آموزش تصویری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آموزش تصویری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ali_pes2008; 10-11-2009 at 15:18.
این پچی که دربارش حرف میزنید همینه ؟
اگه همینه، کسی دانلود کرده ؟ خوبه ؟
بگید تا منم دانلود کنم
سلام
بچه ها دو تا سوال داشتم :
اول اینکه چطور میشه حریف مقابل رو که رو در رو هست دریبل کرد ؟ با چه دکمه هایی
دوم اینکه چطوری تو سر توپ میزنه ؟ با نسخه ها ی قدیمی اجرا نمیشه
بله همینه ،من این پچ رو هر دو پارتش رو دانلود کردم ، نمیشه گفت صد در صد کامله ، بوندسلیگا رو داره ،همینطور تیم های کلاسیک رو، ضمن اینکه اکثر نقل و انتقالات هم صورت گرفته ، ولی با این وجود نقل و انتقالاتش صد در صد کامل نیست ، یه سری توپ و کفش هم اضافه شده،ورزشگاه های جوزپه مئزا،سانتیاگو برنابئو ،نیو کمپ، الدترافورد ویمبلی ،بریستول مری آپدیت شدن. و همینطور یکسر ی امکانات دیگه .در کل پچ خیلی کاملی نیست ولی پچ خوبی هست ،ولی من بدین جهت به دوستان این پچ رو برای دانلود پیشنهاد دادم به خاطر تأثیری که روی آهنگ بازی و پاسکاریها میگذاره و ریتمش رو آهسته تر میکنه ،شوت ها هم اون قدرت و شتاب غیر عادی رو نداره ،البته من تضمین صد در صد نمیدم تا این تغییرات مثبت بعد از نصب پچ برای همه دوستان اعمال شه،ولی من به شخصه بعد از اعمال این پچ ریتم بازیم فوق العاده طبیعی شده و از اون پاسکاریهای سریع بین بازیکنان خبری نیست ، وشوت هایی که به سمت دروازه میزنم اون قدرت و سرعت غیر طبیعی رو نداره.در کل برای من فوق العاده عملکرد مثبتی داشت ،برای دوستان دیگه که نصب کردم همین شرایط رو برقرار کرد ،ولی تضمینی در این خصوص برای سایرین نمیدم . ممکنه که این تغییرات برای اونها اعمال نشه.
منم این پچ رو دانلود کردم و نظرم جالب نیومد.!!!
بعضی از چهره های ساخته شده واقعا افتضاح بود مثل چهره ی دیگو و بوفون.
لیگ آلمان اومده بود از اودر به جای لیگ هلند و هلند رفته بود به جای اودر که این کار باعث شد تیمی که من برای مسترلیگ ساخته بودم از بین بره.
تیمهای کلاسیک آزاد بود ولی اسماشون خراب بود.
-------------------
حالا هم یه پچ میخوام که فقط و فقط لباس تیمهای ملی رو درست کنه اگه هست بزارید.
کسی نمیتونه یه چمن مث این برای نیوکمپ پیدا کنه؟ تشکر
![]()
آقاییون چرا من این فایل سرعت رو میذارمو سرعت بازیو تغییر میدم هی تو بازی صحنه تند میشه بعد آروم میشه؟؟؟؟؟؟ به کیت سرور ربط داره؟؟ من این کیت سرور 9.04 رو دارم چون 9.05 رو که نصب میکنم فایلهای تو کیت سرور تو بازی نشون داده نمیشه!!
سلام
چندتا سوال:
1-وقتی میخوام با ggs فیس روی اسلات های خالیش وارد کنم نمیشه چون مثلا حجم اسلات 180kb و حجم فیس 210kb کسی راهی نداره(بجز استفاده از کیت سرور چون این جدیده رو کامپیوترم جواب نمیده)
2- چجوری کیتای bin (مثلا ماله ایران) رو جای کیت تو بازی بزارم (بازم بدون کیت سرور)
3-لیست اسامی بازیکنای ایرانو اگه میشه بزارین بعضیاش که تو قبلیا بوده (مثل رحمتی و کعبی و ...) رو میشناسم ولی سه چهار تا بازیکن جدید داره که معلوم نیست کیه.
اگه pes editor هم کسی لینک ریزومشو داره لطفا بزاره.
4-هرکی از بازیکنای ایران فیس یا عکس اسکن شده ی خوب داره لطفا بزاره
5- لوگوی تیمهای لیگ برتری بخصوص اونهایی که تو این دو فصل آخر اومدن و الان تو لیگن
کسی نیست جواب بده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(اینقدر اینو مینویسم تا یکی جواب بدههر بارم یه چیزی تهش اضافه می کنم پس بهتره زودتر جواب بدین
)
سلام مصطفی امیدوارم حالت خوب باشه .
فکر نمیکنم چنین اتفاقی بیفته چون کونامی گیم پلی سریهای pes رو جوری میسازه که جذابیت زیادی برای گیمر ایجاد میکنه . من امروز 2 ساعتی فیفا 10 رو بازی کردم گیم پلی فیفا به واقعیت خیلی شبیه تره تا گیم پلی pes . من امروز متوجه خیلی چیزها شدم به نظر من این شرکت ژاپنی روی بحث روانشناسی گیمرها خیلی کار کرده و شناخت بسیار خوبی نسبت به این موضوع داره و این راز اعتیاد آور بودن این گیم پلی و این بازیه .
بهنام جان من احتمال میدم از سخت افزار کامپیوترت باشه در ضمن این نسخه آزمایشی این برنامه بود قراره juce با گرفتن فیدبک های گیمرها نسخه نهاییو رو بسازه اما من هیچ مشکلی تا الان نداشتم . فکر میکنم باید یک مقدار صبر کنی .
این مشکل خیلی به ندرت برای من هم به وجود میاد .
در کل فایل سرعت روی بهبود ریتم بازی تأثیر زیادی داره ، فقط امیدوارم یه همچین ایده ای روی قدرت و سرعت شوت ها هم اعمال بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)