سلام دوستان..
یه سوال داشتم..
میشه توضیح بدین اگه الان بخوام سرویسمو از صبا جمع کنم و برم از مخابراط بگیرم دقیقا چه کارایی باید انجام بدم؟
ممنون..
سلام دوستان..
یه سوال داشتم..
میشه توضیح بدین اگه الان بخوام سرویسمو از صبا جمع کنم و برم از مخابراط بگیرم دقیقا چه کارایی باید انجام بدم؟
ممنون..
صبا نت هنوز همونطوری کانشکن باید عوض کنی شبا ؟ چون من داشتم تازه ساعت 3 هم شروع میشد رایگانش ... خیلی سخت بود ساعت 3 از خواب بلند شدن و کانکشن رایگان رو زدن
من رفتم کاوش گرفتم و الان 4 5 ماهه دارم خوبه که گویا زیر نظر همون صبا نت هستش ولی دیگه کانکشنی نیست و خودش رایگان میشه از ساعت 3 تا 7 صبح .. سرعتش خیلی خوب بود تا دوتا دانلود میزاشتم که هرکدوم 120 تا میداد میشد 240 تا ... ولی جدیدا کلا شده 40 تا خیلی کمه ..!
سلام.دوستان مشهد ساعته چند شبانه؟
دوستان تو یک شهر سرعت شبانه برای همه یکسانه یا هر چقدر پهنای باند بالاتر باشه مثلا یکی 128 یکی 256 سرعت شبانه فرق میکنه ؟
اینطور که من فهمیدم اگه زیاد هر شب دانلود کنی میری تو لیست سیاه و سرعتت رو کم میکنن اگه نه دو سه شب یکبار 700-800 مگ دانلود کنی سرعت خوبه.
دیشب 900 مگ با سرعت حدود 80-90 اصفهان دانلود کردم .
فکر کنم ماهی 15 گیگ مناسب باشد
سلام
2 تا 7 صبح
سلام
بستگی به سرویس هم داره ولی بی نهایت به مرکز مخابراتی بستگی داره
من الان جایی ک هستم اکثرا روی مخابرات کوچ کردند و دیگه کم مثل من کسی 5 6 ساله صبانت داره
من شب ها با یک اکانت 2 مگ برای دانلود میذارم تا صبح 3.3 تا 3.7 گیگ میگیره ولی سرویس خودم 128 هست و یکی دو شب که با سرویس خودم گذاشتم 1.7 1.9 گیگ هم گرفتم ولی دوستان دیگر که 128 دارند میتونید توی تاپیک سرچ کنید 500 مگ به زور دانلود دارند
سلام
خیر صبانت چنین ویژگی نداره من الان هفته ای 23 24 گیگ دانلود شبانه دارم
سلام
من با نرم افزار biidar که ایرانی هست بدون مشکل کامپوترم خاموش و روشن می شود بعد idm را هم فعال کرده و لینک را pause میکنم و یک صف ایجاد کرده و لینک را به آن انتقال میدهم تنظیمات مربوط به شروع دانلود از صبا نت را هم سر ساعت معین اضافه میکنم.و کامپیوتر را هایپر نت میکنم شب سر ساعت کامپیوتر روشن شده ولی idm عمل نمی کنه و زود 2 یا سه دقیقه بعدش خاموش می شه(هنوز به ساعت مقرر نرسیده)
نکات
1- با این روش قبلا (3 ماه پیش دانلود کرده بودم)
2-دیشب که باز جواب نداد خودم دستی دانلود را استارت(resum) کردم قشنگ عمل کرد تا ته دانلود(یعنی لینک سالم بود)
3-صبا نت اکانت شبانه و روزانه اش یکی است. و کامپیوتر هم به محض روشن شدن از طریق wifiاتوماتیک به اینترنت وصل میشه.
4-منظورم از کامپیوتر لپ تاپ است
5- نکنه صبانت هم اینجوری شده که ساعت 2 شب باید مودم خاموش و روشن بشه تا بشه دانلود کرد.
اگه میتونید راهنمایی کنید.
درسته من هم هر شب دانلود زیادی دارم و به محدودیت سرعت برنخوردم.
فقط این جند مدت قطع و وصلی زیاد پیش میاد در طول روز. تو کل این چند سال اینطوری نبوده. برا بقیه هم همینطوره ؟
یه چند روزییه اینجوری شده مطمئن باش زیاد نمیزارن اینجوری بمونه و دوباره میارن رو 32
دیگه بعد 5 سال کلک های صبانت برام خاطره شده
کجای قزوین میشینید و از کدوم مرکز می گیرید؟
امروز سرعت شدیدا افت کرده. قطع نمیشه دیگه ولی سرعت نزدیک صفره. برا شما هم همینطوره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)