تا حالا براي كسي اين مشكل پيش اومده كه بازي ميخواد load بشه يه دفعه بزنه بيرون.
من تازه تيم ملي دعوت شده بودم .لعنتي موقع load بازي مياد بيرون اه
تا حالا براي كسي اين مشكل پيش اومده كه بازي ميخواد load بشه يه دفعه بزنه بيرون.
من تازه تيم ملي دعوت شده بودم .لعنتي موقع load بازي مياد بيرون اه
اونقدر پیشرفت می کنه که از سادگی و آسونی بازی شاکی می شی( رو TOP PLAYER)
تو سعی کن با در خواست پاس خودتو خیلی تو جریان بازی قرار بدی
راستی نمیشه مثل فوتبالای واقعی دوربینش متغیر باشه ؟ مثلا تو تلویزیون یه بار از بالا یه بار از پایین و جلو و ...
اگه اونطوری بود خیلی باحال میشد . با توجه به موقعیت توپ
راستی توی Become Legend میشه دوربینو سوم شخص کرد ؟!
شما وسط بازی دکمه esc رو بزن بعد برو توی تنظیمات دوربین هر بلایی دوست داری سرش بیار.
1 دوربین با توپ حرکت میکنه یا با بازیکنت.
سوم شخص تا اونجایی که من میدونم نمیشه.
آقا level بازی توی پیشرفت تاثیری داره؟
یعنی مثلا توی top player پیشنهاد های بهتری میشه ؟ یا زودتر به ترکیب اصلی میری؟
سلام محسن جان
نه دوست عزیز تاثیری نداره شما باید بازی تون عالی باشه .تا از بازی لذت ببرید .
اگه شما می خواهید پیشنهاد های بهتری به شما به بشه وبه تیم های الی قدم بذارید دوشرط دارم واون اینه که :
1- بازی خوبی رو انجام بدین وحداقل امتیازی که در بازی می گیرین باید 7.5 باشه و بهتر از اون هم که 8 هستش واگه تونستید همین 8 رو بگیرید بعد اگه تو بازی قوغا کنید که هیچ شما اخرین رنک رو می گیرین یعنی 8.5 . وبطر خلاصه به شما بگم ک شما با ید توی میانگین امتیازات یا بین بهترین بازیکنان باید اولین نفر باشید ....
2- یا باید اون لیگی رو که انتخاب کردین رو یا باید تیم های سطح بالا توش باشه یا خودتون اون لیگ رو ویرایش کنید وبهترین تیم ها رو توش قرار بدین که در ایم مورد دوم 2 اون شرایط اولی براش لازمه و مکم هستش .
به تریکیب اصلی رفتن چیزی از پیش تعیین شده است یعنی بعد سه بازی شما می تونید به تیم بپیوندید ولی اگه می خواهید توی تیم همیشه باشذ چون در اون اوایل به عنوان تعویضی وارد بازی می شید باید تا ثیر مهمی توی بازی داشته باشد وبهترین بازی رو اجرا کرده باشین ورنک شما باید یا 7.5 باشه یا 8 که این اخری بهتره .
موفق باشید
قربانتان
سلام
بله شده و 3 دلیل می تونه داشته باشه یا سیو بازی درسته نیست یا بازی درست نصب نشده و یا می تونه از کرک بازی هم باشه .
ولی شما این کرک رو با کرک بازی خودتون جایگزین کنید :
به احتمال زیاد با این کرک درست میشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قربانتان![]()
خير هيچ ربطي نداره
آقا من رفتم توی یه تیمی . ولی فکر کنم ذخیره هستم . چون فقط توی تمرینات تیم میتونم شرکت کنم .
باید چیکار کنم ؟
باید 1 مدت اونجا باشی بعد مربی کم کم میارتت رو نیم کت و بعضی موقع ها میبرتت توی بازی. بعد از 1 مدت هم بازیکن ثابت میشی.
سلام بر دوستان.
مرتضی جان شرمنده که دیر شد، خیلی گرفتار بودم.
شما طبق عکس زیر عمل کن:
1- شما باید اول از اینجا یه پروفایل تعریف کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- شما باید از اینجا محل سیو بازی رو واسه برنامه مشخص کنی.
3- از اینجا باید شما محل پوشه کیت سرور رو مشخص کنی.
4- از اینجا شما باید پوشه خود بازی رو مشخص کنی.
5- در این قسمت هر گزینه ای که فعاله با یه تیک سبز از سایر گزینه ها متمایز شده و اونایی که قابلیت چک مارک دارن رو انتخاب کن.
6- در این مرحله روی گزینه سیو کلیک کن و تمام اینا رو سیو کن.
7- یه بارم از تب BackUp یه بک آپ از همشون بگیر.
8- تموم شد.
پ.ن: به خاطر دوستان دیال آپی لینک عکس رو گذاشتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)