من چند بار اعتراض کردم امروز قدرت سیگنالم بهتر شده و سرعتم هم بهتر از قبله!
فکر کنم چند تا از قدرت سیگنال شما دادن به منبرو زنگ بزن بگو آیییییی نفس کش
شوخی کردم رفیق، انشالله موقته، حل میشه
من چند بار اعتراض کردم امروز قدرت سیگنالم بهتر شده و سرعتم هم بهتر از قبله!
فکر کنم چند تا از قدرت سیگنال شما دادن به منبرو زنگ بزن بگو آیییییی نفس کش
شوخی کردم رفیق، انشالله موقته، حل میشه
کدوم منطقه هستید؟
دوستان 512 8الی20 کسی گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من میخوام برای برادرم یه وایمکس بگیرم ریش و قیچی رو داده بما خودش میگه ایرانسل اما من نظرم بخاطر نا محدود بودن شب ها رو مبین نت هست البته میدونم یک به چهاره طرح های ویژه اش اما بهتراز ایرانسله که سرعت هاشو شب هاشم فیکس بسته
دو تا سوال داشتم :
1- کسانی که در محدوده پیروزی هستند راضی هستند >؟
2- مودم رو همراه میخواد سوالم اینه مودم های دانگل USB آیا خوب هستند مشکلی ندارن ؟ مودم های جیبی قابل حمل چطور؟
با توجه به لینک زیر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا باید دو طرح یک مگ U1101 و P1103 به اندازه 100 تومن اختلاف داشته باشند(تفاوت ترافیک رو کم کردم)
بنظرم مودم های دانگل افتضاح باشن که اینقد ارزونه تفاوتش در 1 مگ مشهوده
علاوه بر جواب سوالات اگه راهنمایی و نکته ای بغیر از سوالاتی که گفتم مد نظرتون هست بگید استفاده هم میکنیم و ممنونیم
Last edited by farhad resalati; 18-05-2012 at 14:55.
تهران نیستم برادر. شهرستانم
دیشب تا الان اصفهان قطعی داشت ... الان تازه وصل شد ..
یادش بخیر یه زمانی میومدیم اینجا از کم بودن سرعت دان شبانه مینالیدیم الان باید چشممون به مودم خشک بشه کی چراغ هاش ثابت میشه که حداقل بتونیم از پولی که داریم به جیب این برادران عزیزمون میریزیم کمی هم استفاده ببریم ..
سلام چجوری شما وقتی حجم تموم میشه حجم میخرید من میخواستم حجم بخرم میگه 1 گیگ مساوی 6000 تومنه حالا 10 گیگ 60 هزار تومنه نمیدونم چرا زود حجمم تموم میشه مثلا 10 گیگه . تازه شبا از 2:10 میزارم تو دانلود
ما تا حدودی نزدیک همین محدوده ایمسلام دوستان
من میخوام برای برادرم یه وایمکس بگیرم ریش و قیچی رو داده بما خودش میگه ایرانسل اما من نظرم بخاطر نا محدود بودن شب ها رو مبین نت هست البته میدونم یک به چهاره طرح های ویژه اش اما بهتراز ایرانسله که سرعت هاشو شب هاشم فیکس بسته
دو تا سوال داشتم :
1- کسانی که در محدوده پیروزی هستند راضی هستند >؟
2- مودم رو همراه میخواد سوالم اینه مودم های دانگل USB آیا خوب هستند مشکلی ندارن ؟ مودم های جیبی قابل حمل چطور؟
با توجه به لینک زیر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا باید دو طرح یک مگ U1101 و P1103 به اندازه 100 تومن اختلاف داشته باشند(تفاوت ترافیک رو کم کردم)
بنظرم مودم های دانگل افتضاح باشن که اینقد ارزونه تفاوتش در 1 مگ مشهوده
علاوه بر جواب سوالات اگه راهنمایی و نکته ای بغیر از سوالاتی که گفتم مد نظرتون هست بگید استفاده هم میکنیم و ممنونیم
اگر استفاده فقط بیرون مودم جیبی خوب ولی داخل به هیچ عنوان در بهترین شرایط باشی داخل انتن نمیده
من باشیم الان جای شما ایرانسل میگرفتم نمیدونم این به شکل ولی بقیه دوستان ایرانسل بهتر عنوان کردم
مبین نت بدترین سرویس دهنده تو عمرم دیدم حتی از اسیاتک![]()
دوستان من adsl گرفتم از شر مبین نت راحت شدم.شما همچنان باهاش دست و پنچه نرم کنید شاید شما هم به adsl طلبیده شدید![]()
برای adsl چقدر پول دادی کلا و اونم محدودیت حجم داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)