دوست عزیز این دو دوربین توی کلاسهای متفاوتی قرار دارن S2800 یه دوربین شبه اس ال آره ولی SX210 یه کامپکت سوپر زومه اگر زوم برا تون الویت داره خوب فوجی در الولیته من رویو خاصی از این دوربین فوجی ندیدم پس رفتم سراغ S2500/2550 که 12 مگاپیکسلیه و سایر مشخصاتش خیلی شبیه S2800 و با توجه به افزایش رزولوشن در S2800 من تصور نمی کنم کیفیت عکساش بهتر از S2500/2550 باشه.
نکات مثبته S2500 : محدوده زوم و واید وسیعتر 504-28 و عملکرد بهتر و کیفیت عکس بهتر نسبت به مدلهای قبلی-ساخت عالی و کیفیت عکسهای خوب در شرایط نور روز
نکات منفی: کیفیت عکسها به خوبیه رقبا نیست- فلش ضعیف - کیفیت پایین فیلمبرداری HD -نویز بیش از اندازه در ایزوی بالاتر از 400 -انعکاس نور در ال سی دی و چشمی کوچک -
نکات مثبت SX210 : عکسهای خوب در روشنایی نور روز - زوم 14 برابر در یک بدنه ی کامپکت- عملکرد خوب نویز در ایزوهای بالا نسبت به دوربینهای همرده- ساخت خوب
نکات منفی: سرعت نسبتا پایین- محل قرار گیری فلش که موقع عکاسی و در دست کمی آزار دهنده است و همچنین فلش همیشه بالا می پره حتی جایی که بهش نیاز نیست کیفیت عکسهای داخل اتاق به خوبی دوربینهای دیگه ی کانن نیست.
به هر حال انتخاب با شماست من به طور کلی با دوربینهای شبه اس ال آر که کیفیت عکسهای دوربینهای کامپکت رو دارن و وزن و جثه اس ال آر ها رو مشکل دارم مگه اینکه به خاطر نیاز خاصی سراغشون برم مثلا اینکه زوم خیلی بالا برام ارجهیت داشته باشه .
دوربینهایی که از سنسورهای کوچیکی استفاده می کنن مثل دوربینهای کامپکت و شبه اس ال آر تفاوت چندانی در کیفیت عکسهاشون دیده نمی شه ماکزیمم 5-10 در صد با توجه به امکاناتی ازش بهره می برن . به نظر کارشناسهای عکاسی بهترین رزلوشن برای این ساز سنسور 6 مگا پیکسله و افزایش مگاپیکسل که خواست بازاره موجب کاهش کیفیت عکسها میشه. اینو توضیح بدم که منظورم این نیست که دوربینهای 4 یا 5 سال پیش که رزلوشن پایینی داشن کیفیت عکس بهتری دارن منظورم اینه اگر دوربینهای جدید رو با تکنولوژی روز و رزلوشن پایین تری می ساختن کیفیت عکسهای بهتری داشتن. جالبه که مثلا کانن رزلوشن سری دوربینهایg و s رو با اینکه از سنسور باز به نسبت بزرگتری از سری SX بهره می بره از 10 مگ بالا تر نبرده.