تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 788 از 1137 اولاول ... 288688738778784785786787788789790791792798838888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,871 به 7,880 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

داره خودمونی میشه eminem never dies's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

1

من امسال پشت کنکوریم. کتابهای ریاضیات عوض شدن.حالا چکار کنم. با همون کتابهای قبلیم ادامه بدم و مبحثی بخونم.... البته بیشترشون سفید موندن. امسال قصدم جدیه که بخونم. چون شاگرد خوبی بودم.دوست دارم حداقل سه رقمی منطقه 2 بشم و فکر میکنم تواناییش هم دارم. کتابهای قبلیم اینان اگه فکر میکنین خوبن بگین اگرم که نظر بهتری دارین بازم خواهشا بگین.
    ریاضی 2:گاج سفید
    حسابان: قلم چی/ مبتکران جلد 1/ نشر الگو جلد
    2
    دیفرانسیل: اندیشه فائق/ گاج سفید جلد1/ مبتکران جلد 2
    *راستی برای فیزیک 1 و 2 و 3 قلمچی آبی کافیه؟ واسه فیزیک پیش گاج سفید و قلم چی دارم. کدومش رو بخونم؟
    *واسه زبان که اینقدر تعریف شهاب اناری رو میدین منظورت همون کتاب مبتکرانه که با بهداد بهادریان مشترکه؟
    خواهش میکنم به عنوان یه تازه وارد تحویلم بگیرید
    من هنوز اطلاع ندارم كه كتاباي معروف مثل رمزينه ،‌خوشخوان ،‌انديشه فائق واسه رياضيات جديد كتاباشونو ويرايش كردن يا نه!
    كتابايي كه با توجه به رياضيات جديد منتشر شدن فعلا كه چيز دهن پر كني نبودن
    من خودم فعلا منتظرم و چشم به راهه اون كتابا! اگه هم ويرايش نكردن باز همونارو ميخونم
    بازم من خودمو دارم ميگم..
    ميخوام با رمزينه شروع كنم! هم كتاب كلاسش هم كتاب تستش!
    بعد اونم اول برم ميكرو بانك گاج رو كار كنم بعد اونم خوشخوان كه واسم يه حالت جمع بندي پيدا ميكنه
    و ديگر هيچ...
    هيچ وقت هيچ حسي به قلم چي نداشتمو ندارمو نخواهم داشت!
    اگه واقعا واسه وقتي كه ميخواي بذاري ارزش قائلي سراغ قلم چي نرو!‌چه فيزيك چه رياضي چه هر درسي

يه چيز كلي راجع به فيزيك بهت بگم!
    چند روز پيش با دوست گلم اسي جان (esilovexp) نشستيم و بحث كرديم!
    خيلي بحث پر ثمري بود واسه هر دوتامون ،‌ ازم خواست حتي بحث رو بذارم تو تاپيك بچه ها هم استفاده كنن كه من اصلا وقت نكردم ويرايش كنمش اسي جان، شرمنده اولا
    بحث راجع به اين بود كه چرا ما مثلا واسه فيزيك پيش(يا هر درس ديگه) هنوز تو كف اينيم كه تستاي خيلي سبز سخت تره يا فار اونوقت دانيال درويش كه خودم مثال زدمش! با يه گاج سفيد مياد فيزيك پيششو ميخوره، يعني چرا؟؟
    خوب معلومه! درك بالا! فهم بالا! عمقي خوندن!
    چرا ما ميايم به جاي اينكه ديد خودمونو وسيع تر كنيم 6تا كتاب تست مي زنيم؟ والا اگه شما يه تستو 20 دقيقه روش فكر كني بيشتر ميارزه از اينكه تو يه دقيقه 20تا تست بزني!!!!!
    از بس راحت طلب شديم ديگه انتظار داريم كتاباي كنكور همه كارو واسمون بكنن! انتظار داريم يه كتاب ميخريم تستاي كنكور همش از اون كتاب باشه! انتظار داريم كتاب كنكورامون جادو كنن!!!!
    دريغ از ذره اي تلاش
    خيلي بحث شاخو برگ داشتا ، حالا من ديگه لب مطلبو واستون گفتم
    واسه فيزيك 1 و 2 گاج سفيد رو كار كن ! اگه فك ميكني تونستي دركتو عميق كني اين كتاب بسه!‌به خدا بسه!
    واسه فيزيك 3 هم رمزينه
    ولي اگه هنوز انتظار جادو داري از يه سري كتابا بعد اين كه اينارو خوب خوندي فيزيك پايه نشر الگو كه دو جلدرو بخون (جلد آبي داره) كه اين كتاب هر چي خونديو واست جمع و جور ميكنه!
    با فيزيك پيش فار + تلاش خودت !!! هيچي كم نداري
    بازم اگه... برو خيلي سبز رو بخون!
    واسه زبانم..
    فك كنم همون باشه ديگه ، اون آقاهه رو نميشناسم ولي
    Last edited by eminem never dies; 21-09-2011 at 22:45.

2. 4 کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اونوقت دانيال درويش كه خودم مثال زدمش! با يه گاج سفيد مياد فيزيك پيششو ميخوره، يعني چرا؟؟

واسه فيزيك 1 و 2 گاج سفيد رو كار كن ! اگه فك ميكني تونستي دركتو عميق كني اين كتاب بسه!‌به خدا بسه!
    واسه فيزيك 3 هم رمزينه
    ولي اگه هنوز انتظار جادو داري از يه سري كتابا بعد اين كه اينارو خوب خوندي فيزيك پايه نشر الگو كه دو جلدرو بخون (جلد آبي داره) كه اين كتاب هر چي خونديو واست جمع و جور ميكنه!
    با فيزيك پيش فار + تلاش خودت !!! هيچي كم نداري
    بازم اگه... برو خيلي سبز رو بخون!
    عزیز شما به من رمزینه رو پیشنهاد دادی ولی اینجا.....

بخاطر اون قسمتی که بولد کردم هنوز دو به شکم!!

ممنون میشم یه توضیح مختصری در مورد تفاوت این دو کتاب بدین...مثلا در مورد گاج شنیدم تست بیخودی زیاد داره. راستی اینا کتاباشون در دو جلد پایه و پیش هست یا سه سال اول جداست؟

بازم تشکر!

4. 2 کاربر از Rastin. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

دوستان برای فیزیک دنبال یک کتاب میگردم که آموزش روون و سبکی داشته باشه بدون این که وارد حاشیه شده باشه! نمیخوام حجمش بیخودی زیاد باشه اما حل تمرینات کتاب رو داشته باشه و مهمتر از اون تستهای کنکور سالهای اخیر با جواب تشریحی, تست تالیفی هم زیاد نداشت مهم نیست!!

خودم بین گاج و رمزینه موندم..ممنون میشم دوستانی که تجربه این دو کتاب رو دارن نظر بدن..کدوم حجم معقول تری داره و آموزش و تستاش مفید و مختصره.
    عزیز شما به من رمزینه رو پیشنهاد دادی ولی اینجا.....

بخاطر اون قسمتی که بولد کردم هنوز دو به شکم!!

ممنون میشم یه توضیح مختصری در مورد تفاوت این دو کتاب بدین...مثلا در مورد گاج شنیدم تست بیخودی زیاد داره. راستی اینا کتاباشون در دو جلد پایه و پیش هست یا سه سال اول جداست؟

بازم تشکر!
    بعد از تحقیق و برسی زیاد فیزیک رمزینه رو انتخاب کردم به چند دلیل :
    1- حجم مناسب
    2- توضیح کامل درسی
    3- تمرینات کتاب درسی در قالب تست
    4- تست های معقول سراسری و تالیفی
    5- من تاییدش می کنم
    شما خصوصياتيو به من گفتي كه دقيقا مطابق با اين كتابه
    اتفاقا من راجع به گاجم بحث كردم با اسي جان
    به نظر شما گاج اصلا يك كتابه؟؟
    نه ،‌يه پك از كل سوالات كنكور چه مزخرف چه ساده فقط به صورت موضوع بندي شده!!
    حالا به نظر تو دوست عزيز اصلا اين كتاب ميتونه يه روند آموزشي داشته باشه؟
    اصلا ميتونه قابل مقايسه با رمزينه ، فار ، يا خيلي سبز باشه؟
    خوب نه
    راجع به فار هم بايد بگم اصلا مطابق با ميل شما نيس به خاطر حجم فوق العاده زيادش و كش دار كردن همه مباحث!
    خيلي سبز هم همينطور
    پس جز رمزينه چي ميخواي بگيري؟
    تازه من اين همه حرف زدم اين بالا ، مهم كتاب نيست!
    تو هم با رمزينه ميتوني كاريو كني كه 1000 نفر با فار يا خيلي سبز نميتونن انجامش بدن
    Last edited by eminem never dies; 22-09-2011 at 09:10.

6. 3 کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان
    اول یه سوال در مورد فیزیک خیلی سبز
    کتاب فیزیک (چاپ امسال -رشته ریاضی) 5فصل داره:1-ترمودینامیک 2-الکتریسیته ساکن 3-جریان الکتریکی 4- مغناطیس 5- القا
    ولی کتاب خیلی سبز(چاپ 89) 6فصل داره :1-ترمودینامیک 2-الکتریسیته ساکن 3-الکتریسیته جاری 4- خازن 5-مغناطیس 6- القا

الان سوال من اینه که داستان این دو فصل چیه؟

ضمنا کتاب فیزیک رمزینه خیلی خوبه (درحدی که من پارسال امتحانای اول کم میشدم ولی وقتی این رمزینه رو خوندم همیشه نمره هام بالا بود)
    من فیزیک و شیمی 2و3رمزینه رو دارم فیزیک هاش عالیه ولی شیمی یه کم سطحش بالاس

8. این کاربر از esfehanei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض سرگي جه

سلام دوستان من تازه اينجا پيدا كردم و دارم از سر درد ميميرم
    800 صفحه...
    نميشه براي هر درسي يه تايپيك جداگانه درست كنيد تا هركي هر چيز رو ميخواد زود پيدا كنه؟؟؟

10. 5 کاربر از lil0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان
    اول یه سوال در مورد فیزیک خیلی سبز
    کتاب فیزیک (چاپ امسال -رشته ریاضی) 5فصل داره:1-ترمودینامیک 2-الکتریسیته ساکن 3-جریان الکتریکی 4- مغناطیس 5- القا
    ولی کتاب خیلی سبز(چاپ 89) 6فصل داره :1-ترمودینامیک 2-الکتریسیته ساکن 3-الکتریسیته جاری 4- خازن 5-مغناطیس 6- القا

الان سوال من اینه که داستان این دو فصل چیه؟

ضمنا کتاب فیزیک رمزینه خیلی خوبه (درحدی که من پارسال امتحانای اول کم میشدم ولی وقتی این رمزینه رو خوندم همیشه نمره هام بالا بود)
    من فیزیک و شیمی 2و3رمزینه رو دارم فیزیک هاش عالیه ولی شیمی یه کم سطحش بالاس
    جريان الكتريكي همون الكتريسيته جاريه! فقط خيلي سبز خازنم كه تو بخش الكترسيته ي جاريه تو يه بخش جدا آورده كه قشنگ درد و دل كنه با كنكوريا

800 صفحه...
    نميشه براي هر درسي يه تايپيك جداگانه درست كنيد تا هركي هر چيز رو ميخواد زود پيدا كنه؟؟؟
    فكر خوبيه

12. 2 کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohandes e ekhraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تو تهرانی که شده پایتخت بی معرفتی دنیای امروز

پيش فرض

۱سوال خیلی فنی و کلی!برای دانشجویان ترم اولی که رشته ریاضی محض یا فیزیک یا برق و مکانیک و.... میخونن که نیاز به پایه بسیار قوی ریاضی فیزیک داره و اکثراً هم بچه ها لنگ میزنن یا پیش نیاز ریاضی پیش یا فیزیک پیش میخورن چه کتاب هایی واقعاً مناسبه یک دانشجو هست که بتونه ترم ۱ ریاضی ۱ و فیزیک ۱ با پیش نیاز هاش که فیزیک و ریاضی پیش هست به راحتی رد کنه و پایه ای بشه برای درس های تخصصی ترم های بعد!(من سوالم کلی بود تو چند تاپیک مطرح میکنم!اگر کار اشتباهیه به بزرگی خودتون ببخشید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

من امسال پشت کنکوریم.
    *واسه زبان که اینقدر تعریف شهاب اناری رو میدین منظورت همون کتاب مبتکرانه که با بهداد بهادریان مشترکه؟
    خواهش میکنم به عنوان یه تازه وارد تحویلم بگیرید

اره.منظورم از زبان شهاب اناری ،مبتکرانه.دکتر بهداد بهادریان همکار اقای اناری در دپارتمان انگلیسی مبتکرانه و با هم چندتا کتاب تالیف کرده اند.

---------- Post added at 10:00 AM ---------- Previous post was at 10:00 AM ----------

800 صفحه...
    اگه این طور بشه که همه از سردرگمی راحت میشند.

15. این کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بچه ها برا تحلیلی بین فار و گاج سفید گیـــــــر کردم!!!!

لطفا کمکم کنید نمیدونم تحلیلی فار مثل گسسته ش جواب میده یانه؟؟ یا همون گاج سفید بگیرم؟؟؟؟یا اینکه هردو رو بگیرم و کار کنم؟؟
    Last edited by 12p; 23-09-2011 at 11:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اگر میشه این 2سوال منو جواب بدید!

اول اینکه برا هندسه پایه من هنوز موندم مبتکران ابوالقاسمی بگیرم یادریافت ویا گاج سفید بگیرم یا ترکیبی از دوتای اونا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوم برای تسلط وتست بیشتر گسسته کتاب ازمون فار بگیرم یا گاج سفید؟؟؟درضمن برا اموزش گسسته فار میگیرم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •