خب داریم درست میکنیم
در حین بهبود مشکلاتی نیز بوجود می آید
خب داریم درست میکنیم
در حین بهبود مشکلاتی نیز بوجود می آید
3 هفته رفت اوضاع از قبل هم بدتر باور کنید به شدت عصبانی هستیم
بیا 2 دقیقه اومد رفت. یه متنی داشتم واسش درست میکردم که دیدم رفت....![]()
آقا این مشکلات ایجاد شده در تاریخ انقضای طرح ها هم مربوط به همین به روز شدنه ؟
من هنوز چند ماه دیگه وقت دارم برای منقضی شدن اما زده تاریخ انقضا برج 10 ! چه کنم الان ؟!
طرح یکساله سال 92 مگه میشه برج 10 منقضی بشه ؟ چند نفر از آشنایانم هم اینطوری شدند
این مشخصات مهندس رو نگاه کنید
اولا شده کاربر حرفه ای
دوما پست هاش موندم چطوری 138 تا شده هر کی ندونه فکر میکنه این اقا چه همه زجر کشیده جواب داده فوق فوقش 50 تا پست زده باشه
چی شده چی شده یعنی من الان می خوام با سر برم تو دیوار ای خدا
یعنی همینجوری ماست مالی می کنه میره این نرم افزار رو به یه جوجه مهندس تازه فارغ هم می دادن الان تبدیل به یک سیتستم عامل مثل اندروید کرده بود
بگید داریم باگ ها ی سیستم که اون چند نفری هم که دادن شب ها با سرعت 130 دانلود می کنن می بندیم
Last edited by rtmreza; 29-11-2013 at 12:51.
این کاربر واقعا مدیر عامله ؟
شما بگید دقیقا دارید چی رو درست می کنید شاید بتونیم کمک کنیم
شاید اشتباهی دارید یه چیز دیگه رو درست می کنید که گند زدین توی همه چیز !
منم دیگه دارم شک می کنم فکر کنم پسره اش هست
امثال من که تازه عضو شدیم اما کاربرها میگفتن مهندس اینجا رفت و آمد داره . روی چه حسابی میگفتن ؟!
فکر کردم براشون مشخص شده که این شخص همون مدیر عامله . یعنی فقط بخاطر نام کاربریش ؟!
متاسفانه بله خودشون هستند .
ایشون جناب آقای ملک جعفریات مدیر عامل کل استان خراسان رضوی هستند .
قضیه اومدن ایشون به فروم هم مال موقعی بود که من رفتم پیش شون و بهشون گفتم که ما اینجا تاپیکی داریم با این نام و...
ازشون خواستم بیان و مشکلات ما کاربران رو ببینند .
سپس ایشون هم اومدن.
شرمنده همه دوستان چون با این کار باعث بدتر شدن اوضاع شدم . چون هر چی راه فرار هم بود که ما بلد بودیم رو هم فهمیدند و سریع جلوش رو گرفتند .
والا نمیدونستم و اصلا توقع این رو نداشتم یک مدیرعامل همچین رفتاری داشته باشه و بیاد قول الکی بده و دل ما رو خوش بکنه و بره دیگه پشت سرش رو هم نگاه نکنه .
واقعا متاسفم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)