برو بگو شما حضوری نداشتید در محل نصب مودم من و باید باید پول منو برگردونید . حضوری برو . از پشت تلفن مصلحتی حرف نزن دوست محترم !!!
برو بگو شما حضوری نداشتید در محل نصب مودم من و باید باید پول منو برگردونید . حضوری برو . از پشت تلفن مصلحتی حرف نزن دوست محترم !!!
اه ایدی اس ال ما تا 1هفته قطع است خودشون به موبایلم اس دادن و 3روزه که چراغه استاتوس خاموش معلوم نیس دارن چکار میکنن اه اهتازه گفتن حتی 1دقیقه هم مودم خاموش نشه حالا دلیلش چیه خدا میدونه منکه الان خاموشه و با دیال اپ وصل شدم برو بابا اخه 1هفته از اکانت های پرومیم که خریدم بره به خاطر اینا
![]()
الان اگه 512 بگیری بیشتر از 2.5 تا 2.7 نمی گیری کاهش سرعت تو همه سروریس ها اعمال شده
.دوستان کسی نمیدونه سروریسای 1 مگ رو چطوری ست میکنن...خطو 3 مگ میبندن یا همون 2 مگ؟
دوست من حتی اگه پولتو نمیدن ؛ بگو پس مامورتونو بفرستید برام نصب کنه ! به دروغ بگو قطع شده منم هرکاری میکنم وصل نمیشه ! اگه پول رو پس نمیدن یا ترافیک بجایش نمیدن ؛ حتما" بگو یکی رو بفرستن برای نصب .
از این کارا نکن من سرویس 256 رو به 512 ارتقا دادم همین 3 روز پیش کلاً دانلود شبانمو تخته کردند
با 256 شبی 2.5-3 گیگ میگرفتم الان با 512 شبی دارم 1-1.4 گیگ میگیرم
ریسک نکن
به خاطر اینکه v p n ات L2TP نبوده و احتمالا از این رایگان هاست و پارس فیلترش کرده.ممکنه همین v p n روی خیلی از isp ها هیچ مشکلی نداشته باشه.
چیز پی انت رو عوض کنی حله
روی چشم داداش
من میرم پیششون ببینم چی میگن ولی میدونم همین حرفو که پشت تل زدن تو شرکتم همون رو میگن چون من 2 بار تماس گرفتم گفتن نمیشه انقدر از مردم دزدی میکنن دیگه این چیزا براشون عادی شده و راحت از گلوشون میره پایین![]()
دوستان هیچ راهی نیست که این دانلود کم سرعت شبانه درست شه ؟
این میکروفیلتر کمک میکنه ؟ و این عدسی که میگن از کجا گیر میاد ؟ چطوری نصب میشه؟
من اشتباه کردم و این کار رو کردم. سرعتم کمتر شد.
دوباره برگردوندم روی 256 (البته با هزار مکافات).
Last edited by feizol65; 27-06-2011 at 20:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)