تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 789 از 2014 اولاول ... 28968973977978578678778878979079179279379983988912891789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,881 به 7,890 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اخبار كوتاه از پرسپوليس تهران/
    ورود تماشاگران به ورزشگاه با كارت هوشمند
    خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه پرسپوليس طي درخواستي از مسئولان فرهنگي فدراسيون فوتبال، خواهان فراهم شدن شرايط ورود تماشاگران به ورزشگاه‌ها با كارت هوشمند شدند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، اين درخواست در راستاي ايجاد نظم و رفع مشكلات اخير مطرح شده است.
    در اين خصوص جلسه اي بين مسئولين فرهنگي باشگاه پرسپوليس و فدراسيون فوتبال برگزار شده است.

* ديكارمو يك هفته از قطبي فرصت خواست
    مهاجم برزيلي تيم فوتبال پرسپوليس براي ارائه عملكرد مثبت در ديدارهاي آينده اين تيم يك هفته از سرمربي تيم مهلت خواست.
    دي كارمو در ديدارهاي اخير عملكرد ضعيفي ارائه كرد و مورد انتقاد كارشناسان قرار گرفت.

* ارتباط مسئولان پرسپوليس و هواداران با پيامك
    مسولان باشگاه پرسپوليس قصد دارند در اقدامي جالب توجه از طريق پيامك با هواداران باشگاه ارتباط برقرار كرده و پاسخگوي سوالات آنها باشند.
    قرار است اين طرح در جلسه آتي هيئت مديره پرسپوليس مطرح شود.

* برتري اميدهاي پرسپوليس مقابل ايرانخودرو
    تيم فوتبال اميد پرسپوليس تهران با سرمربيگري رضا عابديان امروز بعد از ظهر در ديداري تدركاتي در زمين درفشي فر، با نتيجه 3 بر يك تيم فوتبال ايران خودرو از ليگ دو را شكست داد.
    در پايان اين بازي مسئولان باشگاه پرسپوليس از بازيكنان اميد خود تقدير كردند.

آخر فروم باز فاطـمه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

پتروويچ: اميدوارم باقري و كريمي را در تيم ملي ايران ببينمهافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: باتوجه به آمادگي بالا و دوستي من با كريمي و باقري، اميدوارم آنها را در تيم ملي ايران ببينم.
    ايوان پتروويچ اظهار داشت: ‌با توجه به تكنيك بالا و قدرت بدني مناسب، دوست دارم هرچه سريع‌تر علي كريمي و كريم باقري را در تيم ملي ايران ببينم. آنها بازيكنان بزرگي هستند و يكي از بهترين دوستان من در پرسپوليس.
    وي درباره وضعيت خود خاطر نشان ساخت: پس از رفع سرماخوردگي، در شرايط خوبي به سر مي برم. مشكلي براي حضور در زمين، حتي براي 90 دقيقه ندارم. با ابومسلم به اهواز سفر كرده‌ و مي‌دانم گرماي آنجا براي هر تيمي دردسرساز است. تيم‌هاي خوزستاني تيم‌هاي با تكنيك و فوتبال بلد هستند.
    وي افزود: ديگر دوست نداريم ببازيم و مطمئن باشيد براي رسيدن به هدف خود حتما با كمك كادر فني، فقط به فكر پيروزي مقابل فولاد خوزستان خواهيم بود. شرايط فولاد زياد مناسب نيست. مي‌توانيم با برد مقابل آنها، دوباره براي رسيدن به صدر عمل كنيم

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

قطبى همچنان به دنبال تركيب ايده آل ...خط دفاع روى نيمكت
    قرار بود پرسپوليس در مشهد برنده باشد. به همين خاطر هم بود كه افشين قطبى تيمش را با تغييراتى گسترده به ديدار با ابومسلم فرستاد. او قبل از آن هم گفته بود كه وقت نيمكت نشينى بعضى بازيكنانش رسيده و در واقع مى خواست با اين تغييرات، ضعف هاى پرسپوليس را ترميم كند. با توجه به مشكلات دفاعى تيم، طبيعى بود كه بيشترين تغيير را در همين منطقه - خط دفاعى - شاهد باشيم. اما هيچ چيز آنگونه كه سرمربى مى خواست، پيش نرفت. تغييرات، همه نتيجه عكس داد تا حتى تفكراتى كه قطبى براى آينده در سر داشت، به هم بريزد. قطبى حالا روزهاى مشابهى را پيش رو دارد و بايد دوباره دست به تغيير بزند. آن هم درست در حالى كه نتيجه بد تغييرات قبلى، او را در يك برزخ فكرى اسير كرده و قطبى چاره اى ندارد جز اينكه برود به دنبال راه هاى تازه براى تغييراتى بهتر. البته او قصد ندارد تركيب پرسپوليس را به حالت اوليه اش برگرداند. در عوض ترجيح مى دهد كه تفكراتى تازه تر را براى رويارويى با فولاد به پرسپوليس تزريق كند و اميدوار است كه اين بار دستپخت اش همان نتيجه اى را داشته باشد كه او مى خواهد.
    واعظى اصلا دلش نمى خواهد جايگاه خود در تركيب اصلى پرسپوليس را ساده از دست بدهد اما انگار اين بار هم شانس خيلى با او يار نيست. او در يك هفته گذشته حتى يك جلسه هم تمرين نكرده و در واقع آسيب ديدگى و دردگردن، اين اجازه را به او نداده. شايد اين مسأله حتى شانس حضور در ديدار برابر فولاد را هم به او ندهد. البته همه چيز به نتيجه MRI او بستگى دارد و چه بسا مثل هفته گذشته، واعظى در فاصله تنها چند روز مانده تا بازى بهبود پيدا كند و باز هم او را درون دروازه پرسپوليس ببينيم. اگر چه صحبت هاى اين چند روزه قطبى با عليرضا حقيقى و تمرينات ويژه عابدزاده با او، شانس حضور اين دروازه بان جوان در ديدار برابر فولاد را دوچندان مى كند. بيشترين تغيير، اين بار هم مال خط دفاعى است. جايى كه پاشنه آشيل پرسپوليس در مشهد بود و قطبى نمى خواهد بار ديگر به اشتباهات عجيب و غريب مدافعانش ببازد. در بازى با ابومسلم سپهر حيدرى مثل هميشه يكى از مدافعان ميانى پرسپوليس بود و اين بار مجتبى شيرى در كنار او بازى مى كرد. اما كندى آنها بيش از توانايى هايشان به چشم آمد تا دروازه پرسپوليس ۴ مرتبه باز شود. حالا افشين قطبى مى خواهد يك جابه جايى را صورت بدهد و آن اينكه فرانك آتسوى جانشين سپهر شود و نبى ا... باقرى ها به جاى مجتبى شيرى به ميدان برود. البته اين احتمال هم وجود دارد كه سپهر به واسطه تجربه اش، همچنان در خط دفاعى و در كنار باقرى ها بماند. جناحين خط دفاعى هم از اين تغييرات در امان نخواهند بود. مسعود زارعى احتمالا مدافع راست پرسپوليس در بازى با فولاد خواهد بود و عليرضا محمد با تغيير جناح، به سمت چپ منتقل خواهد شد و اين يعنى نيمكت نشينى مجتبى شيرى. شايد اين بار تغييرات و تركيب ۴ نفره زارعى، آتسوى، باقرى ها، محمد، قطبى و پرسپوليس را به آرزويشان برساند.

سيدمحمد علوى بدون شك، بى هيچ حرفى از تركيب پرسپوليس حذف خواهد شد. عملكرد بسيار ضعيف او در ديدار برابر ابومسلم جاى هيچ دفاعى را باقى نگذاشت و او حداقل در بازى با فولاد جايى در پرسپوليس نخواهد داشت. در عوض، پژمان نورى كه در بازى هفته قبل برابر ابومسلم، مثل تمام فصل گذشته نقش مدافع چپ را ايفا كرده بود، به پست اصلى اش برمى گردد و به عنوان يكى از دو هافبك دفاعى، جايگزين سيدمحمد علوى خواهد شد كه در كنار بادامكي خط هافبك تيم را تشكيل خواهد داد.
    در سيستم ۱-3-2-4 قطبى، ترافيك عجيبى در منطقه پشت مهاجمان به چشم مى خورد. يعنى جايى كه كريمى، باقرى، نيكبخت، پتروويچ، منصورى و بادامكى بازى مى كنند و شايد قطبى مجبور است براى گزينش بهترين ها و چيدمان بهتر، بعد از خط دفاعى، تمركز دوچندانى روى اين منطقه داشته باشد. عليرضا نيكبخت، على كريمى و محمد منصورى سه بازيكنى هستند كه مقابل ابومسلم در غياب باقرى مصدوم، پشت سر تك مهاجم براى پرسپوليس به ميدان رفتند. از اين تركيب سه نفره، نيكبخت به خاطر سرماخوردگى و ضعف جسمانى، اتوماتيك وار كنار مى رود تا ايوان پتروويچ پرانرژى جاى او را بگيرد و بعد از دو هفته به تركيب ثابت پرسپوليس بازگردد. كريم باقرى اين هفته هم نيست و مثل بازى قبلى على كريمى در نقطه ميانى اين منطقه و درست پشت سر ابراهيم توره بازى خواهد كرد. محمد منصورى هم به واسطه عملكرد بسيار خوبش در تمرينات اين هفته در پست خودش- جناح چپ- باقى مى ماند و البته شايد او بسته به اتفاقات احتمالى بازى، براى دقايقى جاى خود را به حسين بادامكى- كه بعد از دو سه ماه دورى، تازه به شرايط بازى رسيده- بدهد. البته شايد!
    ابراهيم توره آسوده خاطر است و مى داند كه جايش در نوك خط حمله پرسپوليس دست نخورده مى ماند. حتى اگر قبل از بازى با فولاد، فقط سه روز تمرين كرده باشد! البته حضور پائولو دى كارمو تا حدودى او را نگران كرده بود اما مهاجم برزيلى آنقدر ضعيف ظاهر شد كه حالا توره خودش هم مى داند هيچ بازيكنى به طور جدى براى حضور در پست مهاجم نوك، با او رقابت نمى كند. البته توانايى هاى على كريمى در گلزنى را نمى شود ناديده گرفت اما افشين قطبى مى داند كه بهترين پست براى شماره ۸ محبوب، قرار گرفتن پشت سر تك مهاجم است تا هم از دروازه حريف دور نماند و هم اينكه درموقعيت سازى، توره سنگالى را يارى كند. به همين خاطر هم هست كه سرمربى پرسپوليس قصد دارد در ديدار برابر فولاد هم ابراهيم توره فرصت طلب را به عنوان مهاجم نوك به بازى بگيرد و پشت سر او، على كريمى، ايوان پتروويچ و محمد منصورى را قرار دهد

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

وقايع نگارى يك اتفاق پس از دو سال و اندى... بهت و سكوت در هتل ديترمه
    payam yonesipour : اين يك خاطره نگارى كوتاه است از اتفاقاتى كه تابستان سال ۸۵ در اردوگاه پرسپوليس در اتريش رخ داد. جرقه اين نگارش را جواد كاظميان با آخرين مصاحبه اش زد. پسرى كه بلافاصله پس از بازگشت به تهران و در فرودگاه مهرآباد با سرخپوشان وداع كرد!

لابى هتل «ديترمه» مثل شب هاى ديگر خلوت و ساكت بود. كريم باقرى گوشه اى تنها روى مبل راحتى مجلل لابى نشسته و صفحات روزنامه آلمانى زبان چاپ اتريش را ورق مى زد. چند متر دورتر، صدايى اين سكوت را مى شكست. آرى هان با كمك خشايار محسنى با حميد استيلى حرف مى زد و تئودوريونگ و محسن اسكندرى هم فقط ناظر اين گفت و گو بودند. حميد استيلى كه قبل از پرواز در فرودگاه مهرآباد گفته بود مطمئناً در اتريش و اردوى ۱۲ روزه كنار كوه هاى آلپ با يك سورپرايز از سوى سرمربى هلندى روبه رو خواهد شد آرام آرام داشت با هديه عجيب هان روبه رو مى شد. آرى هان يك درخواست غير قابل تصور را ارائه مى كرد و با همان كاريزماى دست نيافتنى و خارق العاده اش، سعى مى كرد خود را محق نشان دهد: «گفتم كه! من حرفم را دو بار تكرار نمى كنم. اين تيم ناقص است. ما حتى يك سر زن هم نداريم. يك مهاجم بلندقد كه جلوى تيم روى هوا باشد. ديگر مهره خارجى هم نمى خواهم. پس همان كه گفتم... وقتى به تهران برگشتيم با على دايى قرارداد مى بنديم. برايم نظر ديگران هم مهم نيست.»
    اين جمله آرى هان آنقدر قاطع بود كه حميد استيلى را مجاب كند از موضع خودش پايين بيايد. تيم ملى در جام جهانى نتيجه نگرفته بود و چنين تصميمى از سوى سرمربى هلندى، مطمئناً با عواقبى همراه مى شد. دايى آن روزها با سرعتى اعجاب آور محبوبيت خود را از دست داده بود. شايد حتى توفان جنوب ايران را هم گناه كم دويدن دايى مقابل مكزيك مى دانستند! استيلى با اطلاع از اوضاع داخلى فوتبال ايران گفت: «اين فقط حرف من نيست. سال ها با على رفيق بودم، هنوز هم هستم. مطمئناً نمى دانى كه من صميمى ترين دوست او هستم ولى جو تيم، مديران و ورزشگاه ها عليه او شده. ما خودمان را خراب مى كنيم...»
    آرى هان هيچ جوابى نداد. حتى برنگشت صورت استيلى را نگاه كند. حميد ادامه داد:«شما از بازيكنان تيم بپرسيد. اگر آنها موافق بودند، من خودم با انصارى فرد صحبت مى كنم تا راضى شود.»
    همين آخرين جملات، آرى هان را برافروخت: «مى دانى من كى هستم اگر مى خواستم به حرف كوچكتر از خودم توجهى كنم، الان سرمربى بارسا يا تيم ملى هلند بودم. كدام احمقى از بازيكنش مى پرسد كه من دومى باشم اگر نمى توانند با دايى كار كنند، همه بروند.»
    استيلى جمله اش را تصريح كرد و يكى ديگر را به جمع خود آورد.

كريم باقرى امين ترين و مورد احترام ترين فرد حاضر در اردوى پرسپوليس براى آرى هان بود. شب قبل از همان بحث كريم همراه تمام بازيكنان نزد هان در همان گوشه لابى رفت و درخواست شنا در استخر را داد. ساعت ۲۳:30 بود و هتل فقط تا ساعت ۲۴ اجازه استفاده از استخر را به ساكنان مى داد. آرى هان گفته بود: «مگر مى شود تو چيزى بخواهى و من قبول نكنم برو و مطمئن باش تا هر زمانى كه تو تيم را برمى گردانى، استخر هتل براى شما باز خواهد ماند...»
    كريم اين چنين مورد احترام قرار مى گرفت. وقتى به جمع مربيان اضافه شد، مى دانست كه قرار است با چه خواسته اى روبه رو شود. وقتى از او پرسيده شد با حضور دايى موافقى يا نه، فقط يك كلمه جواب داد: «على رفيق من است ولى من اينجا يكى هستم مثل على! بازيكن نمى تواند براى آمدن يا رفتن بازيكن اظهار نظر كند...» البته نه اينكه هم به نعل بكوبد و هم به ميخ. آرى هان اصرار كرد و باقرى گفت: «اگر على ۶۰ ساله هم باشد از نصف مهاجمان ايران بهتر است!»
    سرمربى هلندى از كريم خواست تا سناريو او را پياده كند. اجراى نمايشى كه كاپيتان در شب بعد بايد كارگردانى اش را برعهده مى گرفت.

بازيكنان دور ميزى طويل نشسته اند كه در رأس آن كريم باقرى است. مثل هميشه زودتر از همه با ظرفى از سالاد آمد و روى صندلى اش نشست. در نزديكى آنها ميز كادر فنى قرار گرفته. آرى هان، تئودور يونگ، خشايار محسنى، حميد استيلى، محسن اسكندرى و نماينده انصارى فرد (مدير امور مالى) در اردو. وقتى همه بازيكنان دور ميز نشستند، كريم باقرى در حالى كه هنوز سرش پايين بود، حرف را آغاز كرد: «وقتى برگرديم تهران، قراره يه مهاجم درجه يك به تيم اضافه بشه. مى خوام ببينم مى تونين بگين كيه »
    سر و صدايى به پا شد. يكى مى گفت روماريو، آن يكى گفت رابى فاولر، نيكبخت خوشمزگى كرد: «من كه قبل از اين امضا كردم آقا كريم!»
    و باقرى هنوز داشت با سالادش بازى مى كرد. صداى بچه ها بلند شد: «آقا كريم خودت بگو...» و باقرى باز هم با همان خونسردى گفت:«على دايى...»

قبل از اينكه به تهران برگردند خبر در تيم پيچيد. يك بازيكن تازه وارد كه اتفاقاً از تيم سابق دايى (صبا) به پرسپوليس آمده بود، همان شب با دايى تماس مى گيرد و از واكنش بازيكنان حرف مى زند. به دايى گفته بود بچه ها قاشق و چنگال را زمين گذاشته اند و با صداى بلند فرياد مى زدند: «بزن بر سينه و بر سر!» و در همان زمان همه سينه زنى مى كردند. گفته بود در مورد پيراهن شماره ،۱۰ چه حرف هايى رد و بدل شد. گفته بود على آقا! نبودى ببينى فلانى داد مى زد و مى گفت از اين به بعد به هيچ كس جز على آقا پاس نمى دهم. حتى اگر روى نيمكت باشد هم توپ را سانتر مى كنم روى نيمكت! مى گفت همه مى زدند زير خنده... ولى انگار زمان خودشيرينى نگفته بود كريم باقرى سرش را آورده بالا و داد زده: بسه! خجالت بكشيد. احترام اش را جلوى من نگه داريد...» ولى همين دوست به ياد داشت كه بگويد دو نفر تهديد كردند اگر دايى با پرسپوليس قرارداد ببندد از تيم جدا مى شوند. به گوش او رسانده بود كه يكى از ملى پوشان پرسپوليس سر ميز شام گفته: «على دايى زمان جام جهانى آلمان در لابى هتل جلوى همه سر من داد كشيد چرا با شلوارك مى گردى مگر دايى خودش هم بازيكن تيم نبود »

باز هم كسى در لابى هتل نيست. بازيكنان خيلى زودتر از شب هاى قبل به اتاق ها رفتند. آرى هان و دستيارانش بيرون ساختمان روى صندلى هاى راحتى، روبه روى چشم انداز نشستند. آرى هان چند ثانيه اى با باقرى صحبت كرد و از كاپيتان تيمش چنين شنيد:«من باز هم فكر مى كنم شما بايد در اين مورد تصميم بگيريد!» و از تهران خبر رسيد كه محمدحسن انصارى فرد حاضر به امضاى قراردادى كه يك طرفش على دايى قرار دارد نيست اما نظر سرمربى هلندى برنگشت. او به تهران آمد، روى خواسته هايش ماند و... اخراج شد

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ماركو تا آخر هفته مى رسد

ماركو آخرين بار به پرسپوليسى ها قول داده بود كه آخر هفته گذشته به تهران بيايد اما هنوز نيامده! همين بدقولى او باعث شده مسؤولان باشگاه در اين مورد به مربى برزيلى اولتيماتوم بدهند. آنها منزل و اتومبيل مورد نظر ماركو را تهيه كرده و اعلام كرده اند كه ۵۰ هزار دلار از مبلغ پيش پرداخت قرارداد او را نيز بعد از بازگشت اش به تهران پرداخت خواهند كرد و اميدوارند كه ماركو اين بار به قولش عمل كند. مربى برزيلى هم در تماس با قطبى گفته كه تا پايان همين هفته خود را به تهران مى رساند. مدير برنامه هاى ماركو در اين باره به ايران ورزشى مى گويد: «چند روزى است كه قصد دارد به ايران بيايد ولى در تهيه بليت دچار مشكل شده. قرار بود اگر بليت تهيه كند سه شنبه وارد تهران شود ولى ظاهرا به خاطر تعطيلى يكى دو روزه در برزيل با مشكل مواجه شده كه تا حالا نيامده ولى قطعاً تا آخر هفته خودش را مى رساند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

على رغم ۱۲ گل خورده در ۹ بازى پرسپوليس صاحب بهترين خط دفاع ليگ

پرسپوليس در هفته دهم مقابل ابومسلم چهار گل دريافت كرد تا سيل انتقادات از خط دفاعى پرسپوليس به سوى اين تيم سرازير شود اما جالب است كه بدانيد با وجود همه انتقادات، پرسپوليس هنوز بهترين خط دفاعى ليگ را دارد.با احتساب اين چهار گل پرسپوليس همچنان در هشت دوره ليگ برتر داراى بهترين خط دفاعى ليگ برتر است و ۲۱۸ گل خورده در كارنامه اين تيم ثبت شده البته از اين جهت استقلال هم با ۲۱۸ گل خورده با پرسپوليس برابرى مى كند.
    در ضمن سرخپوشان تهرانى با كسب ۳۵۸ امتياز به تنهايى پرامتيازترين تيم ليگ برتر محسوب مى شوند و استقلال با ۳۵۷ امتياز و پاس با ۳۳۶ امتياز در مكان هاى بعدى قرار دارند.ضمناً پرسپوليس با ۴۳ شكست در ليگ برتر كمترين باخت را در ميان همه تيم هاى ليگ برتر دارد و تيم هاى استقلال با ۴۶ شكست و پاس با ۴۷ باخت از اين حيث در رده هاى بعدى قرار دارند.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

باقرى نياز به MRI ندارد

كريم باقرى اگرچه به خاطر مصدوميت، شانسى براى حضور در ديدار برابر فولاد ندارد اما برخلاف آنچه گفته مى شود، نيازى به MRI ندارد. اين را دكتر زرينه بعد از بررسى وضعيت باقرى مى گويد و توضيح مى دهد: «اگر يك درصد هم احساس مى كرديم در اين مصدوميت پارگى هم وجود دارد از باقرى مى خواستيم MRI بگيرد. ولى بررسى ها نشان داد كه نيازى به اين كار نيست و اخبارى كه در اين باره مطرح شده صحت ندارد. البته باقرى روزى دو جلسه فيزيوتراپى مى كند و وضعيت اش بهتر شده ولى حضورش در بازى برابر فولاد خيلى كمرنگ است. چون يك روز مانده به اين بازى شرايط پا به توپ شدن را پيدا مى كند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

نيكبخت نه به فولاد مى رسد، نه به برق

عليرضا نيكبخت نه تنها شانس حضور در ديدار برابر فولاد را از دست داده بلكه در ديدار بعدى برابر برق شيراز هم نمى تواند پرسپوليس را همراهى كند. سرما خوردگى شديد نيكبخت باعث دورى او از پرسپوليس شده و دكتر زرينه درباره او توضيح مى دهد: او به شدت سرماخورده و گلويش چرك كرده. وضعيت نيكبخت به گونه اى است كه او براى بهتر شدن بايد يك هفته را كاملا استراحت و دارو مصرف كند. به همين خاطر نمى تواند مقابل فولاد بازى كند و مشخص نيست تا چند روز بعد از اين بازى به استراحت نياز دارد

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

پرسپوليس به خاطر تماشاگرانش جريمه شد

رفتار تماشاگران پرسپوليس در ديدار برابر پگاه، جريمه اى ۵۸۰ هزار تومانى را براى اين باشگاه به دنبال داشت. بنا به تصميم كميته انضباطى و به خاطر تخريب ۵۸ صندلى ورزشگاه آزادى توسط تماشاگران پرسپوليس در جريان ديدار برابر پگاه، باشگاه پرسپوليس به پرداخت مبلغ ۵۸۰ هزار تومان به عنوان جريمه محكوم شد.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

خيرخواه: فرصت مى خواهم

با موافقت حسين هدايتى شرايط براى حضور مهاجم نيمكت نشين پرسپوليس در استيل آذين فراهم شده بود اما مخالفت سرمربى اجازه نداد خيرخواه به اين تيم دسته اولى بپيوندد.فرهاد خيرخواه در گفت وگويى كوتاه در اين باره مى گويد: «استيل آذين خواهان به خدمت گرفتن من بود و صحبت هاى زيادى در اين رابطه انجام شده بود اما به دليل مخالفت سرمربى پرسپوليس حضورم در استيل آذين منتفى شد. به هرحال پس از اين موضوع، تمام تلاشم را انجام خواهم داد تا براى پرسپوليس مثمرثمر واقع شوم.اميدوارم فرصت بيشترى براى حضور در تركيب تيم پيدا كنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •