سازنده: Gear Box
Duke Nukem Forever
ناشر: Take-Two Interactive
سبک: اکشن اولشخص
پلتفرم: PC - Xbox360 - PS3
تاریخ انتشار: 2011 میلادی
این روزها اخبار مربوط به جدیدترین قسمت از مجموعه بازیهای دوک نوکم تبدیل به نقل مجلس سایتها و خبرگزاریهای مرتبط با بازیهای رایانهای شده است. همانطور که اکثرا مطلع هستید، این عنوان که فراز و نشیب فراوانی را به خود دیده، سرانجام به دست بازیسازی اهل رسیده است و مراحل ساخت و توسعهی خود را بطور جدی زیر نظر استودیو بازیسازی گیرباکس سپری میکند.
از طرفی مدیر عامل استودیو بازیسازی گیرباکس که تمام دوربینهای خبرگزاریها را بسمت خود دیده، هر روز با اظهارنظری جنجالی خبرساز میشود.
اخیرا رندی پیچفورد، مدیرعامل استودیو بازیسازی گیرباکس در اظهارنظری جنجالی ادعا کرده است سازندگان پیشین دوک نوکم یعنی استودیو بازیسازی 3D Realms در راه ساخت این بازی قریب به 20 تا 30 میلیون دلار ضرر متحمل شدهاند.
پیچفورد در مصاحبهای اختصاصی با سرویس خبری سیویجی در جریان همایشی ویژهای که در شهر لندن برگزار شده بود تاکید کرد بخش اعظمی از این هزینهها مستقیما از جیب شخص جورج بروسرد، طراح، بازیساز و مدیرعامل استودیو بازیسازی 3D Realms هزینه شده است.
پیچفورد در این خصوص اذعان داشت: "در ماه مه سال 2009 میلادی خبر بسیار بدی منتشر شد. شما تمام داستان را شنیدهاید. استودیو بازیسازی 3D Realms تعطیل شد و دوک نوکم مرد. اوضاع واقعا ناراحت کننده بود. تعداد بسیار زادی از دوستانم کار خود را از دست دادند."
وی در ادامه سخنانش گفت: "من با جورج صحبت کردم و او به من گفت رندی این بدترین روز در تمام طول عمرم بوده، اما از صدایش میشد تشخیص داد اوضاع بدتر از این حرفهاست. این حاصل دوازده سال از عمر وی بود... تصورش را بکنید در مدت دوازده سال گذشته چه چیزهایی به دست آوردهاید. استودیو بازیسازی گیرباکس طی دوازده سال گذشته، پانزده بازی ساخته است."
مدیرعامل استودیو بازیسازی گیرباکس در ادامه اظهاراتش گفت: "جورج در حال حاضر مرد فقیری نیست اما شخصا خبر دارم 20 تا 30 میلیون دلار از دارایی شخصی خود را بر روی پروژهی ساخت و توسعهی دوک نوکم فور اور صرف کرده است. من اهمیتی نمیدهم که شما چه کسی هستید... این مبلغ واقعا زیاد است. او تا مرز دیوانگی خود را متعهد به دوک نوکم میدانست و حال دوک نوکم مرده است."
پیچفورد تاکید کرد: "او ترجیح میداد تمام بازی را بسوزاند تا نسخهای بد از دوک نوکم در اختیار بازیکنندهها قرار بگیرد." پیچفورد ماه گذشته به سرویس خبری ویجی247 گفت جورج بروسرد همچنان مشغول فعالیت بر روی پروژهی دوک نوکم فور اور است و هماکنون با استودیو بازیسازی گیرباکس همکاری میکند.
دوک نوکم فور اور سال آینده برای پلتفرمهای رایانههای شخصی، ایکسباکس360 و پلیاستیشن3 منتشر خواهد شد.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید