من هنوز اطلاع ندارم كه كتاباي معروف مثل رمزينه ،خوشخوان ،انديشه فائق واسه رياضيات جديد كتاباشونو ويرايش كردن يا نه!
كتابايي كه با توجه به رياضيات جديد منتشر شدن فعلا كه چيز دهن پر كني نبودن
من خودم فعلا منتظرم و چشم به راهه اون كتابا! اگه هم ويرايش نكردن باز همونارو ميخونم
بازم من خودمو دارم ميگم..
ميخوام با رمزينه شروع كنم! هم كتاب كلاسش هم كتاب تستش!
بعد اونم اول برم ميكرو بانك گاج رو كار كنم بعد اونم خوشخوان كه واسم يه حالت جمع بندي پيدا ميكنه
و ديگر هيچ...
هيچ وقت هيچ حسي به قلم چي نداشتمو ندارمو نخواهم داشت!
اگه واقعا واسه وقتي كه ميخواي بذاري ارزش قائلي سراغ قلم چي نرو!چه فيزيك چه رياضي چه هر درسي
يه چيز كلي راجع به فيزيك بهت بگم!
چند روز پيش با دوست گلم اسي جان (esilovexp) نشستيم و بحث كرديم!
خيلي بحث پر ثمري بود واسه هر دوتامون ، ازم خواست حتي بحث رو بذارم تو تاپيك بچه ها هم استفاده كنن كه من اصلا وقت نكردم ويرايش كنمش اسي جان، شرمنده اولا
بحث راجع به اين بود كه چرا ما مثلا واسه فيزيك پيش(يا هر درس ديگه) هنوز تو كف اينيم كه تستاي خيلي سبز سخت تره يا فار اونوقت دانيال درويش كه خودم مثال زدمش! با يه گاج سفيد مياد فيزيك پيششو ميخوره، يعني چرا؟؟
خوب معلومه! درك بالا! فهم بالا! عمقي خوندن!
چرا ما ميايم به جاي اينكه ديد خودمونو وسيع تر كنيم 6تا كتاب تست مي زنيم؟ والا اگه شما يه تستو 20 دقيقه روش فكر كني بيشتر ميارزه از اينكه تو يه دقيقه 20تا تست بزني!!!!!
از بس راحت طلب شديم ديگه انتظار داريم كتاباي كنكور همه كارو واسمون بكنن! انتظار داريم يه كتاب ميخريم تستاي كنكور همش از اون كتاب باشه! انتظار داريم كتاب كنكورامون جادو كنن!!!!
دريغ از ذره اي تلاش
خيلي بحث شاخو برگ داشتا ، حالا من ديگه لب مطلبو واستون گفتم
واسه فيزيك 1 و 2 گاج سفيد رو كار كن ! اگه فك ميكني تونستي دركتو عميق كني اين كتاب بسه!به خدا بسه!
واسه فيزيك 3 هم رمزينه
ولي اگه هنوز انتظار جادو داري از يه سري كتابا بعد اين كه اينارو خوب خوندي فيزيك پايه نشر الگو كه دو جلدرو بخون (جلد آبي داره) كه اين كتاب هر چي خونديو واست جمع و جور ميكنه!
با فيزيك پيش فار + تلاش خودت !!! هيچي كم نداري
بازم اگه...برو خيلي سبز رو بخون!
واسه زبانم..
فك كنم همون باشه ديگه ، اون آقاهه رو نميشناسم ولي![]()