با تعويض آيپي سرور به زودي اين مشكل برطرف ميشه. اخبار جديد رو از سايت AhvazGame.Com دريافت كنيد
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
با تعويض آيپي سرور به زودي اين مشكل برطرف ميشه. اخبار جديد رو از سايت AhvazGame.Com دريافت كنيد
اعزام به خدمتت مقدس سربازی
کلاش رو قول میدم ولی تق تقی رو نه
از بحث منحرف نشیم![]()
آی پی --- رو کسی داره ؟
سلام به همه ی دوستان.من قبلا آفلاین بازی کردم و الان میخوام آنلاین بازی کنم.بعد از اینکه patch رو دانلود کردم دقیقا باید چیکار کنم؟اگه میشه یه ip واسه من که آماتور هستم معرفی کنین و اگه میشه یه توضیح کوچیک هم واسش بدین.
tnx![]()
اول كانتر رو از لينك زير دانلود كن (اين جديد ترين نسخه هست و هيچ نيازي به پچ نداره )
حالا Sxe-Injected رو دانلود كن از لينكکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدش كانتر رو نصب كن ، sxe-Injected رو هم نصب كنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SXE-INJECTED رو باز كن و فايل اجرايي بازي رو كه با نام Game.exe توي پوشه كانتر هست اجرا كن ، بعدش روي دكمه اول كليك كن تا وارد سرور بازي بشي
IP : 79.175.165.135:27015
مواظب باش اگه منطقه افتادی با اسنایپ نزننت
بچه ها چند تا ای پی بدین
EDIT
بچه ها راست میگند
ادمین اهواز گیم ادم خوبی نیست
همین الان هم 1 لحظه رفتم منو کیک کرد
Last edited by golmohammadi; 22-06-2011 at 15:39.
ip یه اهواز گیم لگ داره.لطفا رسیدگی کنید
بله مشخصه چه كسي براي بازيكن ها احترام قائله ...
ما مثل پرشين گيم اطلاعات شخصي پلير هارو سرقت نمي كنيم و در سيستم اونها تغييرات انجام نمي ديم
گيم سرور ناتركس (NUTREX ) داره به ما حمله مي كنه ، به زودي آيپي رو ميبريم روي اينترانت
همه چيز به ميزان صبر شما بستگي داره ... چه كساني كه طرفدار ما هستند و چه كساني كه از پرشين و يا امثالهم (به دليل ادمين شدن) حمايت مي كنن
Last edited by AhvazGame; 22-06-2011 at 16:48.
درست نیست به دلیل اینکه سرور خودتون مطرح کنید، سرور دیگران خراب کنید
آیا میشه مبه train رو رو سرور اهواز گیم بازی کنیم؟![]()
مپاي پر طرفدار روي سرور هستند.از ماه آينده هرماه سه مپ جديد با راي كاربر ها به سرور اضافه ميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)