![]()
پس پوكت استيشن اينه، چه جالب تا حالا نديده بودمش
آقایون این قیمتش چنده از کجا بگیریم؟
من یه جا تو انزلی میشناسم کل وسایل پلی استیشن 1و2و3 داره میرم میپرسم ازش اگه داشت میگیرم خواشا کسی نگه اینم الکی چون تو گوگل سرچ کنه میبنه کلی عکس ازش هست به امید فردای روشن بریم شهر![]()
اگه دقت کرده باشین تو لوحه خانه یا هر جایه دیگه گفته میتونی باهاش تمام توت فرنگیها رو بگیری..خونتو کامل کنی..و.... یعنی همون کارای گیم شارکو انجام میده ....اینم همینطوریه قبل بازی مموریتو میزنی توش و همه چیزو آزاد میکنی.............بعد بازی میکنی
همون گیم شارک خودمونه ........................![]()
کسی بازی هاروست مون رو اگه میخواد رو پلی استیشن 3 بازی کنه بره لینک پایین دانلود کنه:
سلام
من یادمه پوکت استیشنو 3 سال بعد از اینکه PS1 خریدم قیمتشو پرسیدم اون موقع 3500 تومن بود (!) تازه یه کارایی ما تو مشهد (مشهدم زندگی کردیم 7-8 سال) تو گیم نتا می کردیم...
اونموقع 3 تا PS 1 بود ساعتی 300 تومن.... سگا سترن هم بود ..... یادمه یه بازی استراتژیک Red Alert 1 رو Lan بازی می کردیم !!!! ... (تازه وسایل جانبی هم داشت PS 1 هاش... هدفون و سگا ها هم همه مجهز ! )
ینی تو Red Alert خدا بودم (از خود تعریف نباشه)
البت 1 نفر بود اسمش حسن بود ما بهش می گفتیم حسن کلوپی رقیب من بود.... خوراکمون Red Alert بود..... بعد سونی 1 خریدمو چند سال بعدش پوکت استیشنم خریدم ...
طرز کارشو دقیق یادم نیست ولی سیو می کردیم بعد سیو رو میزدیم بهش با دکمه هاش همه leveL هارو باز می کردیم.... فک کنم بازی Hell Boy 1 رو با پوکت تا ته رفتم...
بعد سال 1999 فک کنم پوکت استیشن تولید نشد و CD گم شارک گرفتمو و کار باهاش بهتر بود....(ولی لعنتی مگه پیدا می شد..! من 500 تومن خریدم اونموقع)
بعد چون پوکت استیشن طرفدار داشت 2000 ناتسومی با PS قرار داد داشتو و تصمیم گرفتن پوکتو تو بازی بیارن...(ناتسومی کلی پول به جیب زد) بعد مثه اینکه پوکت چند ماه بعد دوباره تولید شد....
پوکت من هم گم شد لامصب تاتن دیگه گیر نمیاد..... (عتیقه فروشی هارو هنوز سر نزدم..) الان فک کنم پوکت استیشن برای PS 2 هنوز باشه ,./
Game Shark اومد ترکوند.... یه مدل گیم شارک اومد قابلیت آپدیت داشت !!! (ولی متاسفانه تو ایران خیلی کمه و حتی دیگه نیومد... )گه دقت کرده باشین تو لوحه خانه یا هر جایه دیگه گفته میتونی باهاش تمام توت فرنگیها رو بگیری..خونتو کامل کنی..و.... یعنی همون کارای گیم شارکو انجام میده ....اینم همینطوریه قبل بازی مموریتو میزنی توش و همه چیزو آزاد میکنی.............بعد بازی میکنی
همون گیم شارک خودمونه ........................
ولی پوکت کارایی ـیش جالب تره و حتی باهاش سرگرم میشین.... فقط Hell Boy رو با پوکت رفتم .... سلاح ها و همه مقه یه تصویر کوچیک باز می شد و ما باز می کردیمش...
در هر صورت Pocket جالب تر و با حال تر و با کلاس تر از Game Shark ....
(اونموقع گیم شارک های مختلفی می اومد که بازی های جدید رو می خوند.... ولی پوکت اینجوری نبود...)
بچه ها ماموريت جديد شروع شد همه بگرديد دنبال پوكت استيشن البته من تو اردبيل خيلي گشتم نبود ( البته 2 يا 3 سال پيش )
Last edited by kasrasimon; 10-08-2013 at 19:24.
دوستان عزیز کسی عکسی از کریکت Stu که وقتی با Elii ازدواج کنی بهت میده داره.....؟؟؟؟
من همش با کارن ازدواج میکردم واسه همین ندیدم![]()
داداش بگرد پیداش کن فقط با این میشه این بازی رو کامل کرد.نوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)