تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 788 از 860 اولاول ... 288688738778784785786787788789790791792798838 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,871 به 7,880 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

داره خودمونی میشه kasrasimon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

پس پوكت استيشن اينه ، چه جالب تا حالا نديده بودمش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

پس پوكت استيشن اينه ، چه جالب تا حالا نديده بودمش

آقایون این قیمتش چنده از کجا بگیریم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

من یه جا تو انزلی میشناسم کل وسایل پلی استیشن 1و2و3 داره میرم میپرسم ازش اگه داشت میگیرم خواشا کسی نگه اینم الکی چون تو گوگل سرچ کنه میبنه کلی عکس ازش هست به امید فردای روشن بریم شهر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arash-30r7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ••• loading

پيش فرض

من یه جا تو انزلی میشناسم کل وسایل پلی استیشن 1و2و3 داره میرم میپرسم ازش اگه داشت میگیرم خواشا کسی نگه اینم الکی چون تو گوگل سرچ کنه میبنه کلی عکس ازش هست به امید فردای روشن بریم شهر
    اگه دقت کرده باشین تو لوحه خانه یا هر جایه دیگه گفته میتونی باهاش تمام توت فرنگیها رو بگیری..خونتو کامل کنی..و.... یعنی همون کارای گیم شارکو انجام میده ....اینم همینطوریه قبل بازی مموریتو میزنی توش و همه چیزو آزاد میکنی.............بعد بازی میکنی

همون گیم شارک خودمونه ........................

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ••• loading

پيش فرض

کسی بازی هاروست مون رو اگه میخواد رو پلی استیشن 3 بازی کنه بره لینک پایین دانلود کنه:

6. این کاربر از Arash-30r7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    پشت بوم خونه کــــاغذی

پيش فرض

سلام

من یادمه پوکت استیشنو 3 سال بعد از اینکه PS1 خریدم قیمتشو پرسیدم اون موقع 3500 تومن بود (!) تازه یه کارایی ما تو مشهد (مشهدم زندگی کردیم 7-8 سال) تو گیم نتا می کردیم...

اونموقع 3 تا PS 1 بود ساعتی 300 تومن.... سگا سترن هم بود ..... یادمه یه بازی استراتژیک Red Alert 1 رو Lan بازی می کردیم !!!! ... (تازه وسایل جانبی هم داشت PS 1 هاش... هدفون و سگا ها هم همه مجهز ! )

ینی تو Red Alert خدا بودم (از خود تعریف نباشه
    )

البت 1 نفر بود اسمش حسن بود ما بهش می گفتیم حسن کلوپی رقیب من بود.... خوراکمون Red Alert بود..... بعد سونی 1 خریدمو چند سال بعدش پوکت استیشنم خریدم ...

طرز کارشو دقیق یادم نیست ولی سیو می کردیم بعد سیو رو میزدیم بهش با دکمه هاش همه leveL هارو باز می کردیم.... فک کنم بازی Hell Boy 1 رو با پوکت تا ته رفتم...

بعد سال 1999 فک کنم پوکت استیشن تولید نشد و CD گم شارک گرفتمو و کار باهاش بهتر بود....(ولی لعنتی مگه پیدا می شد..! من 500 تومن خریدم اونموقع)

بعد چون پوکت استیشن طرفدار داشت 2000 ناتسومی با PS قرار داد داشتو و تصمیم گرفتن پوکتو تو بازی بیارن...(ناتسومی کلی پول به جیب زد) بعد مثه اینکه پوکت چند ماه بعد دوباره تولید شد....

پوکت من هم گم شد لامصب تاتن دیگه گیر نمیاد..... (عتیقه فروشی هارو هنوز سر نزدم..) الان فک کنم پوکت استیشن برای PS 2 هنوز باشه ,./

8. 5 کاربر از Harvest_moon_majid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    پشت بوم خونه کــــاغذی

پيش فرض

گه دقت کرده باشین تو لوحه خانه یا هر جایه دیگه گفته میتونی باهاش تمام توت فرنگیها رو بگیری..خونتو کامل کنی..و.... یعنی همون کارای گیم شارکو انجام میده ....اینم همینطوریه قبل بازی مموریتو میزنی توش و همه چیزو آزاد میکنی.............بعد بازی میکنی

همون گیم شارک خودمونه ........................
    Game Shark اومد ترکوند.... یه مدل گیم شارک اومد قابلیت آپدیت داشت !!! (ولی متاسفانه تو ایران خیلی کمه و حتی دیگه نیومد... )

ولی پوکت کارایی ـیش جالب تره و حتی باهاش سرگرم میشین.... فقط Hell Boy رو با پوکت رفتم .... سلاح ها و همه مقه یه تصویر کوچیک باز می شد و ما باز می کردیمش...

در هر صورت Pocket جالب تر و با حال تر و با کلاس تر از Game Shark ....

(اونموقع گیم شارک های مختلفی می اومد که بازی های جدید رو می خوند.... ولی پوکت اینجوری نبود...)

10. 2 کاربر از Harvest_moon_majid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kasrasimon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

بچه ها ماموريت جديد شروع شد همه بگرديد دنبال پوكت استيشن البته من تو اردبيل خيلي گشتم نبود ( البته 2 يا 3 سال پيش )
    Last edited by kasrasimon; 10-08-2013 at 19:24.

12. این کاربر از kasrasimon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ••• loading

پيش فرض

دوستان عزیز کسی عکسی از کریکت Stu که وقتی با Elii ازدواج کنی بهت میده داره.....؟؟؟؟
    من همش با کارن ازدواج میکردم واسه همین ندیدم

پروفشنال MohammadZero's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    .!ABADAN!.

پيش فرض

سلام

من یادمه پوکت استیشنو 3 سال بعد از اینکه PS1 خریدم قیمتشو پرسیدم اون موقع 3500 تومن بود (!) تازه یه کارایی ما تو مشهد (مشهدم زندگی کردیم 7-8 سال) تو گیم نتا می کردیم...

اونموقع 3 تا PS 1 بود ساعتی 300 تومن.... سگا سترن هم بود ..... یادمه یه بازی استراتژیک Red Alert 1 رو Lan بازی می کردیم !!!! ... (تازه وسایل جانبی هم داشت PS 1 هاش... هدفون و سگا ها هم همه مجهز ! )

ینی تو Red Alert خدا بودم (از خود تعریف نباشه
    )

البت 1 نفر بود اسمش حسن بود ما بهش می گفتیم حسن کلوپی رقیب من بود.... خوراکمون Red Alert بود..... بعد سونی 1 خریدمو چند سال بعدش پوکت استیشنم خریدم ...

طرز کارشو دقیق یادم نیست ولی سیو می کردیم بعد سیو رو میزدیم بهش با دکمه هاش همه leveL هارو باز می کردیم.... فک کنم بازی Hell Boy 1 رو با پوکت تا ته رفتم...

بعد سال 1999 فک کنم پوکت استیشن تولید نشد و CD گم شارک گرفتمو و کار باهاش بهتر بود....(ولی لعنتی مگه پیدا می شد..! من 500 تومن خریدم اونموقع)

بعد چون پوکت استیشن طرفدار داشت 2000 ناتسومی با PS قرار داد داشتو و تصمیم گرفتن پوکتو تو بازی بیارن...(ناتسومی کلی پول به جیب زد) بعد مثه اینکه پوکت چند ماه بعد دوباره تولید شد....

پوکت من هم گم شد لامصب تاتن دیگه گیر نمیاد..... (عتیقه فروشی هارو هنوز سر نزدم..) الان فک کنم پوکت استیشن برای PS 2 هنوز باشه ,./

داداش بگرد پیداش کن فقط با این میشه این بازی رو کامل کرد.

15. 2 کاربر از MohammadZero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •