتره ولی میارزه عکاسی عالی اما فیمبرداری G12 خیلی بهتره
    Sx20 (شبه SLR)کمی گرانتره عکس خوب امکان نصب فلاش خارجی
    Fz35 (شبه SLR)کمی گرانتره با فیلمبرداری بسیار خوب
    (در مورد دو پیشنهاد اخر نمونه عکس هاشون رو نگاه کن شاید مثله بعضی ها از عکس های لومیکس بیشتر خوشت بیاد!)

9. این کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

این خبر دقیقا مال 15-16 ماه پیشه . من اصراری برای خرید d5000 ندارم . اما با توجه به قیمت و توانایی انتخاب عالی هست . در ضمن لنزهای نیکون نسبت به هم رده های خودش در کنون هم قیمت مناسب تری دارند و هم کیفیت بهتر.
    یعنی 6 ماه بعد از تولید ؟؟؟ جالبه
    پس بهترین دوربین D3100 که ارزش بسیار بالای داره + یه 135-18 یا 105-18 فکر کنم بشه 950 (زیره 1 تومن )

فداتون
    سلام
    با این تفاسیر HX5 یا SX210
    بهتره از vvc عزیز بپرسید کدوم رو بهتر میدونند (ایشون با هر دو کار کردند)
    اگر از بو بخرید HX5 میشه 380 و تو بازار بالای 400 ، اون یکی هم میشه 320 تو بازار هم همین جورا میشه

11. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 6mano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    بهترین دوربین با قیمت 250، وزن بین 150 تا 300 گرم برای خانواده
    امکاناتش بالا باشه (زوم اپتیک بالا، فیلم برداری HD، حالت های زیاد عکس برداری و ...) در عین حال یرای کار باهاش برای خانواده ساده باشه، کلا قبلیت های هوشمند زیاد داشته باشه و تغییر دستی تنظیمات دوربین زیاد نیاز نباشه.
    حتما هم خرابیش کم باشه یعنی چینی نباشه

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

فداتون
    سلام
    بنظر من بین SX210 کانن یا سونی HX5 یکی رو انتخاب کنی خوبه
    البته باز هم با توجه به خواسته های شما فکر کنم HX5 با توجه به وزن کمتر و اندازه کمی کوچکتر و جای فلاش ثابت
    گزینه بهتری برای شما باشه

14. این کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    بهترین دوربین با قیمت 250، وزن بین 150 تا 300 گرم برای خانواده
    امکاناتش بالا باشه (زوم اپتیک بالا، فیلم برداری HD، حالت های زیاد عکس برداری و ...) در عین حال یرای کار باهاش برای خانواده ساده باشه، کلا قبلیت های هوشمند زیاد داشته باشه و تغییر دستی تنظیمات دوربین زیاد نیاز نباشه.
    حتما هم خرابیش کم باشه یعنی چینی نباشه
    سلام
    دوربین SX130 تولید 2010 جدید و کامل
    فکر کنم 230 باشه ، با یه کارانتی معمولی بخر ((کارانتی اصلی نداریم))
    هر چیزی تو دنیا چینیه مگر خلافش ثابت بشه

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

دوست عزیز VVC من میخوام واسه خونه خواهرم یه دوربین بین 300-400 بگیرم
    بین همین SX210 خودم با Sony HX5 موندم
    شما که جفتش رو داری میتونی یه مقایسه کامل بین این 2 تا دوربین انجام بدی ؟
    مثلا نقاط ضعفو قوت هرکدومشون رو در مقابل هم بگین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •