برا بعضیا خوبه برا بعضیا نه.مثلا برا یکی رو 20مگ میبندن اما به یکی دیگه حتی حق خودشم نمیدن.عدالت تو کارشون معنا نداره. ماناماد اگه بخواد بهتون خوب بده از بقیه بهتر میشه
برا بعضیا خوبه برا بعضیا نه.مثلا برا یکی رو 20مگ میبندن اما به یکی دیگه حتی حق خودشم نمیدن.عدالت تو کارشون معنا نداره. ماناماد اگه بخواد بهتون خوب بده از بقیه بهتر میشه
انگار چاره ای جز اعتراف ندارم .من همه چیز رو میگم دیگه هر کی خواست باور کنه هر کی نخواست باور نکنه.
چند ماه پیش به دلیل کم بودن سرعت اپراتور چند بار داون استریمم رو زیاد کرد تا 20 مگ رو دیدم اما بعد از اون دیگه لینک ثابت نمیشد نگو به خاطر این بوده که روی مقدار زیادی گذاشته بودنش بعد برای اینکه لینک بگیره گذاشت روی اتوماتیک بعد دیدم اپ استریم و داون استریمم مقدار عجیبی شده و خلاصه تا الان روی همون بود دیروز با تغییر مدولاسیون در مودم ناگهان متوجه شدم که داون تا 100 مگ هم میره و خلاصه ااین فرصت رو غنیمت شمردم و تست گرفتم .اما من تصمیم دارم بگم داون استریمم رو تغییر بدن به چند دلیل :
اینکه این مقدار رو مودمم برای مدت کوتاهی تحمل میکنه مثلا کمتر از 13 دقیقه و بعد دیگه تا چند ساعتی کانکت نمیشه پس قابل استفاده نیست چون استیبل نیست علاوه بر این همچین سرعتی نیاز به ترافیک بالا داره که هزینش زیاد میشه و اگر بخوام با این سرعت استفاده کنم روزی 100 گیگ باید ترافیک بخرم .از طرفی در تمام مدولاسیون ها اپ استریمم از 350 بالاتر نمیره که به خاطر همین مجبورم بگم تغییرش بدن که دیگه اون قضیه هم میپره و من میمونم و سه چهار مگ داون استریم.
اما این که چه جوری از تو اکانتینگ محدود نبودم دلیلش باگ نرم افزاری هست ظاهرا برای تعرفه من بازه و هر چقدر خطم باشه میتونم استفاده کنم مثل بعضی ها که الان تا 400 تا هم میگیرن .البته شاید توی این چند روز باز بوده دیگه نمیدونم.
خلاصه این همه قضیه بود و اینم که عکس کنسول مودم در همون لحظه های بیاد ماندنی:
![]()
اینم تست 2 مگ الان با داون استریم 2048 گیت وی اذربایجان ...خیلی شخمیه نه ؟
![]()
زنگ زدی بشون گفتی برات کمش کنن ؟؟؟؟؟
من اگه بودم باش اینترنت رو شخم میزدم![]()
نه هنوز زنگ نزدم این در حالت مدولاسیون 2048 هست نه 100 مگ ضمنا اون برای دقایقی کانکته تازه اگر کانکت بشه اونوقت چه جوری باهاش نت رو شخم میزدی ؟
یعنی با این داون استریم بازم لینک میپره ؟؟
یه مودم دیگه امتحان کن شاید لینک ثابت بشه
آخه خیلی حیفه مثل VPS میمونه![]()
روی 2048 نه ولی روی بالای 50 مگ اره بعد از 7 دقیقه میپره .روی این مدولاسیون هم هر دفعه یه چیز میده مثلا یک بار 20 مگ یه بار 40 مگ اینطور نیست که همیشه روی 80 90 مگ باشه .تازه ممکنه الان از اکانتینگ باز باشه وقتی محدود بشه دیگه داون استریم بالا فایده ای نداره .الان تصمیم دارم 512 نامحدود بگیرم حداقلش اینه که نامحدوده .اخه 2 مگ با ضریب 4 میشه 512 نه 256 .این چه عنترنتیه.مخابرات دیگه خیلی حال به هم زن شده .
Last edited by alimail3248; 11-10-2013 at 15:11.
خوش بحالت هر چی بشون بگی انجام میدن من نزدیکای 30-40 بار تا الان زنگ زدم اما هیچ فایده ای نداره حتی اپ استریمو کم نمیکنن که نویزم بالا نره چطو مگه میشه مدولاسیون رو تغییر داد؟
خطت فیبره؟تا 98مگ رو جواب میده!اما چند روز پیش که گذاشتی تا 14مگ جواب میداد
Last edited by farshad0123; 11-10-2013 at 15:14.
کی من هر چی گفتم برام انجام دادن ؟ فقط یک بار اونم مال چن ماه پیش که این بلای عجیب رو سرش اوردن .مدولاسیون از مودم تغییر میکنه منظورم همون g.lite و ... هست.البته اگر خطط از ماناماد روی حالت های خاص باشه فکر نکنم بتونی تغییر بدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)