نه قبلی رو میشه تمدید کرد
و نه میشه تغییر سرویس داد!
با توجه به قوانین تغییر سرویس شما نمی توانید درخواستی برای تغییر سرویس ارسال فرمایید.
نه قبلی رو میشه تمدید کرد
و نه میشه تغییر سرویس داد!
با توجه به قوانین تغییر سرویس شما نمی توانید درخواستی برای تغییر سرویس ارسال فرمایید.
من امروز درخواست جمع آوری شاتل(آرت 5 )رو خواهم داد و کوچ می کنم به های وب سرویس زیر
زنگ زدم های وب گفتن هزینه راه اندازیش 5 تومن هست فقط بدیش اینه که می گفت 3 تا 5 روز طول می کشه شاتل جمع آوری کنه و 3 تا 5 روز هم طول می کشه های وب راه اندازی کنه
![]()
من فردا از های وب جمع می کنم میرم دیده بان ......
من فقط از این می ترسم که امروز درخواست جمع آوری بدم برم های وب و بعد یکی دو روز دیگه شاتل قیمت ها رو معتدل کنه یا مثل های وب بین الملل و داخلی رو نصف نصف حساب کنه
شاتل که فعلا سرویس های جدید رو تو سایت آپدیت نکرده و فقط قیمت خرید گیگ اضافه رو بروزرسانی کرده و بسته شاتل لند رو هم فعلا حذف کرده. بعدش برا من امروز آخرین پیش فاکتور سرویس رو این شکلی عوض کرده. یعنی چی من که نفهمیدم؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
این کجاش خوبه اصلا حجم منصفانه هیچکدوم از شرکت ها خوب نیست مثلا این حجمی که واسه 4 مگ های وب زده باید برای 512 باشه نه 4 مگ یا 120 گیگ برای 16 مگ با قیمت 80 تومان که با مالیات به 88 تا 90 می رسه اصلا خوب نیست. متاسفانه بعضی رفتن تو اینستا وزیر یه جوری گفتن انگار فقط حجم منصفانه ای که شاتل میده بده و برای بقیه جاها از جمله های وب خیلی خوبه در صورتی که ما به حجم همه شرکت ها اعتراض داربم و هیچکدوم رو منصفانه نمی دونیم.
آقا من یه سوال داشتم
وزیر گفته بود دیگه چیزی به اسمه ضریب اشتراک 1 به 8 وجود نداره
یعنی مثلا من اگه سرویس 16 مگ های وب بگیرم اگه خطم بکشه باید بهم 16 مگ بده...!!!
الان داخل سایت های وب زده سرویس های غیر حجمی ضریب اشتراک 1 به 8 صورت میگیره
چه مدلیه؟!!![]()
آره متاسفانه قیمتها بالا هست قبلا با طرحهای جشنواره اینترنت یکساله میگرفیتم با سرعت 16 مگ و دانلود شبانه و کلی ترافیک و ... ماهی زیر 10 هزارتومن برامون خرج بر میداشت اما با این تعرفه های جدید چند برابر هزینه داره وزیر گفته بود این اینترنت منصفانه ارزانتر و به نفع کاربران خواهد بود اما در عمل فقط به نفع خودش و شرکتها و ضرر کاربران در اومد
خبر رو بخون نوشته بسته های خریداری شده از قبل یعنی بسته تموم شد دیگه تمومه بسته شاتلند رو حذف کردن
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)