منم به همین خاطر گفتم که ببینم اتفاقیه یا نه . احتمالا به خاطر تابستان متقاضی زیاد شده و میخوان بازم ثبت نام کنن!
منم به همین خاطر گفتم که ببینم اتفاقیه یا نه . احتمالا به خاطر تابستان متقاضی زیاد شده و میخوان بازم ثبت نام کنن!
تست سرعت 512 نامحدود
![]()
Last edited by misam5526; 06-07-2013 at 14:16.
حدود نیم ساعته که هر 20 لاین 10 لاین تایم اوت میندازه دوباره 20 لاین عادی !
دوستان چندتا سوال درباره adsl مخابرات داشتم:
1-رانژه شدن خط چه مدت طول میکشه؟!؟
2-برای ثبت نام باید به مراکز مخابراتی بریم یا نمایندگی داره درسطح شهر؟!؟
3-سرعتها ثابت هست یا اینکه صبح سرعت دانلود 30 هست بعد از ظهر 15!!
4-هنوز هم هزینه ها روی فیش تلفن میاد؟!؟
5-برای گرفتن سرویس هایی که سرعتش بالای 128 هست باید چیکار کنیم؟!؟
6-میشه یه سایتی رو بهم معرفی کنید که قیمت دقیق رو داده باشه اخه چندتا سایت رو دیدم اما قیمتهاشون با هم فرق میکرد!
ممنون
1-معمولاً یک هفته (خودشون بیشتر میگن ولی همون یک هفته یا زودتر انجام میشه)
2-نمایندگی داره . برای اطلاع از ادرس نمایندگی منطقتون با 2020 تماس بگیرید
3- برای نامحدود ثابت هست تقریباً . مثلاً من با 512 نامحدود چه صبح و چه شب سرعتی بین 70-75 دارم
4- خیر. باید پرداخت الکترونیکی یا حضوری کنید (البته جشنواره گویا رو فیش بود. الان هم جشنواره هست یا نه نمیدونم)
5-هیچی. پول میدی سرویس 2 مگ بهت میدن !!!
6-قیمت دقیق فقط در پنل شارژ موجود فعلاً چون تغییرات اونجا اعمال میشه ولی شما سرعتای مورد نظر رو بگید ما براتون در میاریم قیمتا رو.
دوستان دیشب از ساعت 1 تا 7 سرعت من بالا بود تا 260 میرفت قضیه چی بوده ///>>>>>>>>>>>>>>> فکر کنم دوربین مخفی بوده![]()
ممنون از پاسخت!
یعنی مخابرات به راحتی سرویس بالای 128 میده؟؟ , پارس آنلاین و های وب یه نامه همراه با مهر شرکتی میخواستن
اگه زحمت نمیشه 256 و 512 نامحدود!![]()
البته که میده... مشکلی نداره.شما با یه کارت ملی راحت 2 مگ نامحدود بگیر
512 : 25380 تومن
256 : 15840 تومن
نیا مخابرات که وضعیت داغونه یعنی کلا داغونه .پشتیبانی ضعیف .. دیگه این تایپیک بخونی متوجه میشی
پارس انلاین کارت دانشجوی هم ببری سرعت بالا هم بهت میده الانم دیگه تو همه خونه ها 2 3 تا دانشجو هست . برو مصدق سه راه شریعتی نرو من گرفتم چند تومانی اضافه تر حساب کرد
شاید هاستت مشکل داره سایت بفرست ببینم
Last edited by aligool21; 07-07-2013 at 17:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)