تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 788 از 827 اولاول ... 288688738778784785786787788789790791792798 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,871 به 7,880 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آیا این نرم افزار اطلاعات رو از بین میبره؟؟؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توضیحات کامل و فوق العاده بود ولی الان از روشی استفاده میکنم که مبنی بر پارتیشن بندی اون محدوده ای است که میدونم unstable sector اونجاست. بازهم ممنون ولی دلیل این نا امنی رو نمیفهمم چون از روزی که این هاردها رو به لپتاپم زدم هارد ۲۵۶ گیگی لپتاپم دارای ۲ تا warning شده pending sector و reallocated event cunt 2!!!!!
    پارتیشن بندی تنها زمانی موثر هست که پارتیشن رو فرمت کامل کنید ، یعنی تیک Quick رو بردارید تا تک تک سکتورها بازنویسی شوند که در اینصورت تمام اطلاعات از بین میروند یا اینکه با دستور chkdsk X: /r درایو مورد نظر رو که فرضاً X هست رو چک دیسک کنید .
    مشکلی که برای هارد اکسترنال اتفاق افتاده اصولاً نباید ارتباطی با هارد دیسک اینترنال داشته باشه ولی اینکه همزمان دچار مشکل شدند شاید خود لپتاپ مشکل داره که باعث شده هر دو هارد دیسک تحت تاثیر قرار بگیرند مثلاً وجود اشکال در southbridge مادربرد .

آیا این نرم افزار اطلاعات رو از بین میبره؟؟؟
    نرم افزار HDD regenerator اطلاعات رو از بین نمیبره ولی چند مورد رو دیدم وضعیت هارد دیسک بدتر شده البته خود هارد دیسک قبلاً در وضعیت مناسبی قرار نداشته و بعلت فشار زیادی که وارد شده موجب خرابتر شدن هارد دیسک شده .
    به همین خاطر پیشنهاد میکنم تا جایی که میتونید اول از اطلاعات یه کپی در جای دیگه بگیرید و سپس این کار رو انجام بدید . حتی chkdsk کردن درایو هم کاملاً بیخطر نیست ، مثلاً ممکن هست بعضی از فایلها ترمیم شدنی نباشند که در اینصورت بصورت فایلهایی با پسوند CHK در فولدرهای مخفی با اسمهایی مثل found.001 , found.000 ذخیره شوند و چند مشکل دیگر .

3. 5 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با همین نسخه و با توجه به اینکه محدوده بدسکتور رو میدونستم کاملا مشکل حل شد و حتی از smart هم حذف شد.، ممنون از راهنماییتون
    علت این بدسکتور هم pc خودم هست که ۴ پورت usb2 آزاد داره و یکبار که در حال رایت بود به علت نوسان برقش یا ایراد ذاتی (فکر میکنم) باعث این بدسکتور احتمالا منطقی شده!!!!!! آیا برنامه ای برای تست سلامت usb هست؟؟؟؟
    حالا به نظرتون آیا باید باقی مونده هارد که اسکن نشده رو هم اسکن کنم یا فرمت کنم که اگر مشکلی هست قبل از رایت مشخص بشه؟؟؟؟،،چه برنامه ای رو پیشنهاد میدید؟؟؟؟
    بازهم ممنون از وقتی که گذاشتید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام ،دنبال یه هارد 4-5 ترا اکسترنال رو میزی هستم،اگه کسی تجربه ای تو استفاده داره ممنون میشم کمک کنه که یه مدل خوب و بدون اذیت تهیه کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

سلام امروز ناگهان و بدون دلیل خاصی هارد ناگهان از دسترس خارج شد و همش پیام is not accessible و the file or directory is corrupted and unreadable با نرم افزار های مختلف که چک کردم همه وضعیت هارد را خوب نشان می دهند و انواع روش ها که در اینترنت بود چک کردم ولی جواب نداد گاهی هم پیام میده که هارد را فرمت کنم تا بتونم بهش دسترسی پیدا کنم راهی به جز فرمت کردن هارد نیست؟
    هارد wd my passport و از زمان خریدش 3 یا 4 ماه میگذره
    Last edited by Seamorgh; 31-03-2016 at 16:49.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام امروز ناگهان و بدون دلیل خاصی هارد ناگهان از دسترس خارج شد و همش پیام is not accessible و the file or directory is corrupted and unreadable با نرم افزار های مختلف که چک کردم همه وضعیت هارد را خوب نشان می دهند و انواع روش ها که در اینترنت بود چک کردم ولی جواب نداد گاهی هم پیام میده که هارد را فرمت کنم تا بتونم بهش دسترسی پیدا کنم راهی به جز فرمت کردن هارد نیست؟
    هارد wd my passport و از زمان خریدش 3 یا 4 ماه میگذره
    با سلام .

با توضیحاتی که دادید بنظر نمیرسه هارد دیسک مشکل داشته باشه ، شاید فایل سیستم دچار مشکلی شده . میتونید با دستور زیر درایو این هارد دیسک رو چک دیسک کنید .
    اگر letter ديگري داره به جاي I در دستور زیر ، آنرا وارد كنيد .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی اگر اطلاعات مهمی دارید من پیشنهاد میکنم بجای چک دیسک درایو ، اطلاعات رو با نرم افزارهای مناسب مثلاً MiniTool Power Data Recovery رو هارد دیسک دیگه بازیابی کنید و پس از بازیابی اطلاعات ، درایوی که دچار مشکل شده رو فرمت کنید .

روی یه سیستم دیگه هم تست کنید و ببینید بازهم همینطوری هست .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

با سلام .

با توضیحاتی که دادید بنظر نمیرسه هارد دیسک مشکل داشته باشه ، شاید فایل سیستم دچار مشکلی شده . میتونید با دستور زیر درایو این هارد دیسک رو چک دیسک کنید .
    اگر letter ديگري داره به جاي I در دستور زیر ، آنرا وارد كنيد .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی اگر اطلاعات مهمی دارید من پیشنهاد میکنم بجای چک دیسک درایو ، اطلاعات رو با نرم افزارهای مناسب مثلاً MiniTool Power Data Recovery رو هارد دیسک دیگه بازیابی کنید و پس از بازیابی اطلاعات ، درایوی که دچار مشکل شده رو فرمت کنید .

روی یه سیستم دیگه هم تست کنید و ببینید بازهم همینطوری هست .
    اطلاعات روی هارد بیشتر از آن که بتونم روی هارد دیگر بازیابی کنم اگر هارد را فرمت کنم بعد می تونم اطلاعات اش را ریکاوری کنم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اطلاعات روی هارد بیشتر از آن که بتونم روی هارد دیگر بازیابی کنم اگر هارد را فرمت کنم بعد می تونم اطلاعات اش را ریکاوری کنم؟
    هر تغییراتی که صورت بگیره شانس بازیابی مطلوب اطلاعات کمتر میشه . مثلاً ممکن هست فیلمها خراب (corrupt) بشه یا فایلهای ورد باز نشه .
    الان نمیتونید اطلاعاتی روی هارد دیسک ذخیره کنید ولی اگر فرمت بشه که بتونید اطلاعات روش ذخیره کنید بخاطر Overwrite شدن ، بازیابی اطلاعات تقریباً غیر ممکن میشه . پس بهتره تا قبل از اینکه اطلاعات بازیابی نشده فرمت نکنید .

سلام ،دنبال یه هارد 4-5 ترا اکسترنال رو میزی هستم،اگه کسی تجربه ای تو استفاده داره ممنون میشم کمک کنه که یه مدل خوب و بدون اذیت تهیه کنم
    با سلام .
    پیشنهاد من WD my book هست . البته فقط مدلهای 4 یا 6 ترابایت موجوده و 5 ترابایتی اکسترنال موجود نیست .
    با گارانتی معتبر هم خرید کنید .

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان هارد اکسترنال ۲ ترابایت برای آرشیو و استفاده زیاد میخوام که ویژگیهای زیر رو داشته باشه:
    سرعت بالا
    ضد آب
    ضد ضربه
    تا میشه کوچیک و جمع و جور

چی پیشنهاد میدین؟
    اگر ۳ تراباست هم شد مشکلی نیست
    مرسی

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

ویرایش شد.....
    Last edited by VahidDG2007; 04-04-2016 at 21:59. دليل: خطا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •