تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 788 از 1291 اولاول ... 2886887387787847857867877887897907917927988388881288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,871 به 7,880 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

می دونم سوالم تکراریه ولی خیلی برام مهمه.....:

من از یه شرکت دیگه اینترنت می گرفتم اما حالا می خوام عوضش کنم و وایمکس بگیرم.......به نظر شما:

1-سرعتش خوبه؟؟؟ 512 به مشتری خانگی می دن؟؟؟؟

2-دانلود توی شب رایگانه؟؟؟؟؟؟؟؟

3-کلا بگیرم یا نگیرم؟؟؟؟؟
    1- بستگي به منطقه داره كه آنتن ميده يا نه. معمولا تو مناطق سبز خوب آنتن دهي داره تو مناطق زد هم بدك نيست ولي خوب بهتره كه از مودم هاي فضاي خارجي تهيه كنيد يا كه به محيط باز نزديكتر باشين.

512 به صورت عادي نه نميدن. شما بايد يه نامه از دانشگاه يا از شركت با سربرگ با سرعت مورد نظر تهيه كنيد. كار سختي نيست. همش فرماليته است. به نفعشونه سرعت بيشتر بدن. پول بيشتر هم ميگيرن!!

2- دانلود شبانه نداره ولي فعلا 70 درصد تحقيق از 2 تا 6 صبح گذاشته!

3- بستگي به خودتون داره. الان داره مودم يو اس بي رو با 70 درصد تخقيف ميده .فكر كنم 32 تومن تا 100 تومن خيلي تفاوت داشته باشه. مي ارزه آدم بگيره. به نظرمن زودتر تصميم بگيرين و اگه ميخواين تهيه كنيد كه اين 70 درصد تخفيف خريد بهتون بخوره!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام
    یه 2 هته میشه که خط تلفن خونمون عوض شده دیگه نمیتونم از شرکت قبلی اینترنت بگیرم بخاطر همین از یه شرکت دیگه گرفتم که واقعا ضعیفه الان دارم میرم وایمکس بگیرم من آنلاین پلی استیشن بازی میکنم بخاطر همین 1 مگ نامحدود می خوام ولی شنیدم اگه مصرف بیش از حد باشه میرم تو لیست سیاه من قبلا 25 گیگ هر ماه مصرف میکردم با این مقدار میرم تو لیست سیاه؟ دلیل اینکه وایمکس انتخاب کردم اینه که سعت 1 و 2 مگ ارزونتره من وایرلس هم داشتم برای هر ماه 130000 می دادم برا سرعت 512 .
    یه چیز دیگه ؛ سرعت دانلود 1 مگ چقدره؟ بالای 100 هست؟ چند روز طول میکشه تا بیان برای نصب ؟
    ممنون می شم اگه جواب بدید
    Last edited by stiver; 31-07-2012 at 07:49.

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

سلام
    برای دریافت سرعت بالاتر از ۱۲۸، بجز نامه دیگه چی می‌خوان؟
    نامه اگه از طرف دانشگاه باشه، باید از طرف کی باشه؟ چه ویژگی داشته باشه؟ استاد هم می‌تونه نامه بده؟

با تشکر

4. این کاربر از SuB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام
    برای دریافت سرعت بالاتر از ۱۲۸، بجز نامه دیگه چی می‌خوان؟
    نامه اگه از طرف دانشگاه باشه، باید از طرف کی باشه؟ چه ویژگی داشته باشه؟ استاد هم می‌تونه نامه بده؟

با تشکر
    یه نامه از طرف دانشگاه که توش نوشته باشه شما برای کارهاتون احتیاج به سرعت بالاتر از 128 دارید و مهر و امضا کنن همین.

یا اگه کسی از اقوامتون شرکت ثبت کرده با همین مضموم و با مهر شرکت واست بنویسه

6. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

SuB

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

سلام
    یه 2 هته میشه که خط تلفن خونمون عوض شده دیگه نمیتونم از شرکت قبلی اینترنت بگیرم بخاطر همین از یه شرکت دیگه گرفتم که واقعا ضعیفه الان دارم میرم وایمکس بگیرم من آنلاین پلی استیشن بازی میکنم بخاطر همین 1 مگ نامحدود می خوام ولی شنیدم اگه مصرف بیش از حد باشه میرم تو لیست سیاه من قبلا 25 گیگ هر ماه مصرف میکردم با این مقدار میرم تو لیست سیاه؟ دلیل اینکه وایمکس انتخاب کردم اینه که سعت 1 و 2 مگ ارزونتره من وایرلس هم داشتم برای هر ماه 130000 می دادم برا سرعت 512 .
    یه چیز دیگه ؛ سرعت دانلود 1 مگ چقدره؟ بالای 100 هست؟ چند روز طول میکشه تا بیان برای نصب ؟
    ممنون می شم اگه جواب بدید

دوست عزیز من خودم سرویس 1 مگ نامحدود دارم ماهی 100 گیگ هم شده دانلود کردم هیچ مشکلی نبوده تا الان هم توی 2 سال من کم کم ماهی 70 گیگ دانلود میکنم هیچ وقت هم توی لیست سیاه نرفتم
    برای نصب هم از 2 روز تا 8 روز میان برای نصب بستگی به شانس داره

سرعت دانلود هم 128 هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahammad_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    ایران اردبیل

پيش فرض

سلام
    من میخوام سرویس وایمکس ایرانسل بگیرم
    آیا این سرویس اردبیل را پشتیبانی میکنه؟
    بخاطر 70% تخفیف مودم میخوام همین امروز ثبت نام کنم .
    آیا مودم برای مبین نت هم کار میکنه؟
    بعد از پبت نام چطور مودم رو با تخفیف 70% دریافت کنم ؟

داره خودمونی میشه HAM5311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام من از مرداد ماه سرویس 2 مگ گرفتمه ولی سرعتش خیلی افتضاحه
    ماه قبل که 512 داشتم سرعتش به مراتب بالاتر از این بود
    آنتن دهی مودم هم مشکلی نداره چون چراغاش کامل پره و وقتی شناسه دوستمو وارد می کنم سرعتش خیلی میره بالا
    می خواستم ببینم مشکل از کجاست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

با سلام
    دوستان عزیز این مودم USB که 70 درصد تخفیف داره آیا دارای کیفیت مناسب نسبت به سایر مودم ها هستش ( برای استفاده داخل خانه ) . با تشکر لطفا راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه gheymeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستا ن فقط یادتون باشه که یه قولی یکی از این ایرانسلی ها مودم مثل ماشین فرسوده نیست که تعویض بشه!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام > من 11 مرداد ثبت نام کردم همون موقع هم پرداخت کردم بعد زنگ زدم 707 چند تا سوال پرسیدم بعد بهم گفت که ثبت نام شما 11 این ماه بود و از 11 تا آخر ماه براتون حساب میشه ولی من هنوز مودم ندارم . ودم یه هفته دیگه میاد یعنی کلا من 10 تا 13 روز برا این ماه دارم پس این هزینه ای که پرداخت کردم چی میشه فقط بجای79000 > 55000 پرداخت کردم برای 1 مگ نامحدود چون 11 /5 ثبت نام کردم چرا مثل باقیه شرکت ها کار نمی کنند خب از 11 این ماه تا 11 ماه دیگه حساب می کردند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •