ببخشید کجای این جواب سؤال بالا بود ......؟؟؟؟
کراپ لیست فکر کنم یه سایت باشه ولی کاری نمی شه توش انجام داد و فقط برای دیدنه ...
آدرسش هم تو پست اول هست ...
ببخشید کجای این جواب سؤال بالا بود ......؟؟؟؟
کراپ لیست فکر کنم یه سایت باشه ولی کاری نمی شه توش انجام داد و فقط برای دیدنه ...
آدرسش هم تو پست اول هست ...
جواب اون سوال نبود،چون روی سخنم با اون شخص بود اونو نقل قول کردم!
سلام دوستان ببخشید ...
دوست عزیزمون دانوش پیچگاه توی چندین صفحه پیش گفته بود یک خانوم ایرانی توی راکستار ظاهرا کار میکنه و لینک صفحه فیس بوک ایشون رو هم داده بودند کسی این خانوم رو میشناسه یا صفحه فیس بوک ایشون رو داره یا میدونه توی چه صفحه ای از این تاپیک هست ؟ .!!!! ...
چون من نمیتونم 7878 پست رو بگردم !!!
دوستان کسی نتونست کمکم کنه ؟ ...
Last edited by a.z.p.z; 05-09-2009 at 21:30.
سلام.
یه باگ برنامه نویسی توی GTA IV پیدا کردم
شرح باگ : زمانی که شما می خواین ماشینی رو که کنار خیابون پارک شده بدزدین . باید اول شیشه ماشین شکسته بشه و بعد از باز کردن قفل در ، وارد ماشین بشین . حالا شما یک قبضه کلت کمری برداشته و به شیشه سمت راننده ماشین شلیک کنین. بعد از اون دکمه F رو بزنین . حالا بدون باز کردن قفل در وارد ماشین بشین.
ای کاش به ریزه کاری های این چنینی هم توجه می شد![]()
خوب ماشین های استیو رو هم پیدا کردم الان دیگه فقط اینفنروس (لامبورگینی) میشه انداخت توش که اونم پول زیادی نمیده البته اصلا نیازی به پول ندارم الان بیش از یک میلیون دلار دارایی دارم. تصمیم من هم انتقام بود و تنها پول قلمبه ای که بدست آوردم همون بانک زنی بود. و به سمت پول نرفتم نمی دونم چرا اینقدر زیاد شده پولم ولی مشکلش اینه که با این پولا کاری نمیشه کرد . راستی یک سوال. اون نمایشگاه ماشینی که توریسمو می فروشه چطوری میشه ماشین خرید بدون این که بخواییم Car jack کنیم از توش؟
نه نمیشه خرید ... فقط برای دزدیدن گذاشتن اونجا...
شما این سؤال رو پرسیدی برای من هم سئوال شد ... اصلاً به طور کلی ماشینی هست که ندزدیم ... ( نه در طی مراحل ... ) و بخریم و یا یه جا باشه بریم برداریم ... ( ندزدیم )...؟؟؟؟
-----------------------------
امروز صدمین پستم رو زدم ....
Last edited by tommy vercetti; 03-09-2009 at 16:13.
من الان با هندلینگ ادیتور همش ماشینا رو میگیرم ارتفاعشون رو تا خرخره میارم پایین! ای کیف میده!
این هندلینگ ادیتور چی هست؟؟من الان با هندلینگ ادیتور همش ماشینا رو میگیرم ارتفاعشون رو تا خرخره میارم پایین! ای کیف میده!
یه برنامه هست که باهاش میشه همه مشخصات ماشین رو تغیر داد،مثل:
ارتفاع-پایداری-وزن-قدرت-سفتی فنر ها و ...
دوستان كسي سيو بازي رو نداره؟ اگه داريد در سايت آپ كنيد استفاده كنيم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)