به نظر من ایرانسل با این کارش خیلی اشتباه کرد
وقتی این طرح ها رو برداره که دیگه فرقی با اپراتور اول نداره... پس همه دوباره میرن سراغ همون موبایل های دولتی و دوباره روز از نو و روزی از نو
به نظر من ایرانسل با این کارش خیلی اشتباه کرد
وقتی این طرح ها رو برداره که دیگه فرقی با اپراتور اول نداره... پس همه دوباره میرن سراغ همون موبایل های دولتی و دوباره روز از نو و روزی از نو
من پین کد سیم کارت رو اشتباه زدم
حالا می نویسه سیم کارت قفل شده!!!
چیکار کنم؟
اگه سیم کارت شما دائمی هستش با شماره 130 یا 0000 130 0935 تماس بگیرید و اگه سیم کارت اعتباری هست با شماره 140 یا 0000 140 0935 تماس بگیرید. و به اپراتور ایرانسل مشکل خودتونو بگید البته اگه وصل بشه و جواب بدن معمولا که تا 10000 دقیقه طول میکشه تا وصل کنه... بازم سعی کنید.!!
آخر شب حدودای ساعت 2 یا 3 بامداد زنگ بزن راحت تر وصل میکنن به اپراتور
از یکی شنیدم که می گفت بر نمیداره ولی تو سایت خود ایرانسل چیزی ننوشته
ایرانسل خیلی اشتباه کرد که داره طرحهاشو اینجوری می کنه (نطر شخصی)
عزیزان نگفتین واسه به نام زدن سیم کارت هدیه چی کار باید کرد؟ (اگه به نام نزنی سیم کارت می سوزه؟)
Last edited by vashka_overloaded; 20-12-2007 at 22:08.
بستگی داره به نام کی می خواهی بزنی
چونکه بطور اتوماتیک به نام همون کسیه که سیم کارت اصلی ، که روش هدیه رو گرفتی ، به نامشه
پس این همه می گن بیاید ثبت نام کنید و Sms میزنن میگن آخرین مهلت ثبت نام واسه چی هست؟
Last edited by vashka_overloaded; 20-12-2007 at 22:16.
پست بالا شدیدا رد میشه
میدونی تفاوت اصلی همراه اول با ایرانسل چیه ؟
اون ماله خود ایرانه ولی یک شرکت آفریقایی ایرانسل رو راه انداخته
تواوت اصلیش اینه عزیز
در ضمن برو خدا رو شکر کن که ایرانسل اومد تا همراه اول رقابت رو شروع کنه و به فکر gprs و sms بیافته
راستی هیچ ادم عاقلی نمیاد 300-400 هزار تومن پولش رو بگذاره واسه یه سیم کارت در صورتی که یه سیم 75 تومنی همون کار رو واسش میکنه
واس سطح پایین جامعه
در هر صورت من هم همونطور که گفته بودم ایرانسل خاموش و فقط از خط همراه اول استفاده می کنم چون اصلا به صرفه نیست خیلی از کسایی هم که میشناسم این کار رو میکنن هر کسی هم که باهاش رفت و آمد دارم خط همراه اول داره همه میگفتن بریم ایرانسل بخریم باهاش حال کنیم حالا چی کار کنیم؟؟؟؟ بریم ایرانسل بخریم هزینه اضافی بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شمام بمون با ایرانسل حال کن این قدر بار شبکه سبک میشه و خلوت که همتون میتونین توش شنا کنین..![]()
اي آقا من هم خط همراه اول دارم هم ايرانسل .هر دوتاشون وقتي دست به گوشي مي زني آدم مي ترسه پول واسش بندازن.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)