تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 789 از 1219 اولاول ... 289689739779785786787788789790791792793799839889 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,881 به 7,890 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

دوستان اگه كسي جوابه سواله مارو ميدونه يه كلمه بگه امكان داره يا نه؟؟؟
    آري يا خير
    من الان كلي فايل واسه دانلود دارم كه بخاطره مشكل pc نميتونم اينكارو كنم و كلافه ام!!!
    مشكله من اينه كه وقتي آدرسه لينكي واسه دانلود از طريقه pc جستجو ميكنم و ميخوام با ps3 دانلود كنم ميشه يا نه؟؟؟از طريقه كنسول هم نميشه جستجو كرد چون اون لينك رو از يه سايته فارسي گرفتم!!!حالا انتقاله اين لينك به كنسول و دانلود كردن امكان داره يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    البته من آدرسو تك تك حروفشو تو گوگل از طريقه كنسول تايپ كردم اما ارور داد چون آدرسه لينك بايد تو برنامه اي شبيه internet explorer كپي شه تا جواب بده كه فكر كنم اينو همه ميدونن!!!
    حالا چرا با كنسول ميخوام دانلود كنم براي اينكه pc الان مشكل داره و امكان دانلود با دي اس ال ندارم!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اگه كسي جوابه سواله مارو ميدونه يه كلمه بگه امكان داره يا نه؟؟؟
    آري يا خير
    من الان كلي فايل واسه دانلود دارم كه بخاطره مشكل pc نميتونم اينكارو كنم و كلافه ام!!!
    مشكله من اينه كه وقتي آدرسه لينكي واسه دانلود از طريقه pc جستجو ميكنم و ميخوام با ps3 دانلود كنم ميشه يا نه؟؟؟از طريقه كنسول هم نميشه جستجو كرد چون اون لينك رو از يه سايته فارسي گرفتم!!!حالا انتقاله اين لينك به كنسول و دانلود كردن امكان داره يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    البته من آدرسو تك تك حروفشو تو گوگل از طريقه كنسول تايپ كردم اما ارور داد چون آدرسه لينك بايد تو برنامه اي شبيه internet explorer كپي شه تا جواب بده كه فكر كنم اينو همه ميدونن!!!
    حالا چرا با كنسول ميخوام دانلود كنم براي اينكه pc الان مشكل داره و امكان دانلود با دي اس ال ندارم!!!!!!

نیسی من که نمی فهمم مشکلت چیه اگه با کامپیوتر وصلی دانلود کن دیگه بی خیال ps3 هم شو ؟

اسم ارورو بگو ببینم چیه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

[QUOTE=hamed-akbarie;6193623]البته میلاد جان شاید سونی از محصول جدیدش رونمایی کنه ولی فکر نمی کنم ارائه کنه چون سونی تازه

کنسولش -- شده و این فروش کنسولشو بیشتر کرده هر چند که سونی ناراضیه ولی حرفاشونو باور نکن .

راستی یه چیزی هم من بگم من شنیدم ps4 سه بعدی یعنی یه عینک 3d میزنی و فضایی بازی می کنی یعنی

یک عینک بدون هیچ دستگاهی حتی تلویزیون

محمد جان من دیدم بازی smack down هم نوشتی می خواستم بگم که مشکل هنگ کردن بازی رو هل کردی یا

نه یعنی پچ جدیدو پیدا کردی آخه من هنوز مشکلم هل نشده!!

__________________________________________________ ________________________

راستش این تاریخ ها یه روند خاصی داره البته یه خوردم حدسی شما ها هم حدس بزنید چی میشه [/
    QUOTE]
    به نظر من سه بعدي واقعي يعني بدونه عينك!!!
    2 سال پيش شنيدم كه تلويزوني اومده كه بدون عينك سه بعدي نشون ميده و خصوصيته مهمش اينه كه هر كس از هر زاويه اي نگاه كنه ميتونه سه بعدي ببينه!!!اون موقع ققيمتش 19 هزار دلار بود فكر كنم ديده باشي همون كه عكسه يه هليكوپتره زرد از صفحه زده بيرون!!!
    خيلي دوست دارم اين تكنولوژي رو تجربه كنم

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

حالا چرا انقدر عجله داری . وایسا کامپیوترت درست شد بعد دانلود کن . بعدشم مگه تو الان با pc به اینترنت وصل

نیسی من که نمی فهمم مشکلت چیه اگه با کامپیوتر وصلی دانلود کن دیگه بی خیال ps3 هم شو ؟

اسم ارورو بگو ببینم چیه ؟
    بي خيال شدم مثله اينكه نميشه!!!
    خب مشكله من اينه كه كامپيوترم مادربوردش سوخته و همچنين سي پي يوو!!!الانم كه دارم ميام نت با كامپوتره كه قبلا داشتم و غير قابل مصرف بود!!!
    هزينه درست كردن اون سيستم هم بالاست و يه جورايي فعلا شك دارم كه چيكارش كنم تعمير يا فروش!!!
    قبلا هم با لپ تاپه برادرم دانلود ميكردم متاسفانه اون هم از دستش افتاد و با اينكه حدوده يك و نيم پول داده بود 100 تومن فروختش!!!اين بود ماجراي اينكه چرا با كنسول ميخوام دانلود كنم!!!بگذريم
    البته تو همين مدت كلي فايل از طريقه همين ps3 دانلود كردم و يه فيلمه قديمي كه واقعا دنبالش بودم!!!و چند تا كارتون و------به هر حال كنسول هم تا الان معرفت داشته به جز يه مواردي شايدم من توقعم بالاست ازش!!!
    كلا ps3 كه مشكلي نداره فقط نميتونه با فارسي كنار بياد---
    راستش اين خراب شدنا و شكستنا ديگه عادت شده!!!چون قبلا هم يه بازي ps3 شكست!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

محمد جان من دیدم بازی smack down هم نوشتی می خواستم بگم که مشکل هنگ کردن بازی رو هل کردی یا

نه یعنی پچ جدیدو پیدا کردی آخه من هنوز مشکلم هل نشده!!
    والا از اون موفعی که اون پچ رو ریختم یه بار داداشم مرحله ای رفت وسطاش هنگ کرد از اون موقع به بعد هر موقع دو نفره بازی میکنیم تا حالا گیر نکرده

---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:19 AM ----------

بچه ها بازی THE DARKNESS رو ریختم اما ایراد داره.
    اولا توی فایل هاش Eboot.Bin نداره!هر چقدرم گشتم پیدا نکردم مگه میشه بازیی Eboot نداشته باشه؟حجمش هم 2 و نیم گیگ هست و موقع شروع بازی هم ارر میده و وارد بازی نمیشه
    چیکار کنم؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به تمام دوستان گل

این بازی need for speed hot pursuit وقتی اجرا میکنم میگه باید به نت وصل باشی . PS3 کپی خور رو که نميشه به نت وصل كرد.
    این بازی رو چطوری اجرا ميشه ؟؟؟ patch ميخواد ؟؟؟
    سلام دوستان
    اينو هم جواب بدين!!!

داره خودمونی میشه airmaxwisp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران-شهریار

پيش فرض

سلام دوستان
    اينو هم جواب بدين!!!

سلام... داداش گلم یه بار دکمه ی دایره رو میزنی بعد ,وارد منوی اصلی میشی و carrier رو انتخاب میکنی.

8. این کاربر از airmaxwisp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Jocker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

دوستان دو تا سؤال داشتم:

1. من زير کنسول يک خنک کننده cool pad (که براي زير لپ‌تاپ استفاده مي‌کنند) گذاشتم؛ ميخواستم بپرسم اصلن همچين کاري درست هست يا نه؟ يعني کنسول نياز دارد که يک خنک کننده اضافه داشته باشد؟

2. براي شارژ دسته‌ها از USB کامپيوتر استفاده کنم، عيب ندارد؟

ممنون

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در هردمرد مشکلی‌ نیست

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام دوستان .
    یه بازی بود که حدود یه سال پیش همه تعریف میکردنش.اسم بازی کامل یادم نیست ولی میگفتن خیلی خوبه.
    force unleashed چیزیه که تو ذهن من باقی مونده.میخواستم بپرسم اسم کامل بازی چیه و چه جور بازی ای هست؟اگه خوبه برم بگیرمش.
    بازی l.a noire چه طوره؟ارزش داره برم بخرمش؟در ضمن من از gta متنفرم و شنیدم این بازی در سبک gta هست.
    حالا نمیشه به اینم جواب بدین .مهمه ها .
    یه سوال دیگه هم اضافه کنم:
    red dead redemption جدیدتره یا red dead redemption undead nigtmare
    چون میخواستم بخرم نفهمیدم کدومشو بخرم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •